mandag 27. oktober 2008

Eit dryss av utmerkingar!!

Dei siste dagane  har det ramla inn ikkje mindre enn fem utmerkingar!! Eg

vert varm om hjertet

kvar gong det ligg noko å ventar på meg, og set utruleg pris på å få desse flotte heidersutmerkingane!!

For kva hadde vel vi bloggarar vore utan alle dei varme, konstruktive og omksomme kommentarane? Dei nye bekjentskapa, ja endog nye vennskap som vert utvikla i det verkelege liv? Utmerkingar? Eg trur i alle fall given til å fortsetje som bloggar hadde falle fort. For eg er ikkje flau over å innrømme at for meg så er det Alfa og Omega, Yin og Yang. For det betyr mykje for meg at folk legg att kommentarar og ynskjer p heidre meg med utmerkingar. For meg er det eit teikn på at dei som er innom likar om alt det rare eg skriv om, og kanskje synest om meg som menneske og medbloggar!! Så tusen takk til dokke alle sammen, eg set utruleg stor pris på dokke.....

Då eg starta som bloggar trudde eg ikkje dette hadde så stor betydning, og eg trudde heller ikkje det var så kjekt å lese framande personar sine bloggar...

Hjelpe meg så feil eg tok....

No har eg ein bloggrull full av framande mennesker, som ikkje er framande lenger....Eg er så heldig at eg har fått ein gløtt inn i kvardagslivet til ein masse

herlege, omtenksomme, hjertevarme, kreative

bloggedamer, ja endogtil bloggemenn....Eg har fått nye vener i inn og utland, og Blogglandia er eit fantastisk land å bu i!! Her vil eg vere LENGE!!!

Til alle som er innom bloggen min: Plukk med dokke denne, den er dokke vel unt:

kreativ

Denne flotte hjerteutmerkinga frå Mormor ynskjer eg å dele med :

hjerteblogg

Ida 

Kathrine 

Petunia

Tara og Mikael

Denne nydelege utmerkinga har eg fått frå Idas little corner of the world, ei hjertevarm dame som alltidt legg att så koselege kommentarar og som alltidt tek FANTASTISK flotte bilder.Litt morsomt er det jo og at ho ein gong i tida har jobba her som eg no bur:0)

Inspirasjonsutmerking

Eg ynskjer å dele den med desse bloggane:

Lille meg 

Hvit rose 

 Troll og ting 

Bestahjemmet 

Miamor

A-mora

Den flotte utmerkinga frå Lavendelheimen har eg fått av A-mora. Ho har ein flott blogg som eg finn mykje inspirasjon hos, og o var ein av dei fyrste eg vart kjent med her inne:o)Held faktisk på med eit lite prosjekt no etter at eg såg kva ho hadde gjort med ei kasse frå Kari Trestakk. Den ynskjer eg å dele med:

Lavendelheimen

 CosiFanTuttas interiørblogg 

Kkann design 

Sol og bolig 

Daisis home 

Lykkehuset 

Denne skjønne utmerkinga som er designa av Anne Grete fekk eg av Lill med bloggen Silje the mustang. Dette er ein ny blogg for meg, som eg trur eg kjem til å få mykje glede av. Ho skriv om dagleglivet til familien sin, og ikkje minst får vi fylje dottra Silje(derav bloggnamnet), og hennar liv som løpstalent i Dallas, Texas.

Takk

Den ynskjer eg å dele med:  

Kate 

Elin

Torunn

Torill

Stor og varm klem frå

LINE

29 kommentarer:

Lille meg sa...

Snille Line! Gratulerer med mange velfortjente utmerkelser! Tusen hjertelig takk for den nydelige du ga til meg!
Nå har jeg fått så mange at jeg blir helt stum.
Jeg så på bloggrollen min at du har kommet med nytt innlegg. Da jeg er nyssgjerrig av meg, måtte jeg se. Og så var det en utmerkelse til lille meg!
Tusen, tusen takk!
Ha en fin kveld!:)

happy in pink sa...

gratulerer Line, med så mange fantastiske utmerkelser!!! du fortjener hver eneste en av dem:)))

og tuuuusen takk for at du vil dele med meg og mikael nok en gang...blir like stolt og glad hver eneste gang!!!

har hatt bloggepause i helga...pga at mikael har krevd endel oppmerksomhet og sovna seint:)
skal prøve å lage noen innlegg nå...gullet er på avlastning til imorra;)

nok en gang Line...du er "the best"!!!

stooor klem fra meg og mikael...

