søndag 22. august 2010

Trivselshelg :o))

Fredag kom Mamma og Julie Kristin med bussen kl. 12.00. Det var stor gjensynsglede, sidan eg ikkje har sett nokon av dei sidan tidleg på sommaren. Julie Kristin lurte veldig på kvifor ikkje vi berre kunne hente Fredrik og Rakel…så her var litt forklaring påkrevd;o) Men eg kom på at Fredrik skulle ha mat og helse dei tre siste timane, og sidan skulekjøkkenet ligg i kjellarhøgd, så kunne vi i alle fall helse på. Som sagt så gjort, og det var stor stas for begge partar. No meinte ho det gjekk heilt greit å vente til skulen var ferdig.

August 2010 141 b

Ellers denne helga har vi stormkosa oss…Vi har vore i ballbingen, hatt besøk av isbilen, til Høyanger å bada, baka, laga og ete god mat, sett på tv, lest bøker, leika og berre vore til!!

August 2010 144 b

Veldig kjekt å ha Julie Kristin her utan foreldre, ein blir jo kjent med dei på ein litt annan måte då…

August 2010 149 b

og Mormor klarte fint å dele oppmerksomheita på alle tre:0)

August 2010 152 b

Vi håpar jo sjølvsagt at både foreldra, Julie Kristin og Nathaniel rekk å ta seg ein tur til hausten… 

August 2010 162 b

For oss passa det jo og ekstra godt å få besøk denne helga, då han far i huset er i Spania med jobben sin…Dei reiste tirsdag, og ungane lengtar jo etter Pappaen…sjølv om dei har snakka med han kvar kveld.

August 2010 166 b

No har dei vore opptatt heile helga, og tankane har kretsa mindre rundt Pappa…No er det berre to dagar att, så har vi han vel heime, og eg gledar meg nok likje mykje eg som ungane;o)

August 2010 175 b

Vi køyrde Julie Kristin og Mormor til bussen i Førde kl. 16.45, og det var som alltidt litt trist å seie hadet…Vi får tru at det ikkje vert så lenge til neste gang. På veg heim stoppa vi på Statoil og kjøpte ein god film som vi har kosa oss med no i kveld. Det gjekk heller ikkje så lenge før eg fekk melding frå Mamma om at “englebarnet” sov søtt:o)

      August 2010 184 b

7 kommentarer:

Fjordheim sa...

Koselig med besøk. Ja det er noe annet å ha unger på besøk uten foreldre. Herlige bilder fra deg.
Ønsker deg ei riktig god uke :)

Petunia sa...

Så koselig med besøk!!
Koselig også at du vant en liten premie for å ha deltatt/reklamert for fotokonkurransen. Send meg adressen din på mail, så kommer der en liten pakke i posten:)
Vinnerne finner du på bloggen min i dag!

Anonym sa...

Foe ei koselig helg dere har hatt, da! Lyser jo kos og glede av bildene! Og grattis med premie i fotokonkurransen, så artig! Ha ei fin uke, Line. Klem fra meg**

xxxl sa...

Hei Line :) så koselig med besøk da.. og kjekt å ha noe å gjøre når lengselen etter pappa og en kjær ektemann er der... bra han kjem hjem snart da.

Fine bilde og så kjekt å få litt tid sammen med han uten at foreldra er til stedes også.. kjekt det også :) En flott gutt da:):)

Kvardagen er vell tibake for fullt hos dere også ser jeg...

Ha en fin kveld :):)

Klem

Torilpia sa...

Ser ut som en perfekt helg .. ja nesten da .. manglet jo pappaen :o)

Ser også at dere har hatt en varm men toppers tur til Tyrkia .. herlig :o) Sommeren har vel nesten påkrevd sydenturer for å få varme og sol over lengre tid i år. Vi får krysse fingrene for at neste års sommer vil gi mer sammenhengende varme og bademuligheter.

Til og med jeg som aldri reiser til syden - vurderer nå å ta med minstejenta en tur i løpet av høsten. Hun har ikke fått mulighet til å bade i bassenget sitt i år og det det har vært lite med bademuligheter ellers også. Synes nesten litt synd på henne :o)

Håper det går fint på skolen for barna og at dere har fine sensommerdager - stor klem fra Torilpia :o)

Einy sa...

For ei super koselig helg dette må ha vore!!! Eg forstår godt at det var litt stas å ha besøk av Julie Kristin uten foreldra :).
Herlig bilde av tante Ingunn 3 av barnebarna til slutt :).

Eg kondolerar for Olgas bortgang...

Klem

Anonym sa...

Hei.
Veit dokke kvifor Gud skapte bestemødre? Det var fordi han sjølv ikkje kunne vere overalt.Nokså logisk, kva?
Elles ser det tydeleg ut som det er ein som har vore på Storehesten i sommar.
Helsing myrsnipa