fredag 5. september 2008

Gaularmarknad 05-07.09.08

To innlegg på ein dag, ja,ja her går det unna...
I dag gjekk startskuddet for
Gaularmarknaden, den 29 i rekka trur eg.

Det er idrettslaget som er arrangør, og det ligg ein enorm arbeidsinnsats bak eit slikt arrangement, både av Marknadsnemnda og alle dei frivillige som stiller opp som arbeidsfolk og kakebakarar:)
Det vert alltidt arrangert fyrste helga i september, eigentleg ganske greit, for då veit ein alltidt kva tid det blir...
Dersom du av ein eller annan grunn er i nærleiken av Gaular denne helga, er det verdt å ta turen innom. Her er det noko for einkvar smak: Tivoli, loppemarknad(opnar ikkje før i morgon, men eg fekk smugkikke litt, og det såg ut som der var utruleg mykje fint), keramikksal,mange utstillarar og forskjellige artistar.
Her får dokke eit lite innblikk av meg!!!

Twisten

Dragen

Tivoli er GØY!!

Parisarhjul


Olav Stedje

Publikum

Perfect Home
Fair Trade.
Gekkoane er laga av
brusbokser og ståltråd.
Masse flotte forkler og brikker.
Butikken ligg i Eikefjord med
tihøyrande kaffebar og slipsmuseum(?)
Dagens reklame:)
Flotte smykker
Lys med påskrift.
Lysestakar, bilder m.m
Keramikk

7 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Gøy dåkke har hatt det :) Artig med tivoli for ungane.
Kos deg i helga:)
Eg kosar meg her på Island
Klem

Blåbærpai sa...

hei! Takk for besøk og kommentar inne hjå meg! Dette ser ut som ei morosam tilstelling! Kos dykk!

Anonym sa...

Hei! Først og fremst må jeg si at ordene om din far i et tidligere innlegg er veldig rørende. Sitter her med en klump i halsen. Når sorgen rammer hardt og brutalt er det godt å ha gode minner og ta med seg videre i livet. Så har du lagt ut masse flotte bilder, bl.annet fra løa (for noen skatter!!!) - hvilke planer har dere videre der? Så skulle jeg gjerne vært på loppisen i helga - der finnes det nok enda flere skatter. Og Olav Stedje er flink, han har jeg faktisk spilt sammen med en gang i "forhistorisk tid" da vi var på korpstur til Sogn. Takk for titten av flotte bilder og for å få lese de vakre ordene til din far. Fin lørdagskveld! Klemmer**

Miamor sa...

Kosa dokker ser eg!!
Du så masse fint det var i låven!! Bordet og speilramma var jo superflotte!! Ta godt vare på det!!

Ha ei super helg!!

kari - carpe diem sa...

tivoli er grusomt morsomt for voksne damer på 35+ også...

CosiFanTutta sa...

Flotte bilder og stemning! Takk for besøk på bloggen min, og koselig melding! Det er jo haugevis med markeder og loppemarkerder og det ene med det andre her i Bergen, men tror du jeg går?? Neida, jeg deltar stort sett påd den slags når jeg er på "ferie" i Rosen dal eller kommuner utenfor Bergen. Merkelig, det der! Min tante som bor utenfor Bergen, kommer til oss hver helg for å delta på loppis og markeder :o)

Besta sa...

Å her var det mye fint. Du kan hente en award hos meg. Håper det er i orden at jeg linker deg opp til meg, for da blir det lettere og titte innom deg.