onsdag 3. november 2010

Himmelsk

Dette bildet er teke så langt tilbake som i mars…Eg har lagt til litt effektar på det, som passar med stemninga som budde i meg då eg tok bildet….

Fokus

Tidleg i mars fekk me nemleg melding om at sambuaren til ei av mine beste venninner…som vart ein nær ven som me sette umåteleg stor pris på vart gått bort…i ein alder av 40 år!! Sjokket var stort, både for familien sjølv og for omgangskretsen. Eg reiste åleiene oppover til Volda for å bistå familien og vere ei støtte gjennom dei fyrste tunge dagane. Eg budde i huset, då det var greit at der var nokon som kunne bistå i det praktiske og i dei daglege gjeremåla. Eine kvelden hadde eg nokre timar på besøk hos systra mi, der eg fekk kose med mine uberskjønne tantebarn, og få snakke om mi sorg med Mamma og systra mi. På veg nedatt til venninna mi var kveldshimmelen så utruleg flott, så eg stoppa for å ta eit bilde…Det gjenspeila både sinnstemninga mi samtidig som eg fekk ein eigen indre ro av å beskue det flotte synet:o)

For fleire  Himmelsk 2 e betraktningar, ta turen innom HER:o)

mandag 1. november 2010

Halloween…

Kanskje ikkje så overraskande at mandagstemaordet i dag var Halloween, he he…Fredrik var heime frå skulen fredag og har vore forholdsvis pjasken heile helga med feber og stygg hoste. Vi vart difor einige om ei alternativ Halloweenfeiring i eit demokratisk familieråd. Etter tidlegvakta søndag, stakk eg innom bensinstasjonen å kjøpte ein dugeleg pose med smågodt, chips, dip og ein familiefilm.

Halloween

Etter middag rigga vi oss til i tv-kroken med ei STOR skål med smågodt, chips, dip og brus. Rakel fekk kle seg ut og dille litt med hår og sminke. Resultatet vart ei kjempekul Halloweenheks. Heile familien samla i kosekroken med god film og haugevis med snop…Slett ikkje å forakte som alternativ Halloweenfeiring;o)

Mandagstema

For fleire flotte Halloweentolkningar, klikk deg inn HER!!