onsdag 10. desember 2008

Eg er overvelda....

Eg har fått så mykje merksemd frå mine medbloggarar i det siste at eg vert heilt rørt...Tårene er ikkje langt unna no, det kan eg love dokke...
Kjenner eg er litt sliten..Siste innspurt med eksamensoppgåva denne veka, samt ein Fredrik som sovnar seint og er VELDIG tidleg oppe medfører for lite Mammasøvn og eit altfor høgt stressnivå *sukk*
Men i går leverte eg eksamensoppgåva og store men likevel lisjegullet mitt sovna søtt før kl 21.30 i går kveld og måtte vekkast kl 08.30 i dag...Deilig...Han har vel litt å ta att stakkar!!Men no kan ho mor senke skuldrane, sleppe ut litt luft og berre slappe av og kome i julemodus for fullt!! I dag har Rakel skulefri, og vi har hatt besøk av nokre venar. Vi har kosa oss, skravla å baka lussekattar i lag. Vi har hatt det kjempekoseleg:0)

Mottok denne koselege adventshelsinga frå http://hverdagsprat.blogspot.com/for ei tid tilbake, og har ikkje fått takka skikkeleg enno.¨Tusen takk, Randi, det er så utruleg koseleg med sånne helsingar:0) Randi er faktisk ein av dei fyrste eg vart kjent med her inne, og eg følte frå dag ein at her var det ein utruleg god kontakt. Vi "snakkar" så lett med kvarandre, og det er utruleg koseleg å kome på besøk inne hos henne. Ho er utruleg flink til å ta bilder,og eg har meir enn ein gong berre svippa innom for å sjå på bilder, det er jo reine balsamen for sjela:0)
Takk for at du er du, Randi!!

Har mottatt denne vakre utmerkinga frå
Solveig har ein utruleg koseleg blogg som verkeleg er verdt eit besøk. Ho skriv litt om korleis det er å leve med alvorleg migrene, interiør og familie.. Bloggen osar av personligheit og varme. Koseleg å verte kjend med deg, Solveig.

http://sirenmerethe.blogspot.com/ Bloggen Simmas hus er ein god plass å kome på besøk.Ho skriv om mykje forskjellig, og det er alltidt koselege innlegg frå den kanten. Felles plattform har vi og, sidan vi begge er sjukepleiarar.

http://eie-tallaksen.blogspot.com/. Eie er eit ganske nytt bekjentskap for meg,så eg har ikkje vore så veldig mykje på besøk der enno. Men det er ein triveleg blogg å kome inn på, og ho skriv så koseleg om det som skjer rundt seg.Pga at eg nett har delt den ut, så vel eg denne gongen å ikkje ta ei ny runde på den.

Men tusen takk til alle eg har fått den frå, eg er overvelda over at så mange synest at bloggen min investerar i og trur på NÆRHEIT! Nærheit i tid,rom og forhold...


Desse to har eg fått frå skjønne Ida med bloggen http://surfida.blogspot.com/.
Ida har bloggpause for øyeblikket, og då var det så utruleg kjekt med eit innlegg frå henne att... Den øverste var ho innom kvar enkelt ho delte den ut til, og eg set utruleg stor pris på at du synst eg er unik, Ida:0) Det var mange som var lei seg når ho tok pause, samtidig som vi forsto godt kvifor...Men eg er i alle fall UTRULEG glad for å ha deg som blogvenn, Ida, og det er så koseleg at du er innom med jamne mellomrom. Klem Line
Den øverste vel eg denne gongen å dele med:
Anna Lisa i Anna Lisas hjerteblogg
Tara i Happy in pink
Vibeke i Duften av erteblomster
Takk for at eg har fått lære dokke å kjenne.

