fredag 24. oktober 2008

Vanskeleg valg....

Eg har fått ei ny utmerking frå Tara med dei to fantastiske bloggane Happy in Pink & Peaces. Ho deler livet som autistmor med oss på ein framifrå måte, og det er ikkje vanskeleg å forstå at ho er ei fantastisk og hjertevarm mor. Ho har og oppretta ein eigen blogg for Mikael, slik at vi som lesarar får ein unik innsikt i korleis Mikael opplever omverda, og kva han legg vekt på. Ein av grunnane til at Tara treff meg midt i hjertet er at ho som meg opplever på kroppen korleis det er å ha eit barn som er annleis slik som meg. No er det riktig nok eit hav av forskjell på Mikael med autisme og min Fredrik med ADHD, men eg trur likevel at vi som foreldre har ei felles forståing av korleis det er å ha eit barn med spesielle vanskar!!

Takk for at du er til, Tara, og eg er så uendeleg glad for at eg har funne deg og Mikael her inne. Sjølv om vi ikkje kjenner kvarandre i det verkelege liv, så har eg allikevel blitt så uendeleg glade i dokke:9)

Elin med bloggen Elins drømmer...har også valgt å dele denne fantastiske utmerkinga med meg. Eg "fann" Elin via ein kommentar inne hos A-mora der ho nevnte noko om adopsjon. Då MÅTTE eg berre innom henne å sjå, for eg har to adopterte sysken sjølv. Eg tykkjer at eg har vore privilegert som har vore så heldig å få ha Tina & Naivo som syskjen, og kunne aldri ha tenkt meg noko anna familiesamansetning enn den vi har hatt!! Dei er dei beste småsyskjena ein kan ynskje seg, og mine kjensler ovanfor dei er ikkje annleis enn om vi hadde vore syskjen gjennom blodsband. Elin og mannen er midt inne i ein adopsjonsprosess no, og eg veit at dette er ein tung og tidkrevande prosess som krev mykje av paret...og eg kan berre krysse fingrane for at dei snart får oppleve gleda med å bli foreldre:0) Eg er kjempeglad for å ha funne Elin, og set stor pris på vårt bloggvennskap.

Det vert stadig vanskelegare etterkvart som ein stiftar nye bekjentskap og finn fleire bloggar som "treff deg"  å dele ut dei flotte utmerkingane. Har tenkt lenge og vel denne gongen....

Og no har eg funne fram til ei rekkje bloggar som fortjenar favorittutmerking frå meg. Dei gir meg inspirasjon, hygge og glede i kvardagen på forskjellige måtar, og eg vert alltidt kjempeglad når dei har lagt att ein kommentar hos meg:0)

Favoritt

Versågod:

Tankar frå ein kvardag

The world of Sandnes

Duften av erteblomster

Peaces

Mikael sin fotoblogg

Gamlå

Kari - Carpe Diem

Kathrinehagen

Frå ei A4 liv

Anna Lisas hjerteblogg

~Hverdagsprat~

Som mine dager er

Til alle dokke andre som er innom bloggen min, har ei hyggeleg stund her inne og legg att koselege kommentarar som eg vert så uendeleg glad for:

Ta denne med dokke heim:

Angels

Ynskjer alle sammen ei strålande helg :9)

Klem Line!!

PS: Har no fått lånt meg eit kamera, så her skal det knipsast bilder i fleng for nye blogginnlegg;0

16 kommentarer:

Lille meg sa...

Tusen takk, Line, for den nydelige utmerkelsen som er til oss alle.
Den er så flott!
Jeg henter den sporenstreks.
God helg til deg!:)

Gamlå sa...

Du e bare et så godt menneske!! og det skrev jeg også til deg i det siste innlegget ditt. Jeg tar med meg bildet som du har lagt i innlegget ditt inn i bloggen min jeg!!
klem fra Gamlå

Anna Lisa sa...

du....var den til meg også??? Tusen takk min venn. Den syns eg var fin!!!
Ønska deg ei fin helg.
Og takk for veldig koselig helsing når eg var sjuk. Det varma meg.
Klem

Gamlå sa...

