torsdag 15. januar 2009

Utmerkingar til utdeling...

Har fått fleire utmerkingar siste dagane som eg no har lyst til å gi vidare...

Denne flotte utmerkinga har eg fått av Lill(ho har laga utmerkinga sjølv), ei fantastisk dame med ein kjempeflott blogg som eg set stor pris på å ha blitt kjent med her inne...
Lill har dottra si i USA der ho studerar og spring! No har ho vore heime på juleferie, og det var utruleg tungt for Lill å sjå ho avgårde at...
Noko som eg ikkje har problem med å forstå i det heile tatt, for som ho seier, det er ikkje berre å stikke innom for ein kaffekopp eller ta seg ein weekendtur. Adskillelsen vert for fleire månadar i gongen...
Dersom du ikkje har vore innom denne bloggen enno, så anbefalar eg den på det varmaste!!
Eg ynskjer å gi den vidare til:

Lill sjølv

Tara

Ida

Kate

Petunia

Gry Hege

Turid


Æresborgarutmerkinga har eg delt ut før, men eg ynskjer å gi den vidare til ein person til. Sidan Mormor har laga den til meg, kunne eg gjere som eg ville. Difor tek eg den til utdeling til ei av dei koselegaste damene eg veit om her inne, nemleg Brit eller Lille meg. Ho er alltidt raskt ute med å kommentere innlegga mine og utifrå det eg har lært henne å kjenne her inne er ho ei raus, god og hjertevarm dame:0) Og Brit, det var utruleg koseleg å sjå ansiktet ditt!!

Kreativ blogger utmerkinga har eg fått av Gjertrud, ei kjempekoseleg dame som eg har "kjent" sidan den spede bloggarstarten...
Det skjer mykje i Gjertrud sitt liv, og ho har desverre hatt ein del uflaks denne hausten...No er det tom komt til eit heilt nytt uttrykk: Gjertrusk...
Denne bloggen er verkeleg verdt eit besøk, så stikk innom!!
Den vil eg og dele med Lille meg.


Til slutt har eg fått denne flotte Mammabloggutmerkelsen av mi kjære bloggvenninne Kate:0)
Ho er ei dame som eg set så utruleg stor pris på, og er utruleg takknemleg for det varme bloggvennskapet vi har utvikla...
Kate tek masse flotte bilder og ho skriv masse flotte dikt sjølv!!
Ein nydeleg og hjertevarm blogg som ein ikkje angrar på om ein tek turen innom!!

Denne vil eg dele med:
Tara

SessanOchPrinsessan

Lill

Har vore litt forskjellige tema rundt på bloggane denne veka, som eg har gjort meg litt betraktningar rundt...Det eine temaet har spunne rundt dette med blogglister, der eg beit meg merke i ein av kommentarane. Forfattaren hadde fått innblikk i at mange slit med jaget etter høge besøkstal, og at dei skriv og publiserar i eitt sett for å oppnå høge besøkstal. Vidare meinte forfattaren at ei slik form for blogging er tragisk!!
Eg vert faktisk litt provosert av sånne uttalelsar, og spør meg sjølv korleis ein kan uttale seg så skråsikkert om dette!!
Nokon bloggar sjelden, nokon med ujamne mellomrom og andre bloggar ofte... Men er det verkeleg straumen av besøkande som driv dei??
Eg kan ikkje svare for andre, kun for meg sjølv... Eg bloggar mykje, og har i følge bloggurat 1.4 innlegg pr dag!!
No har eg ikkje blogga så lenge, så om eit halvt år legg eg kanskje ut sjeldnare innlegg, eller har tatt pause for den del...Det er berre tida som vil vise!!
Men enn så lenge så vil eg ikkje ha på meg at eg skriv og publiserar i eitt sett for å auke besøkstala mine...Eg bloggar rett og slett fordi dette er gøy, og noko som eg likar...Sånn er det med den saken!!!!


