tirsdag 13. januar 2009

Posted by PicasaPetunia har utlyst ein konkurranse på bloggen sin om ein ny fotosafarilogo. Sjølv om vi er mange som likar den originale fotosafariknappen, så er ikkje opphavet sjølv, les: Petunia fornøgd med en eksisterande knappen.
Det er etterkvart mange som er med på Petunia sin fotosafari, så om det er fleire interesserte så ta turen innom her for å lese om det.
Her er altså mitt bidrag til konkurransen, og eg prøvar å få fram mangfoldet med ein fotosafari, der ikkje noko er for smått eller stort, dumt eller lite fantasifullt.
Fotosafari kan brukast til det meste... Er det noko ein føler kanskje ikkje passar til det øvrige innhaldet i bloggen kan ein bruke fotosafari, og det kan som hos meg brukast sjølv om det passar inn i den øvrige bloggprofilen!!

11 kommentarer:

Petunia sa...

Å, takk for kreativt bidrag!
Synes det er så flott av dere å bruke tid på å sitte og klippe, lime og lage forslag!
Kjempebra!

Bente sa...

Det var ett orntli` artig bidrag....for en fantasi du har!
Kos kveld til deg!/Bente

Ida sa...

Blanda drops,
og det er akkurat det fotosafari handler om ja.
Bra jobba. :)

happy in pink sa...

så flott line!!! du er knallgod:)))
klem tara...

Tofo sa...

Flott logo!
Lykke til i konkurransen! ;)

kate sa...

Flott logo du har laga Line:)
Masse lykke til:)
Gonattklem fra Kate:)

Living White sa...

Tenkte bare komme innom deg jeg for å gi deg en aldri så liten klem, så versågod:)

Anemone sa...

Ser du har kommet til steg to i Picasa du :-) Jeg for min del har først nå funnet den jeg også, den siden med bildene, og først nå skjønner jeg da hvordan jeg skal få til store bilder på bloggen, spennende, og slik collage!!, det blir neste steg på veien :-)))

minishabby sa...

God morgen!
Åååå! Nå får du meg til å gråte altså. Ikke bra når jeg er så snørrete som jeg er. Får jo ikke puste:) Neida, men tusen millioner takk for en flott utmerking og ikke minst søte ord. Ble skikkelig rørt altså vennen.
Jeg er fremdeles hjemme. Tar sin tid dette her, men får ikke gjort stort.
Fotosafari vet jeg ikke helt om er meg. Er fremdeles rimelig amatør på dette området. Men moro å se hva du får til.
Gleder meg til å bli frisk sånn at jeg får gitt mitt bidrag til vaskerommet. Også skal vi på Disney on ice til lørdag så det hadde vært greit å være i form.
Jaja, ligger nå under dyna med pcèn og koser megi grunn jeg. Sart kommer Pretty in pink på tv, og den har jeg ikke sett siden jeg gikk på skolen.
Ha en flott dag vennen.
Klem Elin!

Anonym sa...

Så flott bidrag, Line! Er det ikke moro å leke seg sånn med bilder? Du ble jo flink med en gang! Lykke til i konkurransen, du er nok en sterk kandidat til å vinne! Ha en fin onsdag, kjære venn:) Klem fra Randi**

Elisabeth Augusta sa...

Kjempefint logoforslag. Det er jo så mangt vi møter på vår vei.