onsdag 28. juli 2010

Badeglede…

Eit av dei sterkaste kjenneteikna med oss nordmenn, og då spesielt den delen av befolkninga som er under 20 år…må vere den ektefølte badegleda vi er i besittelse av:o) Her er det ikkje mykje snakk om minimumstemperatur i vatnet før ein går uti…Her badast det når veret tillet det, og ein utstyrer seg deretter…eller innstiller seg på å fryse…

Juli 2010  b

Synest dette bildet illustrerar den norske badegleda på ein god måte, og det vert og mitt første bidrag i Petunia sin fotokonkurranse “Mitt lille land”

Mitt lille land

Lyst til å vere med, eller sjå fleire bidrag?? Klikk HER!!

8 kommentarer:

gunknitter sa...

Kjempeherlig bidrag !! Brrrrrrrr!

Petunia sa...

Dette er virkelig sant, Line! Jeg husker da vi var yngre. Det var om å gjøre å starte badesesongen tidligst mulig. April eller mai... bare snøen var borte!! Hehe!
Men nå er det jammen blitt litt annerledes, ja! Har ikke vært i bad i år enda, men sommeren e rikke slutt da!
Takk for flott bidrag:)

Anonym sa...

Det var som om det var eg som hadde skreve Petunia sin kommentar. Ei tid var, ei anna vart......det er mangt som har forandra seg,ja. 23 april er kanskje min personlege rekord. Men den ligg jammen langt tilbake i tid.I år har ikkje eg heller starta badesesongen enno.
Helsing Myrsnipa

Gudveig HN sa...

Enig! Bading er gøy, bading er sunt. Men jammen var det kaldt da jeg badet mellom isflakene en gang for lenge siden...Brrr - det ble med den ENE gangen. Ellers starter jeg gjerne badesesogen i 13-14 grader, hvis det er varmt på land. I år er første gang i mitt 55-årige liv at jeg ikke har badet enda, når juli snart er over... Pyse? Syk? ;-)
Fint bilde - som får meg til å mimre!

HildeS sa...

Knallbra bilde. Bading er digg, selv om jeg også har blitt mer pysete med årene. Men joda, jeg har badet i år altså. I sjøen på hurumlandet, og det var ikke kaldt faktisk.

Bagatellar sa...

Supert bidrag Line, og badegleda sit i enda, men i år har det blitt dårleg med bading, første året utan dypping på Årneset eller Munken. Vatnet treng ikkje være så varmt, men tempen på land bør være rimeleg høg no på mine eldre dagar;-) Litt dårlig med våtdrakter i str mummimamma så får ikkje fjuska meg til slik heller hihi

Anonym sa...

Kjempebidrag fra deg - kult bilde, jeg fryser nesten av å se på det! Ha ei strålende helg! Klem**

sissels sa...

Bading er herlig, og barna bader heldigvis om vi som er litt eldre synes det er kaldt.