onsdag 30. september 2009

Mennesker i fokus ~ sport


Med to fotballspelande ungar i hus seier det seg sjølv at dei fleste sportsbilda stammar frå fotballbana for tida....


Begge to er på miniputtnivå, Fredrik har sitt siste år og Rakel sitt første!!
På miniputtnivå spelar ein femmarfotball, dvs at dei er fire spelarar og ein keeper ute på bana, og bana er mykje mindre enn i vanleg fotball.


Dei spelar ikkje seriekampar, men det vert arrangert fire miniputturneringar...To på våren og to på hausten der dei spelar fire kampar.
Desse bilda er frå årets fyrste turnering, og for Rakel sin del var det jo ekstra spennande sidan det er fyrste gangen ho er med...


Gutane er blitt habilde spelarar etterkvart, og på fire turneringar har dei tapt berre to kampar. Jentene vinn litt og tapar meir...men ordtaket "Tap og vinn med same sinn" kjem verkeleg til sin rett blant miniputtungar:0) For dei er det idrettsgleda som står i fokus, ikkje tap eller seier...


I tillegg til miniputturneringane har vi fått invitasjonar til bl.a. Benditcupar...
Forrige laurda var vi på Benditcup, og vergudane var slett ikkje med oss.
Det striregna, og på slutten var det mykje vind og gufsekaldt. Gutane var litt meir usikre i møte med berre framande lag og tapte alle kampane...Dei var dyvåte, iskalde og klarte kun å putte ballen to gangar...Men hang dei med leppa?? Nei, dei såg på det som ei ny erfaring og tøff utfordring, og meinar at dei berre må trene endå hardare. Ein kan ikkje anna enn verte stolt!!


For fleire flotte sportsbilde, ta turen innom Fotoverden:0)

9 kommentarer:

Evami sa...

Kan tenke meg at det er gøy og sosialt med slike cup´er. Og bildene taler jo sitt tydelige språk! Det er full insats,og all ære for innsatsen i regn og kulde.Tøffe gutter og jenter!
Klem Eva

amatørfotografen sa...

Fotball er gøy! Og du viser flotte bilder fra sporten :)

ninabakke sa...

Mange fotballbilder :)

Det er jo så gøy!

HErlige bilder og supert at du er med!

Mvh NIna

Monicas Hage sa...

Det er kjekt med aktive ungar! Mange flotte bilder sidan sist eg var innom her:)

Siw Aina sa...

Fotballbilder over hele fjøla i dag, skikkelig morro. Håvard er jo også miniputt, men her spilles det serie, kamp hver onsdag. Ispedd en cup nå og en cup da. Flotte bilder av kjekke barn :)

Anonym sa...

Stolt blir man ja, det er iallefall bra sikkert! Har stått mye ute i all slags vær jeg også - men vi har alltid hatt det SÅ koselig. Savner det, for begge gullene her i huset har sluttet med fotball (det er kun musikk som gjelder nå). De må få bestemme selv, men hadde jeg bestemt, hadde de ikke sluttet, nei...fin uke videre, min venn. Klem**

Viola sa...

Den skal tidlig krøkes.... heter det. Flotte bilder! Klem herfra :)

minishabby sa...

God morgen:)
Gjett om jeg skal kose meg foran peisen da. Gleder meg nesten litt til vinteren. Huff - er det lov å si det?
Ser ut til at det er et par småtroll som hadde hatt godt av å tørke seg litt foran peisen også. Koselige bilder Line! Heldige deg som har aktive barn. Gud bedre, hvor mye glede barn kan gi en.
Håper du får en fin dag.
Klem fra meg!

E:-) fra k(a)os(e)heimen sa...

Nå er det lenge siden jeg har vært innom her:-) Flotte sportsbilder, disse turneringene er kjempemorsomme å se på, og inneholder mange potensielle "kodak moments".