onsdag 12. august 2009

Jubileum og gavedryss!!


Det gjekk med eit brak opp for meg at 1 årsdagen for bloggen min har passert utan at eg har vore klar over det eingong....
Visste at det var i desse tider, men trudde at det var nærare september!!
Eit raskt tilbakeblikk viste då at mitt første skikkelege innleg var lagt inn 6 august 2008, og innlegget finn ein HER!!
Det har vore eit fantastisk år på mange måtar, frå dei fyrste spede innlegga, dei fyrste kommentarane og å få augene opp for ANDRE sine bloggar...
Eg har fått mange nye vener her inne. Nokon har komt, andre har gått og atter andre har lagt ned bloggane sine.
Men i webverda har vi jo eit forum til, nemleg facebook!! Etter at Petunia oppretta facebookgruppa: Norske bloggdamer har ting skote enno meir fart og ein finn fram til kvarandre der inne og...
Blogglandia er framleis ein fantastisk plass å vere, og eg har aldri angra eit einaste sekund på at eg starta opp bloggen. Tok litt tid før eg turde å seie litt her og litt der at eg har blogg,
Skulle ynskje tida strakk til til meir kommentering på bloggane rundt omkring, men det har seg no slik at ein har eit liv utenom bloggen og...
men om det går ei tid mellom kvart besøk så er ingen gjemt og ingen glemt!!

Alle som legg att ein kommentar i dette innlegget vil difor vere innlemma i 1 årsjubileumet og gavedrysset!!

Så kom igjen folkens, legg att ein kommentar og kom gjerne med både ris og ros, er glad for tilbakemeldingar som kan vere med på å gjere bloggen min enno betre!!

SET STOR PRIS PÅ ALLE MINE GODE VENNER HER INNE!!

VARM KLEM LINE!!

Phu, det tok si tid å få publisert dette innlegget... Medan eg heldt på med det kom denne meldinga opp:
We`re sorry, but we are unable to complete your request.When reporting this error to Blogger Support or on the Blogger Help Group, please:Describe what you were doing when you got this error. Provide the following error code and additional information.... Read MorebX-xn6e55Additional informationhost: www.blogger.comuri: /homeThis information will help us to track down your specific problem and fix it! We apologize for the inconvenience.Find helpSee if anyone else is having the same problem: Search the Blogger Help Group for bX-xn6e55If you don't get any results for that search, you can start a new topic. Please make sure to mention bX-xn6e55 in your message.
Eg har kava, sveitta, vore fortvila og nesten tatt til tårene, for same kva eg prøvde kom eg meg ikkje inn på bloggen!! Såg føre meg at bloggen var historie og at eg måtte starte på scratch....
Inn på facebook og der viste det seg at det var fleire som hadde same problemet...
Men no ser heldigvis alt ut til å vere i orden att...(*kryssar fingrar*)

30 kommentarer:

Trollkåno sa...

Gratulera med jubilèet!
Ein koseleg blogg som ligg på lista mi og som eg stadig besøkjer....

Strikkebesta sa...

Hei eg vil også gratulere med eittårsjubiléet. Eg har lagt meg til som følgjar av bloggen din og kikkar alltid innom når eg ser det er nytt innlegg. Du er flink til å ta opp allmennngyldige emne, også slike med alvor i. Lukke til med det neste bloggeåret ditt.

Rådyrveien sa...

Gratulerer så mye med 1-årsjubiléet!!
Trivelig blogg du har som jeg stadig er innom.
Klemzer!

Evami sa...

Gratulerer med veloverstått 1 års jubileum:) Blogging er gøy,og jeg synes at du deler livets små og store gleder på en flott måte:)
Jeg hadde det samme problemet med med blogger forrige fredag og måtte bare gå fra... SÅ bra du fikk det til:) Her er det regn og 10 grader i dag,vil ha mere sommer og sol:) Klem Eva

Silje sa...

Gratulerer med 1-års dagen din!!:)) Har hatt mange koselige stunder med bloggen din, håper det blir mange år til :)

Silje sa...

Gratulerer med 1-års dagen din!!:)) Har hatt mange koselige stunder med bloggen din, håper det blir mange år til :)

happy in pink sa...

gratulerer så mye line!!!
følger med på deg, selv om jeg har vært helt elendig til å kommentere nå i sommer !!!
har planer om å bli mye flinkere...men det er som du sier, tida strekker ikke til:/
nå har jeg meldt meg ut av NIB...og skal forandre litt på bloggen min...jeg har jo absolutt ikke noen interiørblogg, men heller en fotoblogg eller mammablogg;)

vel, gratulerer nok en gang med din flotte blogg:)))

klem fra tara:)

Tove sa...

Ja, vi var nok mange som sveitta litt i går, ja... Grattis med 1-års dagen, forresten!!!

xxxl sa...

Gratulerer med jubileet. Du he nå en velidg koselig blogg da som jeg e innom titt og ofte.

Jeg e nå ganske ny innen denne bloggverden enda da. Mye koselig å finne i bloggverden.

Beate sa...

Gratulerer med jubileet. Jeg er fast leser av bloggen din, så jeg håper du fortsetter å blogge lenge lenge :)

Torilpia sa...

Gratulerer Line :o)
Kommenterte nettopp hos "Med kamera på tur" at jeg ikke synes det er lenge siden det var høst - og nå står den rett rundt hjørnet igjen. Tiden flyr. Artig å se at du er så trofast blogger. Selv har jeg nå sakte bygget opp en annerledes blogg - om helt andre ting enn jeg blogget om tidligere. Det går tregt siden den er på engelsk og jeg ikke har noe "samfunn" som nib å registrere denne typen blogg i. Men jeg stresser ikke med det.

