mandag 22. mars 2010

Vårløysing…

 Fotosafari
Ut på tur, aldri sur…På jakt etter våren og slikt kan det jo bli Fotosafariinnlegg av;9)
Februar og mars 2010 822 b
Liflige tonar frå småbekkar og ikkje minst er det herleg å sjå alt det grøne som kikar forsiktig fram under det skitne, kvite…
Februar og mars 2010 824 b
Deilige dråpar og fuktigheit som oppstår av snøsmelting, ja dette vil vi sjå meir av!!
Februar og mars 2010 826 b
“What?? Are we in danger of beeing eksecuted by the spring? A hole family? Oh my god, this is awful!!”
Februar og mars 2010 843 b
Nokre isflak heng seg fast på småøyer som stikk opp av elva…
Februar og mars 2010 809 b
…og andre flyt fritt med straumen…
Februar og mars 2010 849 b
Diamantdropar på trea framfor frost og tung snø…Ja det er eit herleg vårteikn!!
Februar og mars 2010 827 b
Og like sikkert som at våren kjem, så dukkar desse venane opp og…Til skrekk for nokre og til glede for andre:0)  Ynskjer alle ein vårleg mandagskveld.

7 kommentarer:

Petunia sa...

Kjempebra Line! Takk for at du husker på Fotosafari!
Den har lidd litt under ABC'n og Mandagstema. Det tar mye tid, så da har jeg lagt det litt på is... Men som du så fint viser her, så tiner snø og is nå, så det er kanskje på tide å vekke fotosafarien til live igjen:)
Det er så deilig å se at det sildrer og renner, høre svarttrosten synge i nærmeste tre og vite at om noen uker så kan jeg plukke den første hvitvisen:)

xxxl sa...

Hei Line :) så fine bilder.. du er så flink til å skrive tekst til bildene du..

Ja de er kjekt å gå ut i naturen å lete etter vårtegn.. trenger det nå etter en lang vinter, men også veldig fin vinter da.

Ha en flott tirsdag:)

Klem

Malys krok sa...

Her jeg bor må vi nok vente enda en stund på vårløysing, men du har funnet flotte bevis på det! Fine og vårlige bilder! -Margit-

Fjordheim sa...

Herlig når en kan finne vårtegn i naturen. Ekstra godt når det begynner å komme åpent vann igjen. Her går isen som regel i slutten på april. Men det åpner seg litt ved oss tidligere fordi fet er en utgang fra kraftproduksjon som kommer ut her. Må nok en tur ut med kamera en dag det er fint vær.
Roseformene er kjøpt på Åhlens, hjertene på Søsrene Green. Dei hadde også hjerter Åhlens, men dei var en del billigere på søstrene Green. Begge brettene fungerte bra.
Men jeg tok dei ut av formene og stekte dei litt mer på brett for å få litt farge oppå rosene. Syns det ble litt finere.
Ha ei fortsatt god uke :)

Viola sa...

Så herlig vårtur du har vært på! Ja våren kommer litt om senn nå.. Her ligger en del snø ennå hos oss.. Artig skrevet det under bildet av "isfamilien"! :)De ser jo ut som levende vesener.. Men nå har de nok reist med strømmen i elva kanskje.. :)Klem!

Kathrine sa...

Flotte vårtegn! Godt knipset og fortalt. Klem:))

Ida sa...

Våren har overtaket....
Jippi!
Flott "stemningsrapport". :)