onsdag 7. juli 2010

Utprøving av ny macrolinse...


Eg fylte år i går, og eg fekk utruleg mange flotte gaver:o) Men dei ALLER flottaste var stativ til kameraet frå Svigermor og Heine, og ikkje minst MACROLINSE frå Frode, Fredrik og Rakel ~ 70-300 mm. Så her er to smakebitar med den nye linsa:o))
Still learning;o)

3 kommentarer:

Living next to me sa...

flotte bilder , jeg har fått sånt selv og er ikke så flink enda . Men jeg leste om Nav under her og sønnen din. Vi har også en sønnmed dette og et barnbarn..
Vi gjorde dette en sommer men det tok på å starte og slutte med pillene så vi ga kost tilskudd beregnet på anoreksi pasienter 3 ganger daglig. det er nye amker nå og de drikkes kalde og smaker godt. Sønnen min ble 19o ( han ville antaglig blitt 195 normalt uten adhd ,og barnebarnet på 14 har vokst 12 cm det siste året ..
og vil nok bare bli litt kortere enn normalt nå. mulig du gjør dette alt selvfølgelig for adhd er jo bare en " sekke" diagnose på mange stadier / tilstander . Lykke til med vakker sønn og nydelig datter.

Mormor sa...

Gratulerer med vel overstått bursdag. Nydelige bilder ! Jeg regner med at den blir flittig brukt og at vi som leser bloggen din, får gleden av noen smakebiter.

Einy sa...

Gratulerer med overstått :)
Heldige deg som har fått så flotte gåver :). Fine bilder!

Oi, då bomma eg vedig...hmm...eg trur det var Farmor som sa 13...men det er jo vanskeleg for henne å holde styr på alle. Månge er jo langt vekke og besøker henne skjelden... Vi er ei stooor slekt ja!! Det merka vi ekstra godt når vi satt opp forslag til gjesteliste til bryllupet vårt! :)

Eg lurer på ein ting: korleis får du til å lage sånn remse med fleire bilder på headeren din? :)

Klem