mandag 17. mai 2010

Ein flott nasjonaldag er ved vegs ende….

Mai 2010 438 b 

På trappa før avreise…

Mai 2010 448 b Mai 2010 450 b 

Det er premiering til den klassa som klarar å lage mest liv i toget…Og 5 klasse gjorde definitivt ein heilhjerta innsats for å vinne!!

Mai 2010 465 b

Då har vi komt til grendahuset og er klar for 17 mai feiring i nærmiljøet:0) Her er ei stolt Tante Astrid med Levi på fanget!!

      Mai 2010 474 bMai 2010 514 bMai 2010 491 bMai 2010 481 b

Muntre ungar i full utfaldelse…Det går i potetløp og hesteskokasting…I tillegg var det sekkeløp og styltegåing!! På bilde nr fire ser vi eit EKTE bursdagsbarn…Thea fyllte sju år i dag, og vi sang sjølvsagt bursdagssang for henne.

Mai 2010 519 b

trappa heime pynta vi med mjølkespann, bjørk og flagg. I bakgrunnen ser vi at ei av linslusene har sneke seg med. Her i vest vakna vi til skodde tungt i fjella, og ein temmeleg regnvåt himmel. Men innan toget skulle gå frå kyrkja kl. 13.30, hadde det heldigvis letta. Det har vore overskya og litt kaldt resten av dagen, men kva gjorde vel det så lenge det ikkje regna…Dermed går no nok ein flott nasjonaldag over i historiebøkene!!

6 kommentarer:

Tofo sa...

Vel overstått!
Ser dere har hatt en fin 17. mai! Så fine ungene var. Koselig med det pyntede melkespannet:)

Linea sa...

Så flotte 17.mai bilder!
Tyder på en super feiring.

Her ble det reising hele dagen,
men bra likevell :)

Håper dere får en flott uke! :)

Som dagene går sa...

Ungene var så flotte der de poserte på trappa. Ellers ser det ut til at det har vært en fin 17.mai med alt det som hører til.
Nå blir det vel noen hverdager før pinsen igjen.

Guttemamma sa...

Fine barna dine var på nasjonaldagen,Line!! Og herlig med melkespann med flagg og bjørkekvister oppi, DET er 17.mai det!!
klemmer

CosiFanTutta sa...

Hei, så flotte de var. Blir litt nostalgisk, dette var en veldig tradisjonell 17. mai, med sekkeløp og tog og alt som hører til. Min 16-åring vil reise til byen alene med kamerater. Mor er ikke endel av de planene. 17. mai er ikke det den engang var :o)
Hadde ikke bunaden på i år heller, kanskje neste år?
Jeg er ikke særlig glad i å gå med den :O)

Ha en fin, fin langhelg. Jeg skal være barnevakt for 3 unger i helgen. Spennende

Cosi

xxxl sa...

Hei :) så fine barna dine var.. kjekt med tradisjonell 17 mai feiring. SKikkelig 17 mai pynt på trappa di ser jeg.. og pus kom med på bildet.. morsomt.

Tusen takk for komentaren på bloggen min.. koselig det. ja det ble litt rart for henne når ho ikke skulle spille for første gang, men også litt godt sa ho. Men som ho sa.. kan hende e jeg på plass i et annet korps 17 mai neste år.. hehe så det er tydelig at ho savna den delen av 17 mai..

Ha ei flott pinsehelg:):)