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Gratulere med awards! :) Så koslig :) Og tusen takk for koslig tilbakemelding på bloggen min :)
Eg elsker å male.. spesielt å glemme tida, og berre høre på deilig musikk og bli inspirert :) Men dessverre gjer eg det for sjeldent. Får håpe det blir litt oftere no. :)
Ha ein flott mandagskveld :) Godklem :)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Gratulerer med utmerkelser i fleng, de er SÅÅÅÅÅÅ fortjent!

Klem :o)

Miamor sa...

Tuuusen takk Line!!! Det er så velfortjent med award til deg!! Helt enig med deg!! her inne vil jeg være!!! Godt!! ha en finfin mandagskveld!! Klem ;)

Anonym sa...

Gratulerer Line !! Magne flotte utmerkelser, og du fortjener hver eneste en. Selv om bloggen er borte, skal du vite at jeg følger med fra sidelinja.
Klem fra Mormor

CosiFanTutta sa...

Heisan!! Først må jeg si gratulerer med utmerkelser!! Velforjente alle og enhver. Du har en flott og personlig, med veldig gode og varme tekster! Jeg er mer den anonyme typen, så setter pris på at du kan sette pris på det også!! Tusen takk for utmerkelsen :o) Ha en fin, fin kveld, Line.

Lykkehuset sa...

Tusen takk, Line! Kjempe koselig, og veldig fin award:) Kommer snart på siden min! Ha en fin, fin kveld! Klem Beth Og du, du fortjener alle awardene:)Det er helt sikkert:)

Besta sa...

Gratulere med alle de fine awardene. Og TUSEN TAKK for den du deler med meg. Stor klem

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Hej Line!

Jag läser de flotte bloggene till Tara i Mikael & blev så nyfiken på din blogg att jag måtte titta in.
Hit kommer jag garanterat flera gånger!

Ser att du har en son med adhd & kan berätta att detta huset är fullt av adhd *hi hi* Både jag & min som har diagnosen & i somras fick även min mans son den.
Vi brukar tulla med att det ender opp med att bara mannen är den "friske" i detta hus men därmed onormal *LOL*

Ville bara skriva några ord om att jag varit inne här,
& at jag önskar återvända ;)

Ha en strålande kväll
//Sessan

Petunia sa...

Å, tusen takk!!! Det setter jeg virkelig pris på:) Det skrev mye av det samme her som jeg også har tenkt på...hvor stor betydning bloggingen har fått (og hvor mye tid det tar:)
Ha en strålende uke, Line!
Alle prisene du har fått, har du virkelig fortjent!!!

Hvitrose sa...

heia:)
tusen takk for at du er så flink å gi videre utmerkinger!!jeg må bare beklage at jeg ikke er kommet så langt. ..,men du har virkelig fortjent alle sammen rett tilbake:):)Du er så flink å skrive om hverdagslivet,å det håper jeg at jeg kan bli litt flinkere til:)

ha en fin kveld!!
Klem:)

Daisys home sa...

Hei og gratulerer så mye med alle de fine awarder du har fått,de er så velfortjent!ser at du vil gji en videre til meg og det takker jeg så masse for.Blir så utrolig glad for å få den av deg.Så igjen tusen ,tusen takk!og ha en fin mandagskveld videre.klem ifra meg.

Kathrine sa...

Å, så mange utmerkinger da! Og tusen takk for den jeg fikk:-) Må huske å legge den inn snart, før den går rett i glemmehjørnet du,-)

Stoor klem:)))

Som Mine Dager Er, sa...

Et skikkelig Award-dryss på deg. Og så inderlig vel fortjent. Fryder meg og gleder meg på dine vegne, fordi du er et varmt og omtenksomt menneske. Og sånt går ikke ubemerket hen her i Blogglandia. Heldigvis!

Stor klem til deg.

Marit

kate sa...

Kjære du:)
Gratulerer så masse med alle utmerkelsene du har fått, de har du virkelig fortjent, for du er en varm person som deler så mye vakkert med oss:)
Tuuuuuuusn takk for at du varmet mitt hjerte i kveld med å gi meg en utmerkelse, det gjorde meg utrolig glad:) Du er snill og jeg setter pris på å ha blitt kjent med deg:)
Goklem fra Kate:)

Anemone sa...

Ja, er det ikke rart?? Kor ukjente faktisk kan bli nære bloggvenner??
Helt utrolig, og faktisk en positiv verden helt uten slike baktalingstnedenser og janteloventendenser :-))

Fakisk ikke til å tro spør du meg, ennå jeg nåhar blogget i over ett år.

