mandag 13. oktober 2008

Hjeelp!!!

Eg er unconected....
Har ikkje hatt nettilgang sidan fredag, då ein eller annan*#¤%"@* grov over ein kabel som dei då ikkje klarer å ordne opp i....
No er eg på jobb, og har sneke meg til å oppdatere meg på bloggane frå rollen min og tek no sjansen på å legge inn eit bittelite innlegg frå min kant, sjølv om slike useriøse greier er STRENGT forbudt på min arbeidsplass!!
Her skal vi nemleg berre vere faglege når vi er på jobb, og internett har vi aller nådigst fått tilgang til att etter fem år ute i kulden då ein eller annan lasta ned *kremt* porno:9(
Når leiinga vart kjend med det pga at datamskina som vart brukt krasja ganske så grundig av virus, så vart sjølvsagt ALLE STRAFFA FOR DET *Sukk*
Thats life...
Eg håpar at eg er på nett att ganske så snart, ellers kjem linja til telenor til å bli RAUDGLØDANDE....Då kjem eg sterkare tilbake med kommentarar(ser at eg allerede har mykje å oppdatere meg på), innlegg om utmerking frå snille, gode Petunia og innlegg om utfordring frå Tove som eg gledar meg til å ta!!
Dessutan må eg sjå om eg kan få lånt meg eit kamera slik at eg får vise fram den flotte Pay it forward gåva eg fekk frå Astrid med bloggen Fjordheim(Tusen, tusen takk Astrid, gåva var kjempeflott, og alt fallt i smak hos mottakar Line=9) ), og så må eg få laga mitt eige Pay it forward innlegg...

20 kommentarer:

Hvitrose sa...

Nei å nei,det e jo skikkelig krise å d!!!Stakkars deg!!Ja det er utrolig hvor avhengige vi blir av denne maskina..,men d e no såååå kjwkt!!!
Da krysser vi fingre og tær!!1for at telenor ordner opp!!
Vi blogges:)

Hvitrose sa...

Utrolig hvor lett det er å lage skrivefeil her inne,heldigvis ikkje bare jeg ser e rundt omkring på bloggene i kommentarene;)
KJEKT skal d stå!!

Synnøve sa...

Hei hei! Så kjedelig å være uten nett, og trasig å bli "straffet" for noe andre har gjort slik da... :/ Får håpe du får det raskt tilbake, så du får blogge igjen! :) Så flotte pusekatter du viser lenger nede her! Jeg har bare en selv, men kunne så klart tenkt meg minst en til, men spørs hva husbonden sier til det ;) Ha en fin kveld! Synnøve

Mormor sa...

Uff dette var virkelig ille. Sånn er bare til å gå i lufta av. Når andre lager trøbbel, og ikke klarer å ordne opp etter seg. Får håpe det retter seg snart.

A-mora sa...

Stakkars deg. Bra du fikk lurt deg til litt blogging på jobben da.
Håper du er på nett snart igjen.
Ha en fin kveld

Lille meg sa...

Huff , det er ikke noe greit at dataen er ute av drift.
Min maskin streiket for snart ett år siden, og det skulle gå hele 6 uker før jeg fikk den tilbake, fordi de først hadde skiftet ut en del som ikke trengte skiftes.
Jeg leverte den inn først og fikk den tilbake, men måtte levere den inn igjen to dager senere.
Men da fikk jeg en bærbar lånemaskin som jeg hadde noen uker.
Jeg skjønner det er trasig å være foruten, en blir nesten "avhengig" av denne tingesten.....
Det er nok ikke så lurt å bruke maskina på jobben heller.
Jeg gikk til venner og lånte deres maskin før jeg fikk låne en der jeg leverte inn min.
Håper du snart får ordnet din egen maskin.
Ha en god kveld!:)

Ann-Helen... sa...

Hei hei
Sjekk mitt siste innlegg i bloggen mi, har en beskjed til deg der vedr. julegaveringen vår :-)
Ha en fin dag!

Hilsen
Ann-Helen

happy in pink sa...

oooooo...såååå kjedelig!!!!

tenker det klør i fingrene;))
håper du er i sving igjen snaaaart!!!

trøsteklem fra tara og mikael;))

KKannDesign sa...

Hei hei - jepp skjønner at det er frustrerende..eller i alle fall sååå kjedelig!

Ha en fin fin tirsdag likevel - så blogges vi vettu!

Smil fra KKann

Kathrine sa...

Å!! Håper det ordner seg skikkelig fort fort:-)) Kanskje annbefale mac...(?)For der finnes ingen virus, enn så lenge. Håper det ikke blir så populært at det kommer virus der og da.
Savner iallefall innleggene og kommentarene dine,Line:-)

Stor klem

. sa...

Uff, dette her var da kjedelig og trist. Du er snart på nett igjen skal du se!!
klem fra Gamlå som føler med deg.

Ida sa...

Så kjedelig da.... :(

Men, du, vi venter på deg, alle vi andre.
Til du er tilbake.
Håper det får fort forresten! :)

sologbolig sa...

Kjedelig når dataen er ute av drift, og det skjer jo som oftast på de mest ubeleilige tidspunkt. Håper at det ordner seg snart. ha ein fin kveld!

Fam.Sandnes sa...

Uff og uff, mega krise å ikkje ha internett,...rart kor avhengig ein blir av alle desse flotte menneska her inne..
Ønskjer deg uansett ei strålande veke og gler meg til du er tilbake. Så kjekt med alle gode kommentarar frå deg!

Klem

happy in pink sa...

håper du snart kommer på nett igjen...savner dine koselige kommentarer;))
og så må du stikke innom Pieces...-bloggen min og hente noe som tilhører deg;))

klem fra tara...

minishabby sa...

Hei Line!
Og tusen takk for et langt og flott innlegg fra deg. Så spennende å høre om hvordan barndommen var med to adopterte søsken. Og jeg skjønner deg godt at den episoden har brent seg fast. Gud så mange idiotiske folk det finnes der ute.
Den 8 november har vi vært godkjent i Colombia i et år. Har holdt på med prosessen i to år nå, så begynner virkelig å kjenne ventekløa. Men jeg vet at dette kan ta veldig lang tid, så jeg prøver å være tålmodig, og holde humøret oppe. Så skal jo barnerom pusses opp da:) Det gleder jeg meg til.
Håper du kommer deg på nett snart. Vet akkurat hvordan du har det. Venter febrilsk på en mann selv her som skal gjøre oss trådløse og "pusse" opp dataen vår.
Ha en flott kveld videre.
Klem Elin!

Daisys home sa...

Ja veit sjøl kor forferdelig irriterende det er når sånt skjer.Det er da vi ser hvor avhengige vi egentlig er av dataverden!Håper at dette går bra at det ordner seg snarest!

Skautrollet sa...

Hei og velkommen tilbake. Synes det er lenge siden sist nå.....

Anonym sa...

Stakkars Line, å ikke ha nettilgang er helt forferdelig. Ja, sånn er det iallefall for meg, så avhengig man har blitt:) Koselig å være hos deg igjen, lenge siden sist. Og TUSEN TAKK for award jeg fikk for evigheter siden. Blir alltid glad for utmerkelser fra gode venner, jeg! Nå skal jeg krysse alt jeg har så du snart er "med" igjen - føler med deg jeg nå! Sånn ellers, håper jeg du har en flott lørdag, Line! Klemmer**

Besta sa...

Surt når sånt skjer. Håper det ordner seg snart for deg. God søndag. Klem