torsdag 30. juli 2009

Planar om å feriere på Pers Hotell??

Ja då er det berre å forberede seg på å halde lommeboka open, for det vert fort ein kostbar affære....

Vi bestillte eit tre dagers opphald med halvpensjon på hotellet frå fredag 24 til mandag 27 juli...Så langt så vel...
Vi sette oss i bilen og køyrde avgarde med freidig mot,9)
Vel framme ved hotellet sjekka vi inn og fekk tildelt hotellbevisa og Bjørnepasset...


Opp i byen og kika litt i butikkar, for så å returnere til hotellet og treffe Anita, kjetil, Eirik og Sondre som tok matpause her på veg heim frå Oslo der Eirik hadde vore med på Ajax fotballskule(noko som forøvrig var meget bra og er anbefalt vidare av både entusiastiske deltakarar og foreldre)

Sat og såg litt på Bjørnepasset og der venta dagens fyrste overraskelse...
"50 % rabatt på Tropicana for gjester ved Pers"
50 %???
Sist vi var her var det no vitterleg gratis for hotellets gjestar!!! inn i resepsjonen for å forhøyre meg, og fekk spørsmål om kva rom vi hadde...Etter å ha opplyst om det fekk vi servert at vi måtte betale oss inn på Tropicana!!

No må det seiast at eg har nokre hotelldøgn bak meg gjennom vervet som hovedtillitsvalgt i sjukepleiarforbundet, og det på forsksjellige destinasjonar som Alexandra, forskjellige hotell i bergen, union i Geiranger og hotell i Trondheim, og har ALDRI blitt krevd for pengar for å nytte hotellas fascilitetar!!

Vel inne på rommet studerte eg brosjyra over kva hotellet forøvrig hadde å by på, og der reklamerte dei for treningsrom for hotellets gjestar. Det kunne du som gjest benytte deg av, berre du betalte for det!!

MAKAN....

Verden sluttar aldri å overraske spør du meg.


Det verste var likevel at vi følte at hotellet var svært prega av dårleg vedlikehold. i spelehallen hag det lappar med "i ustand" på fleire av maskinene, ei av heisane, massasjestolen i gangen, inne i Tropicana var det berre to av dusjane som virka, "solene" var i ustand og


SURPRISE SURPRISE!! Ingen av solariuma var i orden...

Men ein ting må likevel seiast: Maten var utruleg god og variert:0)

Ein annan ting som og er flott opplagt er barneundehaldninga med klovneshow der dei dreg inn ungar til å opptre og barnediscoen frå kl 20.00 - 21.30. Rakel vann premie for kveldens best kledde;9)

Tek gjerne imot synspunkt på dette innlegget!!

10 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Ojsann - ja det var dårlige greier synes jeg!

Lenge siden vi har vært på Pers nå, men jeg har alltid syntes at Tropicana var så bra. Synd hvis de ikke klarer å vedlikeholde det!

Ellers ikke så rart at hun vant - med kuule gull crocs og greier! ;-)

Brit sa...

Jeg synes ikke det at maten var god og variert, veide opp for alt det negative. Takk for opplysningen. Moralen må bli: Styr unna Pers Hotel!
Dette fristet iallfall ikke meg. Nå er jeg ikke så voldsomt bevandret uti hotellivet, men noen har jeg da besøkt i årenes løp.
Dette var ikke noe særlig, rett og slett.....

Guttemamma sa...

Huffda,så ergelig. Har ikke vært der på "hundre" år..siden før vi fikk ungene i allefall...

Anonym sa...

Hallo! Jeg har aldri vært på Pers - men jeg har vært på en del andre hotell i inn og utland - og aldri har jeg betalt ekstra for noe som helst av fasiliteter. Frekt, spør du meg. Og at så mye ikke funket - en stor minus til Pers, får ikke lyst til å reise dit, nei. Men, sånn bortsett fra alt dette, så håper jeg dere hadde det flott da? Og ha ein fin helg, Line! Klem fra meg**

Trollkåno sa...

Kan ikkje skryte på meg at eg har noko særleg erfaring ang livet på hotell......men dette høyrest ut som svært dårleg reklame for Pers Hotell. Skjønar godt at dette var skuffande.....

Villmarkstausa sa...

Vi skulle vært der på adopsjons-reunion. Men ingen hadde råd;-)Blitt kjempedyrt der oppe. Vi dro til Åros i steden Hadde det kjekt der....under halve prisen!

Mormor sa...

Takk for advarselen. Jeg har en venninne som hadde tenkt å feire en av sine store merkedager på Pers i høst, men nå tror jeg jammen hun har ombestemt seg. :-). Jeg søkte litt på nettet etter å lest innlegget ditt. Dårlig vedlikeholdt og nedslitt er noe som går igjen. Hva Bjørnepasset innebærer står faktisk på hjemmesiden deres, men jeg vet ikke om jeg hadde tenkt på å se etter, hvis jeg ikke hadde lest det du skrev. Det er jo ganske vanlig at en kan benytte fasilitetene når er bor på hotellet. Ha en fortsatt fin sommer !

Ramme alvor sa...

Einig med deg. Dårleg opplegg. Nyttig med ei slik reisebeskriving også :)

Tina sa...

Dumt at det var så dårlig vedlikehold.. men det såg ut som dokke hadde en flott tur tross alt da ;)

Rakel vant konkurransen for best kledde ja, ikkje rart når ho ha fått slik fin kjole av tante og gull crocs! ;)

anne - moseplassen sa...

Jeg kan godt forstå irritasjonen over skjulte ekstrakostnader. Har irritert meg over at man enkelte steder må betale for internetttilgang. Tungvint å få til, og bare tøv, det koster jo ikke særlig mye å bare la alle få fri tilgang.