torsdag 21. august 2008

Sære interesser

Her i huset må vi vel ha det som kan kallast ein sær interesse... Vi studerar edderkoppar og edderkoppnett!! Store, små, tjukke, tynne, rare, vanlige:) Vi studerar og kommenterar, og mor i huset elskar å fotografere, ungane brukar sågar å bidra med mat i netta deira(då helst fluger). Eg likar dei eigentleg ikkje, synst dei er ekle, men samtidig blir ein vannvittig fascinert av dissa krapyla. Når ein studerar netta så må ein jo berre verte imponert, det er faktisk ekte kunstverk. Nokon gong sett sola filtrere eit edderkoppnett?? Eller regndropar som heng i nettet??Dersom ikkje, er det verkeleg verdt å stoppe opp og gjere det...Nyt synet!!!

6 kommentarer:

KKannDesign sa...

Hei hei hei..

Takk for koselig kommentar hos meg - alltid hyggelig med nye bloggere! Velkommen innom igjen!

Så flotte edderkoppnett - ja enig med deg - det er flotte kunstverk!

Ha en fin fin torsdagskveld!

Smil fra KKann

Nunne sa...

Så artig med en NY blogg. Fant deg hos Rådyrhagen, ho er ei venninne av meg!
Så flotte unger du har! Nydelig!
Har lest alt sammen her, skikkelig koselig blogg. Stikker nok innom igjen! Den ene bloggen min er lukket, men hobbybloggen er åpen for alle og enhver.
Ønsker deg god natt! Nunne.

Kerstin sa...

Nydelige bilder du viser =) Så koselig hilsen inne hos , som jeg satte veldig pris på.
Kikker gjerne innom igjen=)

Ha en fin helg=)
klem=)

GÅRDSLIVBLOGG sa...

Heisann, klikket tilfeldigvis på bloggen din via Nunnes. Koselig blogg.
Edderkopper ja, er ikke så overbegeistret for dem, men de imponerer. Onsdag skulle jeg kjøre en traktor hvor en edderkopp hadde nett fra eksosrøret, som er på panseret, og ut. Det nettet holdt under mange timers kjøring hele dagen, utrolig!

Living White sa...

Hei Line, tusen takk for en utrolig koselig hilsen i bloggen min. Ser du også har en 1 klassing i hus. Artig:)

Enig med deg i edderkoppene, jeg har edderkoppfobi så jeg tror ikke jeg tør zoome inn en skikkelig, men ser jeg ett tomt nett tar jeg gjerne bilde. Utrolig at det går an å spinne ett så perfekt geometrisk stykke.

Angående vannbakelsen, satt senest i dag og skrøt til min mor om hvor bra dem ble. I bakhodet tenkte jeg, enn om hun kommer å jeg skal brife med mine vannbakelskunnskaper og det går galt????? Håper ikke...
Det har nok litt å si på ovnen man steker dem i vil jeg tro, så enn så lenge da jeg har denne ovnen, vet jeg hvordan, så det spørs om jeg tør sette igang om jeg er på besøk hos noen....

Eli Kristin sa...

Hei der inne i Gaular, så koselig med hilsen fra deg! Alltid kjekt når folk legger igjen noen ord og man kan ta turen igjen. Så her er jeg! :) Flotte bilder i bloggen din, har lest hele. Kjekt!!

Spennende med vel overstått første uke på skolen tenker jeg. Har 4. og 8. klassing selv - og på'n igjen med en liten som går til dagmamma (og barnehage litt senere). Hver alder har sin sjarm, det er jammen sant! :) Han gutten din skal vel ikke være med på Sunnfjord Auto Cup i helgen? Min gutt deltar der også, he-he!

Ha ei flott helg!