onsdag 19. november 2008

Synst litt synd på meg sjølv...

her eg sit forskansa på loftet og prøvar så godt eg kan å finne INSPIRASJON til å skrive ferdig oppgåva mi som skal leverast på fredag....

 j0410043

Eg har for lengst funne ut at noko mastergradstudium kan det aldri bli på meg. Eg er ALTFOR lite strukturert til å kunne gjennomføre noko sånt, desverre!! Men kanskje det finst ei sprøyte for sånt?!?!?

j0313987

Nokon som har nokon gode idear om gjennomføring av brukarstyrte plassar og avlastning på sjukeheim så vert det mottatt med eit stort TAKK....Men ikkje nytt flaskepost, det tek desverre litt for lang tid!! Tid som eg kunne hatt om eg berre hadde starta før....

PICT0002

Ja ja, har vel berre meg sjølv å takke som vel eit så vanskelege emne, der det er lite litteratur å finne...At eg ALDRI lærer...Kunne heller ha skreve prosjekt om tannhelse, fysisk fostring, hygiene, mat, dagplassar osv....som det er skreve om utallige gongar før, og dette er emner det er lett å finne litteratur om. Mest alle dei andre studentane vel slike typer emner, men kva gjer Line???

LINE vel som vanleg å gå sine egne vegar og vel nok eit utfordrande emne der læringsprosessen og utbyttet kan verte stort vel og merke om oppgåva er gjennomførbar...

Line trur alltidt ho har VELDIG god tid før innleveringane, og prioriterer heller å blogge, gå i skogen og sanke konglar, mose og andre kjekke ting, ja sågar å vaske vert jo viktig i sånne periodar....

Onsdag sit ho der då...tom for inspirasjon og idear og ei HALVFERDIG oppgåve som skal leverast om to dagar...

j0433885 j0227651

Men heldigvis jobbar Line godt UNDER PRESS og fredag er ho nok framfor data`n i 04 - 05 tida og skriv så blekket sprutar og boblar over av masse ustruktererte tankar og idear som det hastar med å få knota ned før dei forsvinn att...Sakte men sikkert tek produktet form og Line klarar som vanleg å levere...

Men er produktet GODT?? Det er det berre tida som kan vise;9)

NESTE gong skal eg i alle fall starte tidlegare, jobbe jamnare og vere meir strukturert....Trur Eg...

21 kommentarer:

Lille meg sa...

Vææ! Nå er det sånn at jeg synes synd på deg, jeg også! Men hjelpe deg, tror jeg ikke jeg er istand til, dessverre.
Jeg kjenner meg litt igjen, nemlig.
Når det er noe som skal gjøres som er viktig, da er ALT annet plutselig mer viktig og interessant. Jeg kan i hvert fall ikke komme med formaning og pekefinger til deg, for det trenger jeg selv å få.
Når det gjelder blogging, er det noe av det mest lystbetonte jeg holder på med, men jeg kan jo ikke holde på hele dagen med det heller.
Jeg ønsker deg lykke til med opgaven, og er overbevist om at dette grier du! Stå på! Klem.

KKannDesign sa...

Hei hei - ojda..varme tanker og ønsker om at det går bra , sendes til deg fra meg!

Lykke til!

Ha en fin fin onsdag!

Klem fra KKann

randi sa...

Line kommer til å greie dette med glans - du sier jo det selv; du jobber best under press:) Det er som om jeg skulle skrevet dette selv - jeg er presis likedan, og lærer aldri. Men vi lander alltid på føttene, ikke sant? Går så bra dette så, Line - selv om jeg føler frustrasjonen din akkurat nå. Og ja, jeg skal på bloggetreff på lørdag - utrolig spennende - gleder meg masse! Lykke til videre med oppgaven - tenk så deilig det blir på fredag kveld?! Tenker ekstra på deg i dag, min venn:) Klemmer**

Torilpia sa...

Så kjent så kjent .. skjønt det er lenge siden jeg var i den situasjonen sist .. :o/
Krysser fingrene for at du mestrer dette til fingerspissene :o)

Lykke til - klemmer!

simmas hus sa...

Jeg vil ønske deg lykke til uansett! Brukarstyrt plass ja ? Det har med der eg jobbar i psykiatrien! Der har brukaren brukarstyrt plass i inntil 5 dager. Det vil sei at ein kan ringe sjøl, og få komma inn med ein gong dersom det er ledig seng. Så kan vedkommande få vera der i opptil 5 netter. Det har slått svært godt ut hos oss, og har vore godt både for brukaren, pårørande og nettverket rundt. Igjen lykke til! Klem

Gamlå sa...

Uff da, jeg føler med deg, og Gamlå hadde ikke klart en slik innlevering!! Er nok som deg ikke strukturert nok. Kanskje CosiFanTutta kan hjelpe, hun har tips på det meste:).

Du klarer dette her du Line, jeg krysser fingrene for deg, og det er det mange som gjør ser jeg!!

Stor klem fra Gamlå og takk for alle de fine hilsene jeg får i bloggen min, Gamlå blir så glad når hun ser ditt gode smil inne i kommentaren mine.

Hvitrose sa...

Tusen takk Line,for bamse utmerkelsen:)
Fant den nesten ikkje..det var så uvanlig å bli kalt mitt eget navn her inne ;),men det er jo egentlig kjekt det:)
Ha en fin onsdag:)
Hilsen Bente

Aud Jorunn sa...

