søndag 5. september 2010

Premie!!

Petunia hadde gåande fotokonkurransen “Mitt lille land” var det tre premiar å hente under sjølve fotokonkurransen. Der var eg nok ikkje blant vinnarane…Men snille Petunia trekte og og ein premiant blant dei som reklamerte for konkurransen på bloggen sin….

og då kjære vener….   *Tamtaratam!!*   EG VANN!!

August 2010 227 b

Premien kom i posten i ekspressfart, og då eg opna den smilte eg litt for meg sjølv…Trur nok at ho hadde ungane mine litt i tankane ja;o) Fredrik og Rakel tok jo dette som ein sjølvfølge sida det var to av kvar, og særleg sidan det var ein buff med mannehovud og ein med kvinnehovud.

August 2010 228 b

Petunia har sjølv bekrefta i ettertid at ho tenkte på dei sjølv om det var ho mor som vann:0)

Og kjære Petunia…Sjokoladane forsvant i ein fei, og resten av premien…eller helst premiane kom i bruk på fredag når skulen var på fjelltur!! Og du…dei er meir enn godkjent:o)

TUSEN TUSEN TAKK FOR DEN FLOTTE GÅVA!! STOR KLEM frå både meg og ungane:0)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis - så koselig gjort av Petunia! Flotte saker var det også - skjønner godt at det falt i smak! Og du; takk for fin kommentar hosmeg i dag - kan bare si i lige måde, Line. Klem til deg**

Petunia sa...

Du får ha det tilgode til en annen gang, Line selv om premien var din!! Men det er vel ofte slik med oss kvinner at vi gleder oss like mye om det drypper på ungene også!

Fjordheim sa...

Så koselig da at det ble litt på ungene også. Alltid spennende med gaver i posten, for alle aldrer.
Håper det ikke går så lenge nå før jeg får avgårde det du skal ha fra meg. Men det har vært litt ravle dager i det siste. Har ikke fått ordnet alt jeg har tenkt på.
Men den får komme som en liten overraskelse en dag.
Ønsker deg ei herlig uke :)

xxxl sa...

Hei Line :) Gratulerer :):)

Så koselig, flott med en slik gave da og fint at ho tenker på ungene.

Ha en fin mandag :):)

Klem

Viola sa...

Så herlig! Gratulerer!! :))

Ida sa...

GRATULERER!
SÅ GØY!!! :))