tirsdag 23. desember 2008

Julekonsert og prosjektkoret Futurum!!

Julekonserten har vore eit årvisst kulturinnslag i bygda vår!! Då deltek det musikkskuleelevar, skulemusikken, solosangarar, blandakoret mm.

Arrangementet starta med lystenning og fellsessong...

I forbindelse med at blandakoret vårt var på turne i USA denne hausten, fekk dei seg gensarar i flotte fargar..


Kjell Ivar har ein finger med i spelet i nnanfor dei fleste kulturarrangemant. I tillegg til å vere organist i kyrkja har han sangstund på bygde/sjukeheimen kvar tirsdag, er med akkompagnerar både her og der og stiller villeg opp på det meste han vert spurt om...Han er med på kyrkejkonsertar og har endog spelt inn CD...Kort sagt: Kjell Ivar er eit unikum, og vi som jobbar på bygdeheimen er veldig glad for hans engasjemant for dei eldre i bygda:0)

Solosang med akkompagnemant av fløyte og piano...


Barnekoret har lagt nede nokre år no...Grunna mange tilbod og stor deltakelse på forskjellige fritidsaktivitetar var det få barn som valgte å vere med i kor....


I år har dei starta opp eit prosjektkor som vert kalla Futurum. Det er eit tilbod til barn frå 1 - 7.klasse. Dei hadde to korøvingar, samt øving på skulen i forkant av konserten...Menge barn ynskte å synge i kor, så det var ein flott gjeng som stilte på konserten!!


No er dei invitert til å synge i kyrkja på julafta, og sjølvsagt er dei stolte over å ha fått dette til:0)


Pga at Frode skal på seinvakt i kveld og tidlegvakt i orgon, så tok vi liksågodt julefrukosten i dag!! Fint dekka bord, og koseleg med tente lys...

12 kommentarer:

Ida sa...

En riktig GOD JUL ønskes deg og din familie Line. :)
Takk for gode ord på bloggen min.

Fjordheim sa...

Koselig med julekonsert. Flott med slike ildsjeler som setter igang kulturelle ting i bygdene rundt om. Har ikke fått med meg noen julekonserter i år. Har enten jobbet eller vært opptatt med andre ting når det har vært noe jeg kunne tenkt meg på. Ja ja. Får spille en av alle de flotte julecdene.
Koselig med julefrokost. Det ble etterlyst her i dag. Så da blir det det i morgen. BAre at det blir vel helst julelunsj. Tror ikke de er oppe før i tolv tida disse her i huset. MEn det er jo koselig det også.
Ønsker deg og dine ei riktig god og fredfull julehøytid :)

ingridmarie sa...

So kjekt med julefrokost og alle samla, og fin julekonsert-det er med på å sette meg i julestemning-særlig om dei er i kyrkja, det vett so høgtid over det heile! So bra at dei fekk i gong eit kor som kunne opptre-eg trur mange barn og unge kunne tenkt seg å synge i kor, om dei hadde høve til det!! Ikkje er dei so beskjedne med å opptre som vi var opplært til då vi vaks opp heller, mange er so frimodige og synst berre det er gøy! Her spelar vi julemusikk og gler oss til morgondagen. I kveld skal vi pynte treet og lage gløgg. No skal eg ut i vedbua og skjære opp pinnakjøtet, so det kan leggjast i vatn over natta:) Varm julehelsing,"dagen før dagen"frå IngridMarie

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så koslige bilder du har her :) Ja, koffø ikkje ta julefrukosten på forhand? :) Her går det i pizzabaking for min del, mens mamma lager julebrød :) vi skal snart ta siste rest av julepynting og sånn, før ein ny og innholdsrik dag starter.. :) Rart å tenke på at vi er allerede komt til lillejulafta :) Ønsker deg og dine ei kjempeflott jul :) Godklem :)

Anonym sa...

Så koselig det var dekket på bordet....like greit å ta frokosten på forskudd ja :)

Nå er jeg avslappet og har senket skuldrene. Hagryr satt meg godt ned i sofan og skal bare kose meg på lillejulaften :)

Håper dere får en flott julaften.

Klem fra gry hege....kevin hilser også :)

happy in pink sa...

takk i like måte line!!! sniker meg til å skrive noen ord til deg, mens mikael sitter i stua og spiller playstation;) setter utrolig stor pris på vårt blogg-vennskap...gla i du au (som det heter her i arendal;))
nydelig header med skjønne barn..digger det lure gliset til fredrik...:)))
må stikke!!! kos dere masse!!!
mega-klem fra meg:)))

Magny sa...

koselig...
ønsker deg og dine en fredelig jul...~~~~'*'
og takk for hilsen fra deg!
stor klem, magny

Laila sa...

Så koseleg med årvisse tradisjonar. God Jul til deg og dine. Varm klem frå Laila

Som Mine Dager Er, sa...

Vakkert! Jeg absorberer stemningen og sangen gjennom bildene dine. Kjenner nesten gåshuden, for jeg vet hva vakker sang gjør med meg!

Jeg ønsker deg og dine en fredfyllt julefeiring. Kos dere masse.

Stoooor juleklem fra Marit

Anemone sa...

Nå fikk jeg allerede julaften-stemning her jeg sitter. Artige bilder fra kirka, og ingenting er som å tilbringe en slik koselig stund sammen med kjente, venner og familien.

Ha en fin fin julefeiringkjære venn.

Tina sa...

Å so koselig! :) Dine nystekte rundstykker e berre aller best! Nam nam

eie sa...

Julekonserter setter prikken over ien som mann sier.Vi hadde også julekonsert, og da er alle med.Jeg synes ongene er så flinke.Så fint du hadde dekt bordet.jeg husker ikke sist jeg dekket for meg selv.Jeg tar meg en brøskive og setter meg foran tv.Har jeg gjester dekker jeg selvsakt opp.det har vært litt yravelt til meg ,så jeg har ikke ,blogget så mye.har satt ut en felles hilsen til mine bloggvenner.
Håper vi får et fint bloggeår i 2009.Hvordan går det med din venninde som hadde det så vanskelig med sin fam?
har tenkt mye på henne.
Sender en nyttårs klem fra meg.
Hils din Familie fra meg...