lørdag 20. mars 2010

Triveleg ettermiddag:0)

Februar og mars 2010 789 b 

I ettermiddag har vi hatt besøk av denne tøffe karen. Det er så utruleg koseleg når nokon stikk innom på kaffebesøk ein laurdag ettermiddag. Det er desverre altfor sjeldan det vert gjort. I helgane vert det meir middagsinvitasjonar og besøket vert lagt frå kl. 18.00 eller endå seinare. Sjølvsagt er det kjempekoseleg med middagsbesøk eller verte invitert på middagsbesøk, men det er jo vel så triveleg med ettermiddagsbesøk på ein fredag, laurdag og endog søndag. Så løftet til meg sjølv vert difor at dette må gjerast oftare. Takk til Hogne, Jenny og Tommy som tok iniativ til å treffast og ville ta turen ned i dag!!

Februar og mars 2010 109 b

Rimeleg avslppa her ja…Yndlingsplassen til desse to er i kvar sin stol med skinn i framfor tvèn når det ikkje skjer noko anna;9)

Februar og mars 2010 138 b

Til slutt må eg berre hive med enno eit blomsterbilde. Er veldig i blomsterfotograferingsmodus for tida kjenner eg… Desse blomstrane hadde vi glede av i heile fem veker før dei takka for seg. ganske imponerande for snittblomster, er det ikkje?

Februar og mars 2010 272 b

Då gjenstår det berre å ynskje alle ein super laurdagskveld!!

5 kommentarer:

kate sa...

For en kjempesøt liten gutt:) og så koselig med ettermiddagsbesøk:)

En fin søndag ønskes dere,
klem:)

Miriam Elisabeth sa...

Koselig med besøk ja :)
Og DU for et STILIG blomsterbilde. Ble nesten helt hypnotisert ;P

Takk for kommentar hos meg. Nå var det lenge siden jeg hadde vært innom her, så må scrolle og lese litt her :) Sjekk gjerne dagbok bloggen min :) Legger bloggen din til der, så det ikke blir lenge til neste ang jeg er innom ;)

Skautrollet sa...

Lenge siden sist jeg har "hilst" på deg i bloggen din. Travle dager og lite blogglandia..... Men så mange flotte bilder du har tatt, både blomster og katt. Flott kattedikt også. Ha en fortsatt god helg.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så koslige bilder du har tatt :) kjempekjekt med nytt kamera! :)

Håper du har det berre fint, Line :) Snart er det påske, og det må vi nyte. Gleder meg også til sommertid :)

Godklem til deg! :)

Guttemamma sa...

Siden jeg bevilger meg en tidlig påskeferie fra bloggen og derfor: en flott påske til deg og dine!!
klem