Håper i alle fall alt er bra med deg og dine :o) Vi tastes her eller på fjesboka. Klemmer!!

Tofo sa...

Hipp hurra og GRATULERER med jubileet!
Eg har fulgt bloggen din dette året, og det har vært en fryd!
Masse flotte innlegg, både i tekst og bilder! En kjempekoselig blogg du har Line!
Gudskjelov (hihi), at det tekniske ordnet seg, så ikke alt "forsvant" ;-)
Klem fra Turid;-)

Guttemamma sa...

Gratulerer SÅ mye med ett års fartstid,LIne!!! Ha en strålende dag med gjengen din,stor klem fra Anette

Anonym sa...

Grattis, Line! Tenk så fort dette året har gått, og tenk så heldige vi er som har deg sammen oss her inne. Du blir vel her mange år til? Du er fast på mi besøksliste, sjø:o) Jubileumsklem fra meg**

Mormor sa...

Gratulerer med 1-årsjubiléet!! Jeg trodde egentlig du hadde blogget mye lenger. Jeg er ikke like flink til å legge spor etter meg som da jeg blogget selv, men jeg er alltid innom når det er nye innlegg. En koselig blogg som jeg kommer til å fortsette å besøke, selv om "livet på nett", er ganske nedprioritert om sommeren.

Brit sa...

GRATULERER MED 1-ÅRSJUBILEUM PÅ BLOGGEN! Så artig! Klart jeg vil være med i trekningen!
Men jeg har vært bortreist og ikke besøkt bloggene, så jeg visste ikke dette før du gjorde meg oppmerksom på dette. Takk skal du ha!
Lykke til med fortsatt blogging! Det er alltid hyggelig å komme inn på besøk her.

minishabby sa...

Gratulerer med jubileum!!
Nå har jeg plutselig dårlig tid her. SKulle skrive en hel masse, blant annet om utedoen din;) Men må ta det igjen seinere.
Jeg blir med på konkuranse! Alltid mor.
Ha en flott helg vennen!
Klem fra meg!

Fjordheim sa...

Gratulereer med 1 års dagen. Er stadig innom den koselige bloggen din.
Lykke til videre :)

Black Feathers sa...

Åh, gratulere så mye med 1 års jubileumet ditt. Jeg kan med glede si at jeg har "fulgt" og besøkt deg ofte siden i fjor høst. Ikke alltid like hyppig men titter så innom for å se hvordan du har det ;) Så jeg henger meg på feiringen din. Nå har det seg jo sånn at jeg faktisk vant en konkurranse hos deg her en gang, (heldige meg).

Gratulere så mye som ettårig Blogger ;)

Ps. Jeg visste ikke at Bloggdamene var på facebook?? ;)

A taste of F,s world sa...

herlig blogg , har lista meg rundt her litt( har netoop skifta navn på bloggen) men la meg som følger det er beste måten finne folk igjen på . Fant deg via Brit.
Morsom konkurranse(ABC) og beskrivelen av rosa bæsj gjore lykke i heimen, vi har barnebarn i karantene etter svineinfluensaen fant oss i London.
Gratulerer med et år . .

Daisys home sa...

Ja så er det bare og GRATULERE så masse med jubileumet!En koselig og innholdsrik blogg du har ,som har stått på min bloggliste Ja faktisk hele tiden trur jeg!Har samme probleme jeg også ang.det med besøka og legge igjen kommentarer.Men,men man prøver jo som best man kan,og synest ikke at vi skal ha dårlig samvittighet av den grunn!Lurer på hvor den Interiørsiden deres på facebook er?har selv profil der inne som jeg har ordna meg for en liten tid tilbake.Kunne vært gøy og fulgt dere der inne!Kos deg med jubileumet,klem

SisseLoise sa...

Gratulerer med jubileum, jammen flyg tida. Synes du har vore så flink med koseleg innlegg, og så er det så kjekt å sjå kor mykje kjekt dåkke finn på saman med ungane. Tida flyg så fort frå oss, og å ta vare på tida ein har saman med borna er viktig å ta vare på, dei vert så fort vaksne og vips så flyg dei ut av reiret. Ein fortsatt god søndag ønskes deg og dine. Klem

Viola sa...

Gratulerer så mye med ettårsjubiléet! :) Javisst er det koselig å blogge! Det problemet der fikk også jeg, da jeg skulle legge igjen en kommentar til noen. Men det gikk seg til..

Håper du vil fortsette med å trives her inne! :)

aase sa...

Gratulerer med jubileum ja!! Og takk for varme ord hos meg!! Jeg vil såklart være med i trekingen din da!!

Klem Aase

sigrid sa...

Gratulerer..
Kom på at det var ei stund sidan eg har vore innom deg. Du har mange flotte innlegg. Takk for at du deler, både gleder og sorger.
God helg!

johanne`s rom sa...

Gratulerer med 1 år du også, klart jeg henger meg på. Håper vi klarer 1 år til, det er jo så mye koselig med blogging, selv om en synes en får for liten tid. Lykke til videre.

Stine ♥ sa...

Hei :)
Gratulerer så mye med jubileumet! Du har en koselig blogg.

Klem

ninabakke sa...

Gratulerer så mye med 1års feiring :)

Viola sa...

Gratulerer med ettårsjubiléet! :) Men nå ble jeg sikkert for sen med kommentaren.. Så det ikke før nå.
Likevel: Gratulerer så mye! :)

Viola sa...

Ler nå jeg... Fordi jeg ser jo at jeg har kommentert fra før av.. hehe.. Dobbel gratulasjon! ;)