fredag 12. desember 2008

Huspussel

I ettermiddag/kveld har eg fått unna litt i huset...No er badet rundvaska til jul, og det luktar reint og frisk der inne:0)

Badet er nok det eine rommet i huset som ALDRI kjem til å bli vist fram på bloggen min, for det er sannsynlegvis Norges styggaste... Men til neste år, damer, då vert det andre bollar!! Vi skal lage eit tilbygg tilsvarande det som vi har laga framme i år, og heile herligheita skal verte bad...

Ord kan nesten ikkje beskrive kor mykje eg gledar meg til det!!

Onsdag var eg i Førde å handla inn siste julegåvene, og då vart det no litt til meg sjølv og, hi hi...


Fann desse nydelege fattigmannsølvkulene og "diamanten" som eg berre ikkje kunne motstå...Alt kjøpt på den flotte interørbutikken FRUENS DRØMMER!!

Denne kula synst eg var svært spesiell, og utruleg flott.

Fann eit stettfat med glasklokke på Kremmerhuset, og der har eg dandert alle nyfunna mine:0)

Har hekta ei pyntekule på den største lysestaken for å jule opp litt inntrykket...

Heile skjenken.

Har pusla litt med å lage litt kort og fyrstikkøsker, samt at eg har fyllt opp desse glasa med julesnop og pynta dei litt...Dette er ei julegåve, håpar ideen fell i smak hos mottakaren:0)


Har no fått begynt på denne flotte boka som eg var så heldig å få av Vibeke ~ http://duftenaverteblomster.blogspot.com/ med ein koseleg personleg helsing inni...
Tusen tusen takk, Vibeke.

Til slutt så har eg fått ei ny utmerking frå Sissel i http://daisishome.blogspot.com/.

Tusen hjerteleg takk, Sissel, denne varma godt!! Denne bloggen er det alltidt triveleg å kome inn på. Ho viser fram mykje fint og skriv om litt av kvart, akkurat sånn som eg likar det...

I kveld hadde ho ein del betraktningar rundt utmerkelsane, og eg oppfordra alle til å stikke innom og gjerne legge att ein kommentar rundt temaet...

Så over til utdelinga:

Mikael

Tara ~Pieces

Eline ~ Black feathers

Toril ~ Torils lille side....

Kate ~Shamines lille hjørne

Gry Hege ~Grys lille univers

Astrid ~Frå eit A4 liv

Vibeke ~Duften av erteblomster

Turid ~Tofo sin familieblogg
Beth ~ Lykkehuset

Eg vil og dele ut mi sjølvlaga utmerking for kreativ skriving til Tante Julie. Det er ein kjempeflott blogg med ei dame som skriv gnistrande godt!! Har du ikkje vore der seier du?? Ja då er det sanneleg på tide å ta turen innom:0)http://tantejuliesgamlehus.blogspot.com/

Det var alt for i kveld...
Klem Line

15 kommentarer:

Tofo sa...

Tusen tusen takk Line! Du er nå bare SÅ SKJØNN!!!
Her har jeg vært borte fra dataen noen få timer, og i mellomtiden har det bare kommet så mange nye innlegg at jeg må ta natten til hjelp.Hihi.. Og flere innlegg bare her hos deg! Du er jo bare super! Alt du får tid til..pynter så fint, skriver oppgave, blogger til tusen, har begynt på en spennende bok ser jeg, og verdens beste mamma midt oppi det hele! Ja du fortjener absolutt et helt nytt supert bad!

PS. det skal jeg også få til våren. Ja bare pusse opp det vi har altså.
Nei nå må jeg se å komme meg videre...
Ønsker deg en riktig god natt! Klem :)

kate sa...

Veit du Line, du gjør mæ så gla!!
Tænk at æ får denne nydelige utmerkelsen hos dæ!! Kor snill og go du e, å kor masse æ sett pris på dæ:)Tuuuuuusen takk:)
Så flotte ting du har pynta med, og så heldig er den som får all snopen i de flotte glassene:)
Spennende med nytt bad etterhvert, det blir nok supert!!
Goklæm fra mæ:)

Tante Julie sa...

Ooooobs ! I reine væla !? Har du lagd en utmerkelse - til MEG !? Så kooooselig, da ... Vet nesten ikke hva jeg skal si, jeg....
Veldig, veldig hyggelig gjort av deg - jeg skriver jo bare etter " skrive før du tenker " prinsippet og da blir det som det blir...
Men jeg skal slett ikke legge skjul på at jeg er glad for kommentarene jeg får ... Men at du har brukt til på dette - det er jo bare utrolig hyggelig. Tusen takk !