Eit anna tema har vore dette med lukking/ikkje lukking av blogg, og anonym/ikkje anonym. Vi er veldig forskjeligge, og det er akkurat mangfaldet som gjer bloggane så utruleg spennande!!
Som eg skreiv i kommentaren min, så trur eg at kvar og ein må finne sin måte å blogge på som dei er komfortable med...
Ynskjer ein å anonymisere, så gjer ein det, ynskjer ein å vere meir open, så gjer ein det og...
Men eg reagerar når andre uttalar seg om at dei vert triste eller reagerar på at enkelte legg ut bilder av ungar og familie...Kvar og ein må kjenne på sine grenser, og personleg trur eg faktisk ikkje det er farleg å legge ut bilder på denne måten...Mulig eg er naiv, men då er eg jammen glad for å vere litt naiv og...
For meg er det kjekt å kunne dele kvardagslivet med familie som bur lenger vekke, og eg er faktisk bevisst på å ikkje legge ut bilder av halvnakne ungar i dusjen/badekaret eller på stranda, for sånn type bilder skjønar t.o.m eg at dei kan misbrukast til feil føremål!!Ein kan jo og sette navnet sitt på bilda ein legg ut, då er det i alle fall ikkje muleg for andre å misbruke dei...
Eg ber i alle fall her og no om at dei som synst det er trist eller patetisk å ha bilder av sitt personlege liv ikkje besøker denne bloggen!!
For dette er MIN blogg, og eg bloggar på MIN måte slik som EG er komfortabel med...
TAKK!!!!

22 kommentarer:

Guttemamma sa...

Å,så enig jeg er med deg!! Sånn er det med den saken, jeg skal på syklubb,ønsker deg en fin kveld og! KLem fra Anette

EGSET/BRAUTASET sa...

Heilt enig med deg Line!!
Flott blogg du har :)))
Kjekt å sjå deg og familien din her. Ikkje ofte eg ser deg når du er heime i Volda me ho mor :))
Ha en flott kveld vidare :)))

hvorfor ikke... sa...

Gratulerer!!!! Du fortjener dem virkelig;) Ser du står på lista over de 100 mest populære bloggene også, yohoooo! yeah, yeah!
Veldig morro, Line!
....jeg fant til den lista via Hulda, som også står der.
Go girl!
smil Torunn

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Hei :o)

ENIG MED DEG!!!!
Grattis med velfortjente utmerkinger!:o)

STOR klem

Anette sa...

Gratulerer med alle utmerkelsene! :-)

Jeg har ikke fått med meg akkurat de diskusjonene du nevner her, men jeg har registrert at det diskuteres veldig mye rundt HVORDAN man skal blogge og hvordan en "blogger" skal oppføre seg...

Jeg lurer på om dette diskuteres like mye i andre land?! Jeg har bare lyst til å si; "Hallo! Dette er INTERNETT, ikke et lite borettslag hvor noen kan sitte å lage merkelige regler for hvordan ting skal og bør være...!"

Den eneste uskrevne regelen jeg stiller meg bak, er den om å legge igjen positive kommentarer. Fatter ikke de som bruker tid på å legge igjen slemme (anonyme) kommentarer hos folk... Klikk deg videre sier jeg bare! Men man har lov å være uenig altså, jeg mener ikke at folk bare må legge igjen kose kommentarer... ;-)

Når det gjelder besøkstall (jepp, jeg har mer på hjertet.. hi hi..), så skjønner jeg ikke hva som skal være negativt med å ha mange besøk? (bortsett fra det at andre blir misunnelige da selvsagt...). Jeg har hatt tre blogger, og jeg vet hvor kjedelig det er å skrive poster uten å ha lesere... ;-)

Anonym sa...

Jeg er ALLDELES enig med deg, Line - har ikke fått med meg alle diskusjonene, men du skriver reflektert og flott og ærlig. Og jeg er altså helt enig. I alt. Det er akkurat det at DU er DU og at du DELER som du gjør som gjør at jeg kommer hit igjen og igjen. Takk for det:) Og gratulerer med alle utmerkelser, de er veldig velfortjente, alle sammen. Klem fra Randi**

Lille meg sa...

