fredag 22. august 2008

Kunstveggen min!!


Ikkje er dei signerte og ikkje ber dei kjende navn, men dette er noko av dei flottaste kunstverk eg veit om. Dei er personlege, laga med stil, strev & omtanke og ikkje minst så er det mitt eige kjøt og blod som har laga dei!! Morfaren min var ein habil kunstnar, så eg har jo eit hemmeleg håp om at i alle fall ein av ungane skal arve denne evna, for det har diverre ikkje mora gjort *Sukk*


Har planar om å lage ein tilsvarande vegg nede i hovedstova. Med desse flotte kunstbilda
ynskjer eg alle der ute i Blogglandia ei riktig god helg =0)

Nyttar og høvet til å takke for alle dei koselege kommentarane eg her fått. Kjenner at det inspirerar...


5 kommentarer:

Photo-Me-Life sa...

Ikke sant, kjempekoselig med barnekunst. Caroline har ett maleri malt med POTET hengende i stua. Hun er veldig flink å male/tegne. Hun har litt å slektes på hun også.

Jeg skal kjøpe meg bildelister og sette opp masse bilder på dem. Siden jeg ikke eier her jeg bor tør jeg ikke lange noen bildevegg.

Caroline har enda ikke fått hjemmelekser så jeg gleder meg til hun får det og jeg kan hjelpe henne. Ser for meg at vi sitter ved kjøkkenbordet, blir såååå koselig!!!! I ettermiddag kommer ei jente i klassen, hun skal overnatte her for første gang, det blir spennende. Håper du får en koselig lørdag:)

Anna Lisa sa...

Artig med mange forskjellige bilder på ein og same vegg. Lagar liv og gir fin fargeopplevelse:)
Koselig!!!
Ønska deg fin helg!!
klem

Unknown sa...

-og det er den vakreste kunsten!! mine to er i en VELDIG kreativ fase for tiden...og det er selvsagt kjempekoselig, og jeg setter veldig pris på det...men etter tre-sifrede malerier på to dager...hvor gjør man av alt? men dem e no fin, da...

Hulda sa...

Så koselig å samle kunsten slik. :)

Astrid sa...

Kunst frå barnehender er noko for seg sjølv, og spesielt når det kjem frå sine eigne;)
Hugsar godt kor stolt eg vart då mamma tok "kunsten min på alvor" og hengde den opp på veggen:)

Du har fått ein flott, fargerik og koselig vegg!