Jeg har lagt en hyllest til deg jeg....i bloggen min. Hvis du ikke synes dette er noe særlig så gi meg et tegn så fjerner jeg det, MEN jeg har veldig lyst at det skal stå?!
Gamlå

Fam.Sandnes sa...

Tusen takk Line, du er god som gull, faktisk bedre :)
Glad for at du har kryssa vegen min her inne:)
Ønskjer deg og familien din ei fantastisk helg!
Klem

Anna Lisa sa...

Her har det også tordna og lyna.. Huff....blir alltid litt redd då eg....
Ha en fin kveld vidare! Klem

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Åååååå så snill du er mot meg!Ordene som du gav meg litt lenger ned på siden her hos deg varmer meg enda :o)TUSEN TAKK!

KLEM

Monika sa...

God helg fra eit forblåst sunnmøre
Smil fra monika

Som Mine Dager Er, sa...

Kjære, eiegode, hjertevarme, empatiske flotte deg! Du gjør ethvert menneske rørt med din omtanke og din måte å favne dine medmennesker på. Har lest meg noen innlegg bakover, og den sanne Line har trådt fram. For makan til nestekjærlighet skal man lete lenge etter. Du er eie-hjerte-god og takk for at du finnes her inne.

Hjertelig takk for awarden, jeg mottar den med stor glede!

Ha en fin helg, kjære du.

Marit

Steinbokkjen ;o) sa...

Åååååååååååå for ei kjempe fin utmerking. Eg tek den glaaaa og fornødd m meg "heim".... Tusen Tusen takk. Du e no berre sooo GO ;o)
Flott å lesa kor du finn felles tråar og støtte i denna fantastiske blogglandia! Eg e gla for at du ha dukka opp på min vei.
Ha ei hææærle helg!
klem

minishabby sa...

God morgen!
Det er lørdags morgen og her sitter jeg med første kaffekopp, første sjokoladebit (FY!!!) og hodet fullt med redigering av bilder og dagens matlaging.
Slår på bloggen min og ser du har kommet med en oppdatering.
Så skriver du om meg! Og med ord som treffer meg midt i hjertet. Jeg ble fullstendig rørt til tårer og durer inn til mannen og vekker han. "Hør hva Line har skrevet om oss da!"
Du er et utrolig menneske Line. Det skulle vært flere som deg. Og jeg føler meg beæret over å være din venn.
En stor og god klem fra meg!!!

happy in pink sa...

å du å du...du er jo bare den skjønneste dama jeg vet om!!!
setter så umåtelig pris på at du liker bloggene til meg og mikael...

har prøvd flere ganger å legge inn en kommentar her, men mikael vil helst at mamma skal gjøre andre ting;)

vet ikke helt hva jeg skal si...men du skal vite at jeg blir utrolig glad og rørt og stolt når du skriver så fine ord om meg og mikael:))))

tar med glede imot utmerkelsene til mikael og pieces...gjemmer de i hjertet til over helga;) så legger jeg de ut da:)))
(mikael er hjemme vettu...og da er det ikke så lett å lage innlegg!!!)

nok en gang...du er best!!! verden skulle ha flere som deg:))))))
ønsker deg bare en velsignet og fantastisk helg

randi sa...

Tusen, tusen takk, snille du - det var en god start på en lørdag:) Man bare vet når man har truffet mennesker med bare godhet i seg, akkruat som jeg vet etter at jeg traff deg her inne. Glad du er min venn! God helg og klemmer til deg**

Lill sa...

Hei:)
Vore inne her monge gonger og lest:) Er flott å kome inn i "Stormyra" . Kjempflott blogg du har:)) God og fredfull helg til deg og dine
Lill

Mormor sa...

Innom for å ønske deg en god helg ! Det ligger en liten overraskelse i bloggen min også.

kari - carpe diem sa...

Igjen, Line: tusen, tusen, tusen takk!! vi koser oss i Riga, kunne gjore det etter at Anne Kathrine ble s[ grundig unders;kt f;r vi dro. Kommer sterkere tilbake n[r vi kjem hjem.