Å, Line! Aller først må jeg si gratulerer med disse utmerkelsene!
De er så fortjente, hver enkelt av dem! Så må jeg si tusen hjertelig takk for den flotte utmerkelsen du ga meg, og alt det fine du sa om meg. Jeg blir helt flau, jeg! Æresborger av blogglandia! DET er en ære å få!
Tusen takk!
Og jeg er enig med deg,- vi må blogge hver på vår måte. Noen ganger synes jeg det er lett å finne på noe å blogge, andre ganger er det ikke det,, og da går det lenger tid mellom hver gang.
Det er jo spennende å se at det er noen som gidder å besøke bloggen, men det kan ikke alene være drivkraften.... Jeg blogger iallfall for å skrive ned diverse fra hverdag og fest....Og det er jo hverdager det er flest av, og bra er det......
Tusen takk igjen, du er ei kjempedame, selv du!
Ha en fin kveld!

Lille meg sa...

Jeg glemte å si at jeg gir selvfølgelig denne flotte ærestittelen tilbake til deg!

happy in pink sa...

he-he... GO LINE!!! og jeg er enig, enig, enig:)))
alle de personene jeg legger ut bilder av, vet om det, og godkjenner det... mannen min vil ikke på bloggen min...neivel, da slipper han;)
skjønner ikke hva sånne folk maser etter, jeg...
vi blogger som vi vil, line...

nå må jeg ikke glemme og takke for nydelige utmerkelser:))) blir helt satt ut av alle de flotte utmerkelsene du gir meg...!!!
du er skjønn:)))
ha en deilig kveld...
klemmer fra tara:)))

Ida sa...

Først og fremst.
Tusen takk for at du tenkte på meg og takk for utmekelsen.
Du sprer glede her inne du. :)

Som jeg har sagt (skrevet, hehe) så mange ganger før her i Bloggland, så er en blogg en personlig sak.
Ett personlig uttrykk.
Ingen kan diktere noen her....
Alle har sitt ståsted og sine ting som de vil dele.
Det finnes all slags blogger om all slags temaer.
Og har har sin plass.
Alle er også like viktige i sitt eget liv.

Man skal blogge når man føler for det og er inspirert til det.
Akkurat nå er jeg i "bloggmodus" og plopper ut poster fortløpende. Hehe. Har også hatt noen pauser.
Ja takk, begge deler.... ;)

Fortsett på DIN måte og kos deg her inne og med livet ellers.

GOD KLEM fra meg.

Petunia sa...

Tusen takk, Line! Nå ble jeg glad! Og det må jeg si om deg, du har virkelig hjerte på rett sted!
Klem

Lill sa...

Halloen Line:)))))))
TO!!!!! utmerkinga til meg, du er berre knall.
Og du.... blogg som du vil!!!! skulle bere mangle og forresten det gjer eg også. Min blogg... mine historier og kva eg legg ut av innlegg og bilder er opp til meg. Så der er vi heilt einige Line:0))
Teller eller ikkje teller...... betyr ikkje så mykje berre ein får sagt det som ligg hjrtet nærast. Ha ein forrykande torsdagskveld i Storemyra.
Kjempeklem sendast til deg frå meg

Tove sa...

Amen, bank i bordet og kryss i taket! Der fekk du jammen sagt det, Line!!!! Eg hadde ein laaaang kommentar om akkurat same tema på ein annan blogg i går.

Ikkje meir å seie om denne saka, eg er samd med alle over her!

Torilpia sa...

Enig med du - hver og en får ta ansvar for sin blogg - så får andre bestemme hva de vil lese eller ikke. Man må jo ikke besøke blogger man ikke liker ...

Skjønt jeg har en blogg jeg er innom - BARE for å bli litt provosert - noe som igjen får meg til å tenke litt og ikke minst gir meg lyst til å skape noe som en slags "motpol". Tenner lunta litt liksom :o)

Din blogg er kjempekoselig å komme innom - alltid mye å lese - bare så altfor sjelden jeg har tid og energi til å innom, nå etter at jeg begynte i full jobb igjen.

