mandag 3. august 2009

Venn


Mandagstema er VENN...

Sidan eg skreiv eit innlegg om venninner i ABC-innlegget på fredag, vel eg no å presentere våre firbeinte:0)
Her i huset bur det fire dyreelskarar, og eit liv uten dyr er rett og slett utenkeleg...
Dei held oss med selskap, underheld oss og er rett og slett ein stor del av familien.
Desse herlege kattane med store personlegheiter set vi utruleg stor pris på!!

Speedy er den ultimate utekatten. No i sommar har han stort sett berre vore inne for å få seg litt mat, og så ber det utatt for å utforske nye jaktmarker. Han er litt sky og let ikkje kven som helst få kome for nær...
Elskar å bli klødd rundt øyrene og under haka.

Shira er sin brors rake motsetning og er den ultimate innekatten. Vi brukte lang tid på å få henne til å like å vere ute. Dei fyrste gongane skalv ho, mjaua som ein gal og klorte frenetisk på døra for å kome seg innat. No går utelivet greit, men får ho velge, føretrekk ho å vere innandørs... Når ungane trekk inn i sengane sine, ser vi kort tid etterpå ein raud skugge som smyg seg inn på eit av romma. Ho elskar å få ligge i ei varm seng, krølle seg saman og kose med sengas eigar;9)
Ho elskar å bli klødd på nasa...

Nusse er faktisk bestemora til søskenparet...Ho tillet at dei bur i huset og delar til nød matskål med dei...Men varsam, varsam...Trø meg inkje for nære...Ho likar å halde dei på ein viss avstand. Denne dama held seg stort sett utandørs på sommaren, og innandørs vinterstid.
No for tida er ho knapt inne for å få seg mat, og om vinteren er ho knapt ut for å gjere sitt fornødne....
Meir avslappa vesen enn dette skal leitast lenge etter....I eit juleselskap for eit par år sidan var det ein som lurte på kva skinn vi hadde liggande på sofaen, he he...
Ho elskar varme, og å få ligge i ein stol nær ovnen er den største lykke.
Kos og klapp er aldri å forakte, og får ho ligge å klore på brystkassa til far i huset medan han stryk henne, er ho i paradis...Då kjem tunga halvveis ut og slevet begynner å renne....
Ho elskar å bli klødd på magen!!
Alle tre er kastrerte....
For fleire vennetolkningar, trykk HER

11 kommentarer:

AnneKa sa...

Så fint et innlegg fra deg. Kjekt å lese om pusene deres. Her også har de veldig forskjellige personligheter og liker helt forskjellige ting, men de er gode venner og veldig glade i hverandre. Og kastrerte, selvfølgelig.

xxxl sa...

Hei:) for et koselig innlegg.. fine bilder og beskrivelser av kattene i huset. Her har vi også to puser.. men de e ikke like gode venner alltid.. men de e nå her.

Ha ei flott uke:)

Malys krok sa...

Hei Line! Så fint og fredfullt innlegg om kattene deres. Du beskriver dem så fint etter tur. Kan nesten se dem der de er og fornemme deres personlighet. Så bra at de har et godt hjem.
Koselig bidrag! Klem fra Margit.

Rimkogeren sa...

Firbenede venner er ikke at foragte, de svigter næsten aldrig.

Anne på Moseplassen sa...

så koselig å få høre om kattene dine :) Det er kjekt med kjeledyr, skulle gjerne hatt katt selv, men mannen er alergisk så vi har så langt latt det være. Får se hva som skjer.

Men du, jeg la merke til at teksten i kommentarene blir usynlige når man leser de som singelpost (klikker seg inn på en post), grunnen til det er at du har valgt en farge som er lik bakgrunnen.

Viola sa...

Det flotte familiemedlemmer dette! :) Jeg får aldri nok av katter :)

Brit sa...

Jeg er også kattevenn, men har ikke katt her jeg bor nå, det er ikke så lurt.
Men på gården hadde vi katter hele tiden.
Fint svar på oppgaven!
Ha en fin kveld! :-)

Anna Lisa sa...

Koselige bilder av kosepusen din:)
Ha en fin dag Line
Klem

Anonym sa...

Dette innlegget var på en måte beroligende - katter virker gjerne det på oss mennesker? Har dere tre katter altså? Heldig ungene, da - som får ha de rundt seg gjennom oppveksten. Et koselig innlegg fra deg, igjen! Fortsatt fin uke til deg, min venn! Klem fra Randi**

Marie sa...

Kattar er kos :)

Bea's verden sa...

Fint bidrag:o)


klem Bea