Den andre vil eg dele med dei som kjem på besøk til meg og set pris på deg eg skriv om her inne....Ikkje ver sjenerte, ta den med dokke kvar og ein!!
Frå http://sessanochprinsessan.com/ har eg fått Nobelprisen i Mammakunnskap!!
Dette trur eg må vere den gjevaste heiderutmerkinga eg nokon gong har fått, og eg er så utruleg stolt:0) Høyr berre kva Sessan skriv
Du har blivit tilldelad Nobelpriset i Mammakunskap i min blogg & jag ger det speciellt till dig då vi båda vet hur det är när mamma hjärtat blöder med våra barns svårigheter!! från mitt hjärta till ditt♡
TUSEN TUSEN takk, Sessan, dette set eg meir pris på enn du anar!!
Denne jenta gir meg håp...Håp om at Fredrik ein dag kan få seg familie og verte far, for at han vil verte ein fantastisk far, er det ikkje tvil i mi sjel om...
Eg klarar ikkje å gi den til nokon bestem, så eg deler den med alle mødre som besøker bloggen min. Alle mødre inne i Blogglandia fortjenar denne prisen!!
Til slutt så har eg fått denne artige utmerkinga der det fyljer ei utfordring med av Eie med bloggen htpp://eie-tallaksen.blogspot.com/ og Lill med bloggen http://silje-smu.blogspot.com/ Lill er ei triveleg dame som eg set stor pris på her i Blogglandia, alltidt ein god kommentar på lur og så er ho så utruleg flink med bloggen sin. Eg er superimponert og tek av meg hatten for deg Lill. Ikkje minst så har ho fått SOLA si heim frå USA, så no er det masse glede og kos i heimen. Kos derg masse med henne i jula, Lill, det fortjenar dokke begge to
5 TING EG ER AVHENGIG AV:
1. Familien min
2. Venane mine
3. Blogging...Hi hi
4. Sjokolade
5. Å lese bøker
Eg gir den vidare til:
The world of Sandnes
Tankar frå eit kvardagsliv
Lykkehuset
Randi ~Hverdagsprat
Idas little corner of the world
Eg rekk ikkje å kome innom dokke no, for eg er på veg til jobb. Håpar på at dei fleste finn fram sjølv, så bloggast vi....
KLEM LINE

14 kommentarer:

Mormor sa...

Du verden hvor mange flotte utmerkelser du har fått. Og jeg må bare si igjen, du fortjener dem alle. Fordi om jeg ikke blogger lenger selv, skal du vite at jeg aldri går glipp av et eneste innlegg fra Kvardagslivet i Stormyra. Ønsker deg herved god nattesøvn og senkede skuldre til over jul.

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Hei min venn!!
Har du delt en ny award med meg??? Så snill du er som vanlig!!! Tusen takk!!!
Men du...eg lurer på kva for en som var til meg?
Klem

Lill sa...

Hei min venn:))
Du... eg tok med meg begge to - ikkje sjenert denne dama hihi:)) Tusen tusen takk, fantastiske var dei og eg har lagt dei ut inne hos meg:)) Håper mange hentar og nyter dei. Ha ein fantastisk kveld Line
Smil i vinternatt frå Lill

kate sa...

Kjære Line:)
Gratulerer så masse med alle de flotte utmerkelsene, du fortjen dem alle som en og du kan tru æ sett utrulig stor pris på dæ:)
Håpa du får kvilt deg nå når du er ferdig med oppgaven og henta deg litt inn før jula setter inn:) Skal send dæ positive, avslappende tanka:)
Tar med meg begge de flotte utmerkelsene som du velger å dele med oss som ser inn til deg, tuuuuusen takk snille, goe du:)
Varm klæm fra Kate:)

Mina sa...

Hei Line!

Vil bare fortelle at jeg er din gavevenn fra Maris Fargerikes gavering:) Gaven din er sendt og burde være hos deg snart, hvis ikke du allerede har mottatt den:) Har hatt så mye å stri med nå før jul, driver butikk, så jeg rakk dessverre ikke å sende gaven sånn at du hadde den 1. desember! Men den kommer, den kommer!:)

Ønsker deg en herlig førjulstid:)

Anonym sa...

