mandag 26. oktober 2009

Regn...


Mandagstema er regn, seier Mette, og det baud jo på ei aldri så lita utfordring for min del. Attpåtil så nevner ho at 25 oktober var det mest regnfyllte døgnet!!
Ja ja, eg ristar på hovudet og toar mine hender, for her har oktober faktisk vore ein ganske fin månad...
Hadde temaet komt opp i juli, august, september hadde eg berre tenkt...fint...og stukke kameraet utanfor døra...for DÅ regna det då;9)

Nok om det...Desse bilda er tekne i august. Vi lånte hytta til svigerfar frå onsdag til torsdag, med den intensjonen at vi skulle fiske og grille.
DÅ regna det då. Vi var utpå i to timar, og regnet rann kontinuerleg. Til tross for regnkle var vi våte til skinnet.
Fisk fekk vi, og grilla den gjorde vi og, under tak;9)
Konklusjonen er: Litt(mykje) regn stoppar ikkje oss, nei!!

For fleire regnfulle tolkningar, klikk HER!!

19 kommentarer:

Turid sa...

Så flott at dere har fått til go'vær nå. Det er herlig med fisketur i regnet. Og er det ikke slik at det er da fisken biter best. Et flott innlegg.

Randi's Tanker sa...

Flott tolkning av Mandagstema!

Vi har hatt regnvær (en sammenhengende byge) fra august til starten av oktober. Men den siste uken har vi hatt nydelig høstvær, så jeg måtte i arkivet for å finne bilde til Mandagstema. Like etter at jeg postet så kom regnet på nytt. Uff!

Ønsker deg en fin uke!

Lill sa...

Hei.
Ja, er vi ikkje heldige som har hatt so mange dagar med heilt topp haustver:0) Du tolka tema regn kjempefint.....Ha ein fin dag.
klem til deg

Fjordheim sa...

Hos oss regnet det i går. Men i dag skinner sola. Herlig.
Flotte regnværsbilder hos deg. Alltid spennende med fisketur.
HA ei god uke :)

~♥~ Monica S sa...

hehe!! Regn har vi hatt nok av ja!! OFFA MEJ!!! Deilig å tørke pp litt innimellom! hehe

Flotte bilder!

Monca

Lotten sa...

Det er skønt at sidde med fiskestangen i regnvejr, når bare man har det rigtige tøj på :-) Og hvor skønt at der kom fisk på grillen!

Malys krok sa...

Herlige regnbilder hos deg! Men sikkert ikke så herlig mens det sto på! På en slik tur vil en jo helst ha finvær. De kan nu si hva de vil de som sier at det bare er dårlige klær... er ikke helt enig alltid. Godt løst iallefall!
-Margit-

happy in pink sa...

herlige, våte bilder av gullene dine:) vi har etter en laaaang solperiode, gått inn i en laaang regnperiode...og vindusviskerne på bilen har gått skikkelig i stykker...venter på en del som kommer om en drøy uke...så her sitter vi da;) men men...alt går jo:)))

klem tara:)))))))

Anonym sa...

Det er ganske deilig å være utendørs i regnvær, synes jeg - men det trenger ikke regne flere måneder i strekk for det, nei! Koselige bilder, Line! Legger snart ut mitt bidrag jeg, også. Fin mandagskveld!

Evami sa...

Her har også oktober vært veldig bra:) Men september var regntung ja!
Dere lar jo ikke masse regn stoppe dere,og det er knaill godt med nyfiska fisk,rett på bål eller grill:) Og ungene ser ut til å storkose seg:) HA en fin kveld Line:) Klem Eva

linsky sa...

Så fine regnbilder! :-)

Ida sa...

Det finnes ikke dårlig vær osv. ;) Det er jeg helt sikker på at både Fredrik og Rakel er enige med meg i, etter den hytteturen. ;)))
Koselig!

Rimkogeren sa...

Godt der er noget, som hedder regntøj - DRYP :-D

Petunia sa...

Dårlig vær finnes ikke;) Bare noe som er litt våtere enn annet.
Har du merket at slikt lett duskregn, gjør det mye mer våt enn vanlig regn på kortere tid?
Hvorfor det egentlig?
Min ene sønn kalte slikt lett yr for vått regn og det sier jo litt!
Koseligee bilder av barna!

Linda sa...

Så koselig med fisketur i regnvær, og det er så deilig etterpå når man har tatt av alle de våte klærne, og tatt på nye varme, myke i stedetfor...deilig!!=)

Spiderdama sa...

Ser ut som de koser seg max til tross for regnet:-) Fine bilder!
God uke!

linn kristine sa...

Ja, er det ikke typisk. ;D
Du fikk iallefall tatt noen fine bilder ;D

Black Feathers sa...

Så heldig dere har vært med en fin oktober, idag er det flott her men det har regnet mye denne måneden. I helgen så begynte det å snø. Så nå har vi fått med oss den første snøen. Ha en fin dag ;)

Donald sa...

Regntøjet er om ikke andet så med til at man holder varmen, selv om man er blevet våd. Den afkøling, som luften giver, er mindre, når tøjet er vandtæt.

Men man kan ikke undgå at blive våd, når man er længe ud i regnen, ligegyldigt hvad man har på. Det moderne regntøj klarer sig længe -- men ikke i dagevis.

Det var godt at I alligevel grillede under taget!