tirsdag 1. desember 2009

1 desember...

...og nedtellinga har starta:0)

I går kveld vart kalendaren(som eg hadde full kontroll på i år;9) ) henta ned frå loftet, 48 kalendarpakkar vart pakka inn og hengt på kalendaren!!
Stor spenning når fyrste pakken skulle opnast.


Det som imidlertid var hemmelig var julekalendaren til mannen i huset.
Vi tuska og muska litt ute i gangen og han heldt formeleg på å sprekke av nysjerrigheit over kva som føregjekk, hi hi...
Men smått om senn:
TADA!!
Trur han var godt nøgd med denne kalendervarianten, ja;9)
Ideen fekk eg frå herlege EVA!!

7 kommentarer:

happy in pink sa...

herlig!!! denne hadde nok mannen her i huset også likt, ja:))) her er det bare daniel som får kalender...ingen andre som bryr seg om sånt;)
skjønne forventningsfulle ansikter på dine søte barn...godt å se dere er på beina igjen!!!

kos dere i førjulstida!!!
stor klem fra tara:)))

Guttemamma sa...

Ha en herlig advent!!!
klemmer

Anonym sa...

Vil tro den falt i smak ja :)
Her i huset har roen endelig senket seg....i alle fall for noen timer. Kevin har vært hjemme i dag pga feber etter influensavaksinen, og han har lusket rundt adventskalenderen i hele dag. Klemt og ristet på pakkene.....ja han er i d hele tatt veldig nyskjerrig :)

Deilig å se at dere er friske igjen....

Klem :)

KKannDesign sa...

Hei hei - nå er det såå lenge siden jeg har vært innom deg Line!
Det har skjedd litt av hvert ser jeg - ønsker deg en fin 2. desember, førjulstid og jul!!

KlemKKann

Anonym sa...

Ja, en sånn mannekalender tenker jeg falt i smak! Og så spente barna er - det lyser av dem! Ingen sak p komme seg opp om morgenen nr kalenderen venter - sånn er det her i huset iallefall:o) Fint at dere er friske og raske igjen. Ha en fin onsdag, Line. Klem fra meg**

Evami sa...

Ahh,jeg har pakket de inn i gråpapir jeg:) I fjor fikk han en og en fra kjelleren! Og det finnes flasker på Polet,men gud hjelpe meg så dyrt!!!! Betalte 98 kr for 3 øl!!!! Så det får holde med butikkbokser og flasker:) Har sånn ca halvt om halvt av det jeg. Ultra hadde mange spennende flasker,tror jeg handla 9 stk der jeg! Artig:)

Ser at både små og stor er superfornøyde:) Herlig å se gleden til ungene:) Enn du da,har du fått noen? Ikke jeg nei,men han spurte da,etter at han hadde fått kalenderen.Hvilken kalender ønsker du deg da,og jeg vil ikke ha sjokolade kalender!!! Han er ikke så kreativ min kjære skjønner du!
Klem Eva

Torilpia sa...

Så flott at dere er i farta igjen :o) Kos dere i adventstida.

Klemmer!!