Gratulerer så mye med alle de flotte utmerkelsene du har fått, og tro meg....du fortjener alle veldig mye :)

Ei sånn flott og godhjerta dame som deg er det lenge siden jeg har truffet på, og jeg er veldig glad for at jeg er blitt kjent med deg.

Skulle vel egentlig ha vært i seng nå, men klarer ikke å få sove....sliter visst litt med mørketiden i år, og tror det er jeg og ikke Kevin som snur døgnet nå :)

Så jeg blir nok sittende med ei bok i noen timer til før jeg prøver meg på senga :)

Go klem fra Gry Hege

happy in pink sa...

hei linemor...
sitter her med en sovende mikael i fanget...han har vært syk idag stakkar!!!

så flott en utmerkelse du deler med meg...den satt jeg stor pris på, line!!! tusen, hjertelig takk...
nå får du slappe litt av de siste dagene før jul...og bare kose deg...

håper jo nattesøvnen til godgutten bedrer seg:) min har heller ikke sovet noe særlig i det siste;)
vi får krysse fingrene for hverandre;)))

og gratulerer masse med alle utmerkelsene...de er vel fortjent...for du er nemlig innmari god:)))

god natt-og sov godt !!!
stor klem fra tara:)

Ida sa...

1000 TAKK kjære deg!!! :)
Du gleder meg mer enn du aner. :)))

-Mitt lille rede- sa...

Hei!
Bare innom for å ønske deg ei riktig fin helg! Godt å være ferdig med eksamen da, nå kan du senke skuldrene! Så flink du er som tar etterutdanning. Det kunna jeg også tenkt meg etterhvert, vet ikke helt i hva enda men ;-) Vi har ihvertfall mange muligheter som sjukepleiere :-)
Gratulere med så mange flotte awarder, ta dem til deg, du fortjener hver og en av dem.

Klem fra meg :-)

Black Feathers sa...

Gratulerer så mye med awardene som du har fått, de fortjener du virkelig ;)
Jeg har sendt deg en liten mail for å svare på ditt lille spørsmål.
Håpet at du får slappe av og kose deg nå som oppaven er innlevert og at du får mer besøk av John blund ;)
Ha en knallfin dag.

minishabby sa...

Hei Line!
Gud bedre så mange flotte utmerkinger du har fått.
Du er så flink til å skryte av dine medbloggere. Koser meg alltid når du skriver om de du har fått utmerkinger av, og jeg får jo ekstra lyst til å besøke dem etter at du har skrevet om dem.
Siste dag på jobb nå og så er det en uke ferie. Og deilig skal det bli. Måtte en tur på legevakta i går. Viste seg at jeg har fått en muskelbetennelse i armen. Sånn er det når man har altfor mye å gjøre. Så nå er resepten ibux (kur som jeg fikk) og hvile. Og så må jeg sette lista mi ned fikk jeg klar beskjed om. Og det er vanskelig når man heter Elin!
Grattis med innlevering. Nå senker vel julefreden seg tenker jeg.
Nå skal jeg bli flinkere til å oppdatere meg. Sitter på jobb nå og surrer før jeg tar helgen og ferie.
Ha en flott dag Line.
Klem Elin!

Solveig sa...

Hei:)
Gratulerer med så mange flotte utmerkelser da!!
Du ser du blit satt stor pirs på:)

Og tusen tusen tusen takk for de gode ordene du skriver om meg;)
Blir helt rørt!

Ønkser deg ei super helg!

Solveig sa...

Så ikke den første delen først!
Huff,for ei uke da har hatt da..
Sender deg en stooor trøste klem:)
Slapp av, å ta vare på deg selv litt og i helgen:)

Lille meg sa...

Grarulerer med alle utmerkelsene! De er så fortjente, alle sammen!
Veldig fint at du fikk dem!
Det er så mange flotte utmerkelser der ute...