Fortsett slik du gjør du - så lenge du liker det selv!!!

Håper alt er bra med dere ellers.

Stor klem fra Toril!

Tante Julie sa...

Og det er jeg også !
Jeg stortrives med å lese de bloggene som er helt åpne, de som forteller om hverdagslivet slik det er - sånn som bloggen din. De viser ikke bare glitter og stas og du skriver om ting som alle kan kjenne seg igjen i. Ære være deg for det.
Noen velger kun å vise bilder de har funnet på nettet og også det kan være blogger som er spennende å lese, med mye inspirasjon og fine innspill.
Og så har vi sånne som meg som vil være anonyme så langt det lar seg gjøre grunnet jobb og andre ting.
Det er jo mangfoldet som er det viktigste her inne.
Ha en fin kveld !

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Tusen tusen tack sötaste!!!

Du förtjänar var enda award du får så jag sager ett stort GRATTIS med dom alla!!

ha en toppen fin kväll

Klemmer

Mormor sa...

Aller først, gratulerer med alle de fine utmerkelsene dine. De taler jo egentlig for seg selv. Det er mange flere en meg som liker bloggen din. Siden jeg ikke blogger selv, og har noen faste blogger som jeg besøker, har jeg ikke fått meg meg den debatten du sikter til, men jeg kan snakke for meg selv. Jeg leser bloggen din, fordi jeg synes det er en tvers igjennom koselig blogg, med et bredt mangfold fra hverdagslivet. Takk for det !

kate sa...

Kjære Line:)
Tusen takk for utmerkelse, setter så utrolig stor pris på at du ville dele denne vakre awarden som Lill har laga, med meg. Lill har også gitt den til meg, men hjertet mitt er stort, så jeg har plass til begge:)
Så vil jeg takke for at du skriver sånne vakre ord om meg og bloggen min. Jeg setter utrolig stor pris på vårt bloggvennskap:) Du er bare et såå hjertevarmt, reflektert og tvers igjennom godt menneske,og alle de flotte awardene du har fått, fortjener du virkelig.
Ellers så er jeg helt enig med deg i at hver og en blogger på SIN måte, det gjør i alle fall jeg:)
Goklæm fra Kate:)

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Ikkje rart du får mange utmerkingar Line.
Er innom for å ønske deg riktig fin helg.
Klem

Tofo sa...

Vet du Line, jeg er så ENIG med deg!!! Hver og en må få bestemme hva sin blogg skal inneholde av bilder og hva som helst. Hvis noen ikke liker det, så får de finne en annen blogg da! Kanskje jeg og er litt naiv som også har bilder av familien min...

Gratulerer med ALLE utmerkingene du har fått!!! Vel fortjent! Og TUSEN TUSEN TAKK for at du vil dele "med hjarte på rette staden" utmerkingen, med meg. Den var nydelig!
Ha en flott dag;)
Klem fra Turid;)

Anne på Moseplassen sa...

Jeg tror som du sier at de fleste blogger for at det er gøy. Men noen få blogger nok mest fordi de synes det er stas å bli lest og være populær og havner i ett leserjagemønster, men de tror jeg er få. Og i uansett så må de da gjerne gjøre det for meg.

Det som er så deilig med blogger er at man kan lese de man har lyst til, og hoppe over resten. Og man kan skrive det man har lyst til, akkurat det man har lyst til (innenfor lovverket da). Det er ikke noe plikt i å skulle lese eller kommentere eller blogge, og vi kan alle gjøre akkurat som vi sjøl vil. Uten at noen i en eller annen redaksjon behøver å mene noe om det.

Gamlå sa...

smiler ja det er din blogg og du blogger på din måte OG det er derfor jeg kommer innom til deg hele tiden jeg liker din blogg så godt!!!!

Bloggen din er rett og slett fabelaktig.

Det ligger noe til deg i bloggen min. :)

Gratulere med alle utmerkelser!! Ikke rart du ligger på listen over de hundre mest populære bloggene i NORGE.

klem Gamlå