Oj,oj...du har å stri med.
For ei stund siden satt jeg også med oppgaver som skulle inn. Ikke alltid like moro, men det gikk over all forventning. Det jeg fant ut fungerete best for meg var å prøve å tenke meg selv inn i den gitte situasjonen. Hva om det var meg, hvordan ville jeg ha hatt det, hva om jeg var pårørende, hvordan ville jeg at mine skulle bli behandlet.
Dette ble til hjelp for meg, ikke sikkert du har nytte av det. Men massevis av lykke til

Astrid sa...

Stå på Line!

Eg kjende meg berre SÅ godt att i det du skreiv her...ALT anna vert prioritert framfor å gjere det om eg eigentleg har tidsfrist på. Eg har sagt til meg sjølv kvar gong i slike pressa situasjonar; at NESTE gong -ja DÅ skal eg setje i gong i god tid:) Eg lærer visst aldri eg heller...men som deg jobbar eg best under press.
Eg ynskjer deg lukke til med oppgåva di, skulle ynskje eg kunne hjelpe deg med emnet du har valt. men eg har ikkje noko erfaring eller kunnskap om dette emnet:(

Eg kan sende deg gode tankar i alle fall, så håpar eg at du kan sitte glad og fornøgd på fredagskvelden og takke deg sjølv for vel utført arbeid:)

Trollkåno sa...

Å jau, dette var kjent...om ikkje akkurat når det gjeld slike seriøse ting som du balar med.
Men å utsette ting, det er eg god på...det merkelege er at ein kjem alltid i mål (på eit vis).
Lukke til!

happy in pink sa...

åjada...dette klarer du med glans, vettu!!!
men strevsomt er det nok...
skal tenke på deg... (og prise meg lykkelig for at det ikke er meg;))

lykke-lykke til:)
en stor og god klem fra tara;)

Fjordheim sa...

Vet du, jeg kjenner meg så igjen.
Vil få ønske deg lykke til.
Håper det går bra.
Ha en riktig god kveld :)

Anonym sa...

Dette går nok bra skal du se.....ting virker ofte verre enn de er...du har nok mange gode ideer i hodet ditt som du enda ikke har oppdaget :)

kan nok desverre ikke hjelpe deg med ideer, men ønske deg lykke til kan jeg, og skal sende deg noe gode tanker :)

krysser fingre og tær her jeg sitter...dette fikser du bra skal du se :)

Klem :)

minishabby sa...

Masse lykke til med oppgaven vennen. Så flink som du er til å skrive så kommer du til å klare dette på no time. Bare blogg ut bloggingen litt;)
Ha en flott kveld videre.
Klem Elin!

Petunia sa...

Du har min dypesete sympati. Ikke lett når alt i en stritter i mot. Slik blir i alle fall jeg når jeg har slike store oppgaver hengende over meg.
Håper det "løsner" og du får masse ideer og inspirasjon:)

CosiFanTutta sa...

Hei du, jeg har det litt som deg når det gjelder oppgaver, litt sånn i siste liten. MEN jeg har lært å velge tema etter allerede eksisterende spennende litteratur. Da går det litt av seg selv :o)
Kan desverre ikke noe om brukerstyrte plasser i sykehjem, hehe. Jeg kan bare bekrefte det du allerede vet, du jobber godt under press så oppgaven blir ferdig, hehe

Skal ikke skrive så mye, sånn at du får tid til oppgaven ;o)

Linda sa...

Hei,

Første gang jeg er på bloggen din.. Kjenner meg veldig godt igjen her dessverre.. Jeg går første året på sosionom-studiet, og har eksamen om en uke..Men hva gjør jeg på? Jo det samme som deg..blogger og alt mulig annet enn å lese..Plutselig er husarbeid fryktelig gøy..alt for å slippe unna lesingen. Men heldigvis jobber jeg også veldig godt under press, så når det er 3-4 dager igjen sitter jeg nedfor og leser til jeg kollapser..!
Lykke til med oppgave, og du klarer nok Masterstudiet!! :o) TVI TVI!!

Lykkehuset sa...

Hei på deg! Lykke til med oppgaven, Line! Det kommert til å gå så bra så:-) Har dessverre ikke noe å bidra med på det området..:( Tusen, tusen takk for awarden jeg fikk også. Kjempe søt! Ha en fin torsdag. Den er rett rundt hjørnet... Klem Beth

Tante Julie sa...

Jeg syns IKKE du skal satse på sprøyte ! Det finnes jo ei pille - for alt som er ille ! Huff, nei...
Brukerstyring er jo veldig i fokus i helsesektore, men kanskje eldreomsorgen henger litt etter...?Uansett, takk for kommentaren hos meg - og lykke til !

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Boken ble din kjære venn :o)
Fint hvis du sender meg adressen din på vibelien@online.no så kommer den i posten til deg!

Nattaklem

Kathrine sa...

Kjent problem, trøsta er at det går da bra til slutt:-)) Jeg jobber absolutt best under press, men folk er jo så forskjellige.
Jeg har stadig vekk deadliner som må overholdes, ikke så blekket spruter her da, men maling ,-) Litt ymse resultat noen ganger, når en tar med for mye, eller forandrer på ting i siste liten..

Som du skjønner, venter jeg på dagslyset nå. Tre store bilder skal leveres innen søndag til Trondhjem Kunstforening. Litt bedre tid enn deg jeg denne gangen.
Lykke til, Line! Stoor klem