fredag 28. november 2008

Adventskalendar

Har vore på shoppingrunde i to dagar, og no er nesten alle julegåvene i boks...

HERLEG!!

PB280028

Handla og inn gåver til julekalenderen. I går kveld pakka eg inn for harde livet, og var SÅ fornøgd når eg var ferdig. Opp på loftet og dukka ned i mine adventskasser for å finne kalendaren.

NOTHING!! NADA!! INGENTING!!

PB280029

Eg som alltidt brukar å vere så nøyen har i alle fall ikkje pakka kalendaen i lag med resten. Eg har leita, grubla og tenkt, men nei... Håpar hjerna mi set inn høggiret og jobbar med meg og ikkje mot meg slik at den er på plass til 1 desember ellers vert det

FULL KRISE!!

Adventskalendaren er det nemleg Oldebesta som har stått for, vi fekk den til jul det året Fredrik vart fødd...Brodert med nydelege små sting, det er ikkje få arbeidstimar som ligg bak den kalendaren, nei...så

HER ER GODE RÅD DYRE!!

PS!  Du har vel ikkje gløymt å legge att kommentar i jubilumsinnlegget mitt frå 22 november???

4 kommentarer:

Kathrine sa...

Å hjelp! Må opp på loftet og leite jeg og. Sydde en svær kalender for mange mange år siden. Og den må da opp! Hu og hei, i farta. Ønsker deg en riktig flott helg:-)) Kos dere!

Klem:)

...forresten så er det bittelitt liv i hagebloggen min igjen...

Trollkåno sa...

"Julegåvene nesten i boks".....oioi, eg er imponert. Er berre på tenkjestadiet, eg. Dessutan venter eg på ynskjelistene frå barn og barnebarn.(Dei er so smått begynt å kome...)
Syns det fungerer so bra med dei listene...so kjøper ein iallfall heilt "i skoddo".

Astrid sa...

Eg må sjå til å leite fram kalendaren eg og. Det er ein flott brodert kalendar som mi kjære Mormor broderte til meg då eg var lita. Så er det alle pakkane eg skal pakke inn då... bortimot 100 stk... til 5 ungar, der 2 av dei berre skal vere hjå oss ca 10 dagar i desember.
Lukke til med leitinga, så ynskjer eg deg og dine ei fin adventshelg!! :)

Lille meg sa...

Oi! Dette var ikke bra! Håper virkelig du finner adventkalenderen etter oldebesta!
Jeg har ingen hjemmelaget adventkalender. Det har jeg aldri hatt. Sikkert fordi jeg aldri har hatt barn.Jeg bruker ikke å kjøpe heller, bortsett fra det har hendt at jeg har kjøpt flax-kalender. Men har jeg flaks? NEI!
Håper du finner din.
God helg!:)