Utmerkelsene er deg vel fortjent vet du!! Hver og en.

Anonym sa...

Gratulerer så mye med alle utmerkelsene....skjønner godt at du har fått de. Bloggen din er en varm og flott blogg som fikk meg til å sitte i ro og lese alt du har skrevet...selv om jeg egentlig burde ha vasket badet. Er selv ganske så ny i denne bloggeverdenen, og det er blogger som din som er med på å inspirere meg til å bli en enda bedre blogger :)

Anonym sa...

Forresten...håper det er greit at jeg legger deg til listen min over blogger som eg liker å lese :)

happy in pink sa...

hei igjen...
ser at sessan har lagt igjen en hilsen til deg...vet ikke om du har vært inne hos henne før, har tenkt tidligere på å tipse dere om hverandre, men nå fant hun jo deg gjennom bloggen min:))))
hun kjenner jo absolutt til adhd og alt det som følger med en sånn diagnose, så dere har nok endel felles:)))

vel, nok om det...er det medisinene til Fredrik som gjør at han får problemer med å sove?
kan jeg spør hvilke medisiner han bruker? Ritalin, concerta eller den nye? kjenner en gutt med add, og han har begynt på noe nytt, som gir ham matlysten tilbake og han sover mye bedre:) han har gått på concerta og ritalin før...

vi har avlastning hver tredje helg og en eller to dager midt i uka...6 eller 7 dager i løpet av en 3 ukers turnus...det fungerer veldig fint, men problemene kommer i ferier og helligdager nå skolen er stengt...er han hjemme mer enn 2 døgn, da blir det alltid trøbbel!!!
jobber med å få til noe dagsvlastning på noen av disse dagene, men det er ikke lett...

en ting er ihvertfall sikkert...det trengs!!! han er verdens herligste, skjønneste, nydeligste gutt...og jeg elsker han så høyt at det gjør vondt...men du og du som han sliter meg ut;)

leste innlegget ditt om fredrik og fisketuren...det er så rørende vettu...sånne ting som andre kanskje ikke tenker så mye over , som blir så spesielt med disse barna...man blir så stolt!!!

ha en glimrende kveld...og håper for all del dere får sove GODT inatt alle sammen...søvn er såååå viktig!!! tro meg , jeg har vært der... er der fremdeles av og til, men veldig sjelden heldigvis!!!
(han får melatonin for å få sove;))

stor klem fra en avslappet tara;)

Ida sa...

1000 TAKK til deg Line! :)))
Jeg setter stor pris på omtanken og utmerkelsen.
Du med ditt gode og omsorgsfulle vesen fortjener alle utmerkelser du kan få.
Gratulerer til deg. :)

Også må jeg få gratulere Fredrik med den STORE fangsten!
Gøy!

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

TUSEN TACK för koselig kommentar!!

Jovisst får du lenke mig, jag lenker dig ;)

Njut kvällen vidare♡

Klem Sessan

happy in pink sa...

så deilig at han sovna:)
vi får nyte freden og roen ikveld begge to;))

nattaklem...

A-mora sa...

Kjære Line du er så snill og god. Du har en sånn hjetevarme for dine medmennesker som varmer igjenom nettet.

Jeg er så glad for at jeg får ta del i litt av livet ditt.

Tusen tusen takk for utmerkelsen.

Gratulerer med alle awardene, du fortjener hver og en du får.

sologbolig sa...

Gratulerer med mange utmerkelser. og tusen, tusen takk for den flotte som du gav til meg. Ha ei fin veke vidare!

mali-mo sa...

Gratulerer med alle awardene du har fått! Jeg kikker innom deg iblant, men legger ikke så ofte igjen en hilsen kanskje ;)

Ville bare ønske deg en ny fin uke videre ;)

Trollkåno sa...

Gratulera so mykje med utmerkingar i fleng, og tusen takk for den du deler med meg...det gjer meg kjempeglad.
Skal prøve å gje den vidare når eg kjem igang med blogging igjen.
Ny pc er bestilt...

Torilpia sa...

Gratulerer med awarder .. også så mange flotte da .. :o)

Tusen takk for at du valgte å dele en av dem med meg Line .. nå ble jeg skikkelig glad :o)

Ha ei fortsatt super uke - kleem!!

hvorfor ikke... sa...

Gratulerer med utmerkingene, LINE, de er for sånne som deg;)

Og TUSEN TAKK for at du vil dele med meg, det varmer virkelig og gjør meg GLAD!
1000 000 000 000 TAKK:)