onsdag 8. oktober 2008

Kreativ Svigermor.

Sidan eg avslutta innlegget i går med Svigermor, fann eg ut at det var greit å fortsette om henne i dag.

Eg er så heldig å ha ei kreativ Svigermor som delar villig med oss av alt ho har laga!! Ho syr og strikkar. Vi har fått tepper til ungane, grytelappar, dukar og bilder:0)

Eg synest det er kjempekjekt å få gåver som er heimelaga. Der ligg mange arbeidstimar bak, og er laga med omtanke og omhu for å passe mottakaren.!!

Misforstå meg rett, det er mykje omtanke bak kjøpte gåver og! Det er jo i givarkategorien kjøpte gåver eg befinn meg sjølv. Er desverre ikkje noko spesielt flink med hendene sjølv om eg verkeleg skulle ønske eg var det.... Men eg synest likevel at det er noko med dei gåvene som givaren har laga sjølv, DET LILLE EKSTRA om du skjønar kva eg meinar;0)

Ein av dei tinga eg set MEST pris på med å vere bloggar, er all den krative inspirasjonen ein finn her inne, og det er unekteleg slik at det nesten ikkje er til å unngå at ein vert litt på verka..... Har no vore så heldig at eg har fått overtatt ei brukt symaskin, så no har eg no lyst til å prøve meg på litt forskjellig!!!!! Resultata kan no bli interresante ~ he he.

Det er og på sin plass å nevne i dette innlegget at både Mamma, Besta og Farmor er i besittelse av ein god del kreative evner, som eg DESVERRE ikkje har arva så mykje av * Sukk* . Men det får kome meir om dei i eit seinare innlegg.

BILDEGALLERI AV SVIGERMOR SINE PRODUKT:

PICT0002 PICT0004

PICT0006

PICT0001

PICT0003

PICT0004

Desse heng over sofaen i stova vår:9)

PICT0005PICT0006

10 kommentarer:

Hvitrose sa...

Heisann:)
å så mye fint hun lager da!!!
Utrolig deilige farger.har dessverre ikke sånne produktive besteforeldre vi..,men dei er flinke på andre områder altså;)
kan vel glede dere til jul dere nå da;)masse deilige myke pakker.

ha en super ettermiddag/kveld:)

ps!
Den er ikke så lett å lese den skrifta du bruker nå;);)

Lille meg sa...

Heldige du, som får så mye flott!
Og din svigermor er virkelig kreativ!
Flotte greier!
Ha en fin kveld i Storemyra!

Mormor sa...

Jeg skal si du har en kreativ svigermor. Virkelig mange flott ting. Vet du, da jeg leste innlegget ditt ble jeg egentlig litt glad. Jeg har hatt inntrykk av at nesten alle som blogger er superdyktige i all slags håndarbeid. Endelig en som ikke er superdyktig i alt. Takk for at du delte dette.

Trollkåno sa...

Hei!
Har vore innom hjå deg ofte uten å gje "lyd" ifrå meg. Likar å lese om korleis de har det. Er opprinneleg frå det fylket som du bur i...(ei nabobygd.)Men flytta "ut" for godt over 30 år sidan...
Du har ikkje dei kreative genene, seier du. Men med symaskin og lyst til å sy, kan det godt hende dei dukkar opp. Kjekt med ei kreativ svigermor uansett.

happy in pink sa...

kjenner til problemet! jeg har en mamma som er utrolig flink til å male og tegne...og folk har alltid trodd jeg har de samme evnene;)
og det har jeg altså absolutt ikke!!! kan ikke tegne en rett strek engang:)) og ikke kan jeg strikke eller sy heller...
men koselig å få av andre, da;))
ha en strålende kveld...
klem tara

. sa...

Din svigermor er kreativ, og lager masse fine ting!! Er imponert over at hun har et slik bredt spekter av tingene hun lager!! Du må si til henne at hun er kjempe flink.

Jeg er så enig med deg at hjemmelaget gaver er bare så kjekt å få!!

Ha en fin kveld
klem fra Gamlå

Aud Jorunn sa...

Enig med deg, hjemmelaga gaver er kjempeflott å få. Og jammen er det moro å gi bort noe en har lage selv også. Det trenger jo ikke absolutt å være håndarbeid. Mat f.eks... Et glass med nyrørt jordbærsyltetøt, en krukke med sild, hjemmelaga drops eller en god kaffekake. Like mye laga med omtanke det

Astrid sa...

TUSEN TAKK FOR UTMERKINGA LINE!!!
Så snill du er som vel å gje den tilbake til meg!:-) Det set eg STOR pris på veit du! Eg skal prøve meg på utfordringa som eg har fått med deg, har berre ikkje sett av tid til nytt innlegg endå. Eitt er iallefall sikkert: eg har mange ting å glede meg over i kvardagen!
Igjen; tusen takk for utmerkinga;)

For ei flink og allsidig svigermor du har, og ja; det er noko ekstra med heimelaga gåver!

goooooood girl sa...

Well well well......

Anna Lisa sa...

Kjekt å ha ei svigermor som er flink å lage så mykje fint ja:) Dette er ting man tek vare på til neste generasjoner :)
Eg er dessverre sjuk for tida, så eg makta nesten ikkej å sitte ved maskina. Håpar dagane blir lettare etterkvart, for nå er eg sliten av sjukdom.
Ønska deg fin helg!!!
Klem