tirsdag 30. september 2008

Eg vert like rørt, stolt & glad kvar gong:0)

Eg har fått utmerkingar igjen, og det er så utruleg kjekt!! Det at andre viser at dei set pris på bloggen din både i form av utmerkingar og kommentarar gjer at dette er så INNMARI gøy... Då eg starta med dette, hadde eg aldri drøymt om at det kunne vere så utruleg givande å vere ein del av bloggverda, men det er det!! Det er så UTRULEG masse flotte, snille, kreative damer her inne som gir og deler av seg sjølv. Til tross for at ein ikkje kjenner alle sammen i verkelegheita, så har ein likevel stifta vennskap her inne, og kven veit, etterkvart møter vi kanskje kvarandre og... Ser jo at det er bloggtreff på gang fleire plassar, og det må jo berre vere heilt fantastisk kjekt å vere med på... Eg er ikkje med i NIB, men har no allikevel fått med meg den oppheita diskusjonen som har pågått, og tykkjer det er synd når dei som har stifta det gir uttrykk for at det er rom for ALLE, men likevel så vert det regelrett skittkasting. Utruleg synd, særleg når det kjem i frå dei anonyme, som ikkje vågar å stå fram med navn eingong... Slik som eg har oppfatta bloggverda er det rom for ALLE, her møter vi hjertevarme, godheit, felles inspirasjon, kreativitet og mennesker ein kan identifisere seg med på forskjellige måtar... Skulle gjerne ha delt utmerkinga med kvar og ein her inne, men har no likevel gjort eit val;9)

Award nr 2

Denne flotte utmerkerkinga fekk eg av Tove i Tankar frå eit kvardagsliv. Ein utruleg flott blogg med ei fantastisk dame bak, den er vel verd eit besøk... Som Tove skriv så er vi gamle barndomsvenninner(og faktisk tremeiningar) som har funne kvarandre att her inne. Noko eg er særs glad for, og gledar meg til neste gong eg skal på heimlege trakter skal & må vi klare å treffast... Gleder meg allereie:=)

Eg ynskjer å dele den med fire fantastiske bloggar som på kvar sin måte bidreg til at det er så fantastisk gøy å vere bloggar, og som på kvar sin måte har fått ei spesiell betydning for meg:

Anna Lisas hjerteblogg

Hverdagsprat

Duften av erteblomster

Mikael sin fotoblogg

Must see You make me smile

Desse to utmerkingane fekk eg av Kari - Carpe Diem. Ei kjempekoseleg Smøladame som deler av kvardagen sin med oss, ein blogg eg har blitt utruleg glad i og som må besøkast ofte...Takk for at du finst her inne Kari...Klem

Ser at desse to stort sett vert gitt samla og eg har difor valgt å gjere det same i dag...Dei heng jo på ein måte litt i hop og:) Eg vel å gi dei til ei blanding av gamle og nye bekjentskap, som på kvar sin måte bidreg til å lyse opp i kvardagen min...

Skautrollet

Mitt lille rede

Garden Angel

A-mora

Miamor

Kkann design

16 kommentarer:

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

TUSEN takk!
Nå ble jeg rørt...Varmet godt denne her, det er alltid godt med en klem :o)

Klem tilbake

Miamor sa...

Takk for omtanke ved å gi awarden videre til meg... ;) Koslig!!

Håper å treffe deg i Førde! Det er jo allerede i neste uke....

Woops..tida går!!

Garden Angel sa...

Tusen hjertelig takk Line!
Så koselig da:)
You make me smile too!!!
Ha en fin kveld!

Skautrollet sa...

Å, så koselig. Nå ble jeg glad. Det er mine aller første awarder. Er litt stolt over at du valgte meg.....

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Gratulerer med awardene du har mottatt. Alltid flott å bli satt pris på.

Kan ikke si annet enn at jeg er veldig enig med deg ang bloggverden. Kan bli helt rørt til tårer her inne av all den varmen og omtanken som deles så raust. Det er en fantastisk gjeng. Og de anonyme som slenger med leppa og skaper dårlig stemning - ja de hever vi oss bare over!

Ha en fortsatt fin uke.

kari - carpe diem sa...

Herlighet, tusen takk for den fine omtalen...jeg blir nesten matt, og veldig rørt!! Og du har rett i at vi har stiftet et slags vennskap her inne, selv om vi ikke kjenner hverandre, er det jammen mye vi vet om hverandre også! En veldig spesiell plass,denne bloggverden, og jeg er veldig glad for at jeg tok del i den.
Stor klem fra kari.

Anna Lisa sa...

Tusen takk Line!!
Du er ein utrolig koselig jente eg er blitt veldig glad or å ha blitt kjent med her inne.
Tusen takk for at du delar denne awarden med meg :)
Klem

happy in pink sa...

nok en gang tusen tusen takk!!! utrolig koselig å få award av deg...og at du velger mikael sin blogg er jo så mitt mamma-hjerte svulmer av stolthet:)
mikael sender en stoooor klem tilbake til deg;))
og nattaklem fra tara

NIB sa...

hei hei! for å bli medlem på nib, må du skrive en kommentar i det nyeste 'nye bloggere' innlegget, med en presentasjon av bloggen din:):)

Hjertelig velkommen!!

Kathrine sa...

Helt enig i det du skriver ja. Dette er en FLOTT måte å "treffe" andre på, dele med andre.
Kjempekoselig:-)

Ha en flott dag, Line!

Og takk for koselig kommentar inne til meg. Klem

hvorfor ikke... sa...

Gratulerer med velfortjente utmerkelser! Jeg kjenner meg veldig igjen...så rørende...så underlig...også så glad man blir!!!!
Ønsker deg en strålende høstdag!
smil Torunn

. sa...

Heisann

Det er bare meg.
Det ligger noe til deg i bloggen min. Enda mer award.
Ser du har dem fra før, men det gjør nok ikke noe.
Ha en fin kveld!!

klem fra Gamlå

A-mora sa...

Kjære Line. Jeg er så lei meg. Så at jeg hadde fått en award fra deg som jeg ble så glad for.Var inne på siden din og hentet den og ga den videre. MEN JEG GLEMTE OG TAKKE DEG!!.UNSKYLD,det var ikke meningen og ikke takke. Ha en fin dag.

A-mora sa...

Hei, det er bare meg igjen. Som glemte og si at du fortjener hver en award du får. Kjempekoselig blogg har du.

KKannDesign sa...

Tusen tusen tusen takk for kjempe flotte awards - det setter jeg sååå stor pris på - det er meg enn sann glede å titte innom deg og å bli kjent med deg - og det varmer at du legger igjen kommentarer hos meg - du er en sann bloggvenn!

Klem fra KKann

CosiFanTutta sa...

Hei, grattis, fint at du gir den til mikael sin fotiblogg - det var godt tenkt!
Liker at du kaller det utmerkningar - høres helt konge ut :o)