tirsdag 24. mars 2009

Vårfint på trappa...

Har vore ein snartur på plantasjen i dag....Hovedsakleg reiste vi bort fordi at Fredrik ville kjøpe seg ei kjøtetande plante, men utvalget var heller dårleg...Dei plantene som var inne var i dårleg forfatning og hadde ein uforholdsmessig høg pris!!
Men jammen var der mykje anna fint;0)

Kjøpte påskekaktus og kvite perleblomster....

Narcissar, påskeliljer, krokus og vårlyng fann og vegen ned i korga mi på uforklarleg vis, he he....
Planta i gamle gryter og sinkbaljen med ein gong eg kom heim, så no er det ein fryd å kome ut på trappa!!


Kan jo ikkje kome heim utan blomster til å ha inne...

Kjøpte ein bukett med roser. Gjekk på kvistjakt i hagen...
Så no står det gåsungar, bjørkekvist og roser i skjønn forening å prydar litt her og der innomhus:0) Småbilde nr 3 oppe: Desse blomstrane har no holdt seg like fine i fire veker...Veit ikkje kva dei heiter, men vakre er dei...

17 kommentarer:

happy in pink sa...

skal si du fikk plass til masse nydelig i handlekurven:O
jeg var også på plantasjen idag...men jeg hastet så det ble med 3 sånne små påskelilje-greier...(er ikke så god på blomsternavn)!!!
men jeg eeelsker blomster, altså!!!

ha en god kveld min søte venn:)))
klem tara

Evami sa...

Nydelige bilder og koselig å pynte på trappa si:)
Tror min epåskeliljer må skiftes ut jeg,for det har vært litt kaldt:( Men vi får se...
Og koselig med roser inne også:) Friske blomster gjør noe med en:) Sov godt:) Klem Eva

Trollkåno sa...

So masse fint hjå deg, kjekt med ein tur på den butikken.
Sist eg var i Åsane "torde" eg ikkje stoppe på Plantasjen, var redd eg skulle blakke meg heilt (då hadde eg nett vore på Stoff og Stil Hm..)
Men neste gong, DÅ........
Ha det so bra!

Guttemamma sa...

Jammen har du vært flink i dag:-). Koselig pyntet, det er jo tiden nå!!
Klem så lenge

~♥~ Monica S sa...

HEr var mykje fint ja!! :-) kjekt med blomster.. og såååå kjekt å tenke på at no går vi lysare og varmare dagar i møte!! GLER MEG!

Monica

Malys krok sa...

Her var det tegn på vår! Flott å plante i baljer og gryter, det gjør seg.. Her kan vi ikke ha noe blomster på trappa på leeenge, var -5 i morges. Tusen takk for koselig hilsen hos meg! Ha en god dag. Fra Margit.

Anemone sa...

Nydelig vårstemning det har blitt hos deg da, flotte dekorasjoner som ønsker deg velkommen hjem hver eneste dag :-)) trivelig og viktig det.

Her er det fine dager, men du, natten er ennå så kald. Våknet til -9 grader i trøndelag i dag, så her er det vel ikke håp om at noe overlever nattefrosten ennå nei.

Først nå ser jeg dine `tall` fra mandagen. Kjempetall!! Fikk ikke deltatt denne mnadagen jeg, men neste kanskje. Fikk kaffebesøk vet du, og alle fotoplaner fløy avsted...
Min tante laget et slikt bilde til min sønn også, brodert og satt i glass og ramme, flott. MEN!!!! husker ennå hvor opphengt en var i lengde og høyde under det første året hos helsesøster ja :-(((( grein jeg mang en gang for at sønnen min faktisk ikke var høy "nok" ????? en kan le når man tenker på det nå, men den gangen, med hormonene og tiden etter fødselen, ja DA lo men ikke du...
Og hva kunne en mor gjøre med det da, lengden mener jeg?? i dag har han vokst meg over hodet...
Galskap endel av de informasjonen en fikk frea helsestasjon i grunn, men du vet...., sykeopleier og alt skulle være så fordømrade perfekt!!! Huff...


Dette ble mye prat du, men skitt au, det måtte ut :-))

HJa en fin fin dag sa i Stormyra!!
klem herfra.

jess1 sa...

Det er herlig når denne årstiden kommer og man kan begynne så smått å sette planter ute også,masse flott du har fått i og kjempefine bilder ;o)

kari - carpe diem sa...

Jeg var nær på å gjøre det samme på Mandag. Kom hjem fra blomsterbutikken med perleblomster og påskeliljer...tenkte å plante full sinkbaljen jeg har utenfor døra...i går snødde det...forbaska...nå er det minusgrader...helsike...

Fjordheim sa...

Så mange flotte blomster du har kjøpt deg. Ble flott på trappa di. Har ikke plantet noe ute enda her. I dag var det over -10 her, så jeg tar ikke sjansken. Røttene kan jo fryse i ei krukke. Men må ha litt til påske, så får jeg heller prøve å ta de inn om natta.
Ønsker deg en god dag :)

KKannDesign sa...

Hei Line - har nettopp vært inne å scrollet etter Oreokaka - og jada jeg fant den - så nå skal det bakes..Smil! Tusen takk for at du legger ut så deilige oppskrifter - gleder meg til å prøve Oreokaken!

KlemKKann

Anonym sa...

Det er så deilig å se såne VÅRBILDER. Herlige blomster du har kjøpt, det blir stemning av sånt! Og nå skal jeg også til Plantasjen en tur (bare en liten spasertur unna), gleder meg! Fin onsdag til deg, Line! Klem fra Randi**

MajorogMeg sa...

Nydelige blomsterbilder:) Ja er det ikke herlig å pynte trappa nå? Jeg måtte ta inn mine påskeliljer i natt. -6 og jeg tok ikke sjansen på å ha de ute. Det resulterte i en pang-blomstring i løpet av natta.
Herlige vår...blomster ute og inne er herlig:)
Ha en vårlig onsdag:)

Guttemamma sa...

..ikke alene om å være i en hvit periode:-)
Men liker godt de litt slitt, gråbeige krukkene også!! Kos deg!KLem

ninabakke sa...

Fine blomster!

Mvh nina
Ta gjerne turen innom:
www.fotoverden.blogspot.com

Julies sa...

Herlig, Line - kjempefine bilder. Det kan igrunn være akkurat det samme med alt det andre, men blomster går det ikke ann å klare seg uten !

Ida sa...

Flotte blomster, både ute og inne. :)
Vakkert!
Hvem kan vel motstå slikt "snop"....? ;)
MMMMMMMMMMMMM.....! :)))