onsdag 31. mars 2010

Ikkje meir moro enn ein lagar sjølv…

Februar og mars 2010 911 b Februar og mars 2010 912 b

I palmehelga hadde vi besøk av Linda,Terje,Anna,Ida & Elise. Med fem ungar i hus ei heil helg var det godt å kome seg litt utanfor døra sjølv om veret ikkje akkurat viste seg frå si beste side. Med friskt mot pakka vi i bilane og bevega oss mot Alværsstølen og Bjørnebeitet. Ungane hadde med seg kjelkar, men det vart diverre ei alvorleg utfordring å kome seg oppatt etter å ha aka ned, for snøen var rett og slett pill råtten…

Februar og mars 2010 943 b

Men bedre å vere rævalaus enn rådalaus er det eit ordtak som heiter, og etter å ha sett seg litt i kring fann dei ein snølaus stein som var eit glimrande utgangspunkt å hoppe frå:o) Som bekjent har ein ikkje meir moro enn ein lagar sjølv...

Februar og mars 2010 941 b

Anna tenkte litt før ho sette utfor..Skal, skal ikkje..Men pang så var det gjort. Dette var masse utfordringar for dei på ein gong…Gruspennande å hoppe, og FOR ein seier det er å klare det!!

 Februar og mars 2010 939 b

Juhu, sjå på meg då...Ida i farta og Rakel som sat fast i snøen og måtte gravast ut fulgte spent med.

Februar og mars 2010 955 b

Etter nokre runder på den øverste delen av steinen, tok Rakel ei større utfordring å hoppa lenger nede. I denne leiken var det viktig å halde orden på koordinasjonen og berekne landingspunkt så ein ikkje kom for nær steinen. Det klarte alle fire med glans, og ikkje minst var dei sysselsette ei laang stund.

Februar og mars 2010 946 b

Elise hadde ei lita kunstpause, og studerte flaska nøye før ho drakk av den.

Februar og mars 2010 949 b

Dette var kjekt for både store og små. Karane passa grillen og passa på at ungane fekk seg mat;o)

Februar og mars 2010 974 bFebruar og mars 2010 978 b

Her hadde dei funne nokre spennade trestammar å klatre på. Passeleg utfordring for balansen, og så kjekt å sitte der og dingle med beina.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Og helt sikkert mye morsommere enn PC og PS og Nintendo og...ja, du skjønner hva jeg mener. Det er rett og slett moro å se god, gammeldags LEK blant ungene, det er ikke så ofte å se akkurat det lengre, dessverre. Flotte bilder, Line - ha ei fin påske videre, det er jo egentlig først nå den starter. Varm klem fra meg**

kate sa...

Utrolig fargerike og flotte bilder av glade unger!!! Og du har helt rett i at man har ikke mer morro enn man lager selv. Og det å være ute i friluft og leke er jo ekstra morsomt:)
Ønsker deg og dine ei fortsatt fin påske, Line:)
Klæm fra Kate:)

minishabby sa...

Høres ut som om dere har hatt en kjempekoselig dag ute. Bildene var så koselige å se på, og samtidig så utrolig flotte. Du er flink til å gjenskape hverdagen i bilder Line. Håper resten av påsken blir like god som dette.
God klem fra meg!

Ida sa...

SÅ GØY! :))
Herlige bilder.

GOD PÅSKE!

CosiFanTutta sa...

Det så jo utrolig trivelig ut! Flotte bilder. God påske til deg og dine!
Cosi

CosiFanTutta sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
CosiFanTutta sa...

Beklager, ikke meningen å rote. Jeg sliter litt med å legge inn kommentar hos deg. Får bare feilmelding, Vet ikke helt hva det kan være. Forrige melding var en test. Nå ser det ut som det fungerer :o)

xxxl sa...

HEi :) sant de en får ikke mere morro en en lage selv.. så ut som om ungene og dere hadde de kjempe gøy.. morsomt at de får bruke fantasien å finner på noe ute. Lek på den gode gamle måten e viktig de også.

Ha ei flott påske videre:)

Klem

Marit -Tusenfryd sa...

Hei Line!
Jeg har jo vært innom bloggen din noen ganger før, men det er en stund siden sist. Jeg har flyttet fra Junis hage til Tusenfryd i mellomtiden og har ikke fått med meg alle bloggene fra gamlebloggen ennå. Men nå er du på plass så nå finner jeg sikkert inn her igjen litt oftere:)
Du har en herlig skokk - er det barnebarna dine? - unger med på tur! Og det er sikkert og visst , man har ikke mer moro enn man lager sjøl!