mandag 6. oktober 2008

Like støvlar...

Var så heldig å finne støvlar i same stil og fargar til Rakel og meg, så det vart sjølvsagt ein sånn MÅ HA sak!! Ho er ikkje så reint lite stolt over at Mamma ville ha same støvlane som henne... Og det må seiast:

I DAG FÅR ME SANNELEG BRUK FOR DEI!!!!

PICT0001

PICT0003

YNSKJER ALLE EIN FORTREFFELEG MANDAG:0);9)

9 kommentarer:

Fam.Sandnes sa...

Stilige støvlar og du minte meg på at 11 åringen min må ha nye....
Ønskjer deg ei fantastisk veke Line, trass i dårleg ver :)
Klem

happy in pink sa...

nei for noen FANTASTISKE støvler!!!
det var absolutt støvler etter min smak...for jeg er nemlig ikke bare glad i rosa...eeeelsker lilla også:)) tenker dere er søte der dere går rundt i like, fargerike støvler;)
ha en herlig høstuke...
klem tara

Astrid sa...

Tusen takk for den fine utmerkinga eg fekk med deg!

Sliten sjukepleiar kan eg kjenne meg att i. No har eg hatt permisjon i eit år, så det er ei stund sidan eg har hatt det travelt på jobb, men eg har fortsatt friskt i minnet episodar som eg helst ikkje vil vere kjenning av. Altfor tronge rammer kombinert med stadige nedskjæringar, gjev ikkje akkurat rom for dei mjuke hendene til å utøve den empatiske sjukepleia som ein ynskjer...
Eg må seie at eg synest det er flott at folk som deg vidareutdannar seg til geriatriske spl, vi treng dokke med denne viktige kompetansen!! (Eg jobbar på sjukeheim, så eg ser behovet for fagleg kompetanse, ikkje for å seie noko gale om dei som allereie jobbar der, men meirkunnskap er alltid positivt!)

Friske fargar på flotte støvlar forresten, klart det er kjekt med like støvlar!!
Ha ei fin veke Line:)

A-mora sa...

Stilige støvler.Sånne ønsker jeg meg også.Har hadd bruk for de i dag for her er det REGNVÆR.

Aud Jorunn sa...

STILIG

Kerstin sa...

Hei=) Setter sånn pris på dine besøk inne hos meg. Prøver å følge opp å kikke innom , men av og til skroter det på tiden . Må si dere har fått dere stilige støvler. Har lyst på nye jeg også. Må prøve å finne tid til å kjøpe det en dag0)
Ønsker deg en fin uke Klem Kerstin

Kathrine sa...

Kanskje en skulle fått seg sånne støvler, når en går ut og inn av sjukehus:-)
Først var det min sønn som ble hastig hjerteoperert, i Bergen. Og min mor som har gått ut og inn av sjukehus i 12 år. Så meg sjøl som ble kreftoperert for tre år siden. Og nå svigermor som ligger på sykehus...Og i går var det bare såå herlig å komme ut fra sykehuset etter besøket, til heftig Trøndervær!! Nydelig! Bare fylle lungene med vått og vindfull vær.
Og tenker på alle sjukepleiere som gjør en fantastisk innsats for oss. Både min sønn og jeg hadde flotte dager på sjukehus, tross alt.
Klem:-))

Ida sa...

Flott fottøy til to stilge damer dette ja. :)
Veldig fine!

Anonym sa...

heisann.
sånne støvler kunne jeg også tenkt meg:)
fin blogg!!
god helg.
klem mona lisa.