fredag 13. august 2010

Strandliv…

Det er vel gjerne på tide å vise fram litt bilder frå Tyrkiaturen i forrige veke…Vi hadde ein kjempefin og avslappande tur. Pga varmen bestemte vi oss ganske raskt for at dette ikkje vart ein ferie der vi kom til å hive oss på mange opplevelsar og utflukter. Vi ønste heller ein roleg og avslappande sol og badeferie. Tp den dagen vi kom, var på 46 grader, og dermed seier det seg sjølv at alt av aktivitetar må innebere ei form for bading. Heldigvis justerte tp seg etter det, men rundt 42 grader på det varmaste på dagen låg det jamnt på heile veka.

Strandliv 3  

Sidan mykje tid vart tilbrakt på stranda, startar eg og med å vise bilder derifrå. Stranda nærmast oss var ei flott rullesteinsstrand. Eg tykte det var vanskeleg å gå på steinane, då det vart litt vondt sidan dei var ujamne i størrelse, men det hadde ikkje min øvrige familie problem med. Her var det ikkje langgrunt, men sidan vi har to svømmedykte ungar baud ikkje det på nokon problem. Dei fekk utfalde seg med lange svømmeturar, dukking, spruting og vannaktivitetar.

Standliv 1

Kemer har to strender, derav den andre er sandstrand. Strendene har ein marina imellom seg. Vi var faktisk ikkje på den andre stranda, sidan vi trivdest så godt på rullesteinsstranda. Dessutan var den mykje nærare og…Men eg vart fortalt på sandstranda var det langgrunt, og passa ypperleg for familiar med mindre barn…

Strandliv 2

Ungane har nikosa seg under heile opphaldet…Det var strandliv frå kl. 09.00 om morgonen til kl. 18.00 – 19.00 om kveldane. Deretter var det ut på middag, og mellom 20.30 og 21.00 var dei i seng, og sovna nærast før hovudet landa på puta;o)

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Høres herlig ut, selv om det var i varmeste laget for oss nordboere.
Godt å kose seg ved sjøen når det er slike temperaturer.
Har ikke stukket tåa i noe vann i hele sommer. Det ahr ikke fristet. Dei få gangene det har vært varmt nok, har jeg ikke ahtt muligheten. Men det har ikke vært mange ganger.
Ønsker deg ei herlig helg :)

Siw Aina sa...

Åh, det hørtes deilig ut. Om enn kansje for varmt for ei ammedame som meg*fnis*
Skjønner godt at de sovnet før hodet traff puta, man må da bli vannvittig trøtt av en slik varme?
Flotte bilder foresten :)

Mormor sa...

Ser ut som dere har hatt en super ferie. Tenker det smakte, Vestlands sommeren har vel ikke vært på sitt beste i år :-)

Guttemamma sa...

Ser og høres helt herlig ut,Line!!