Magny sa...

gratulerer med utmerkelser, og så nydelige julekuler....
fin dag til deg~~~~

A-mora sa...

Så mye fint du har kjøpt deg:))
Har samme stettfatet med klokke fra kremmerhuset som du. Jeg legger fine sjokoladebiter i den til pynt. Men de forsvinner bare:))
Vannskaden blir litt omfatende, så vi tar og river ut det vi må no så tar vi resten etter jul. Vi må rive en vegg, opp med en del av gulvet og legge 60kv med nytt gulv.
Det var ikke det som stod på ønskelista nei. Men det er det som er mye verre en det. Det vet jeg og du som arbeider med mennesker.
Arbeidskollega av meg døde forige uke.Like gammel som meg 41år. Av kreft. Der er sitter det igjen to barn uten mor. Det er tragisk det.

Ha en fin lørdag

Solveig sa...

Hei:)
Så utrolig mange flotte bilder!!
Kjempe fine kuler du har:)
Stilig når de lå i den fine glass klokken;)
Åh,så fin det "egget" som kunne åpnes var!!

Kjempe lur gave idè!!
Også til de som har det meste,
nam nam:)
Nå fikk jeg lyst på godteri du;)

Ønsker deg ei super helg!

Anonym sa...

Tusen takk Line......
Det er utrolig koselig at du har lyst å gi meg utmerkelser som du får. Setter veldig stor pris på det.
Blir alltid så glad når det ligger en kommentar fra deg på mine innlegg....og det gjør det jo som oftest siden du er så grei til å være innom og lese hva jeg skriver :)

Blir ei hektisk helg her hos oss så det er ikke sikkert det blir noe innlegg hos meg før til uka...men må nå innom og lese litt på hva dere andre driver med alikevel :)

Ha ei flott helg Line sammen med dine....og igjen...tusen takk :)

Petunia sa...

Det er delig med julevasket hus! Jeg kunne ønske at nissen her kunne gjøre litt slik nytte for seg i løpet av natten i stedet å drive å stjele og gjøre ugang!
Ha en fin lørdagskveld i ditt nyvaskete hus!!!

Black Feathers sa...

Hei du, tusen hjertelig takk for denne flotte utmerkelsen. Jeg blir veldig glad for at du gir meg disse flotte *gledes gnisten* som en slik positiv ting her i bloggenes verden. Stoor klem til deg ;)
Så masse fint du hadde fått kjøpt deg, falt jo helt for de flotte kulene. Nydelige.
Ha en flott kveld da ;)

Black Feathers sa...

Jeg vet at du har fått denne flere ganger før men.... en liten award ligger til deg på siden min ;)

Hvitrose sa...

Heisann:)'ja her var det mye fin huspussel:)
Så masse fin ny pynt du har fått deg da!!ja det er ikke fritt for hvor fristet en kan bli av alt det fine i butikkene for tiden..Det kan liksom ikke bli nok julepynt..må kjøpe noe nytt hvert år;)

Du får melde dere på programmet"norges styggeste rom";)
Det er deili m nytt bad.Det var ikke så lekkert at det gjorde noe det vi hadde i gamle huset heller;)

Ønsker deg en herlig lørdagskveld Line:)Klem

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Du er så snill med meg...Ser du har en til litt lengre ned som også var til meg!Er så glad for begge to, TUUUUSEN TAKK VENNEN :o)

Håper at du liker boken...

Varm klem

Miamor sa...

..hei der var du...så flink som har vaska rundt i dag..her har jeg ikke drukna i vaskebøtta ennå..men på mandag..da starter moroa...

har bakt pepperkakestabbur som miamormannen akkurat har montert ferdig..så det står klart til pynting i morgen tidlig....

ellers vært på designernes julemarked i dag..og nam..nam sier jeg...så mange kreative folk..

Ha det best min venn og god natt ;)

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Så fint du pyntar vennen.
Koselig.
Her går det kun i rydding foreløbig. Pynting seinare. Vi skal ha juleberksted neste helg for då kjem Anika og Torkil endelig tilbake. Lille Tryggve har vore sjuk i helga, så dessverre har vi hatt lite søvn. Men ellers bra. Håpa alt er vel med dokke.
Ha en fin 3 i advent søndag.
Klem

Anna Lisa`s hjerteblogg sa...

Litt trøtt ennå...hehe... Juleverksted heter det:)