lørdag 1. november 2008

Spooky Halloween

Sidan Fredrik begynte i første klasse har mine ungar gått Halloween....

 PA310287

Eg var litt blanda til kva eg skulle meine om det, men trur nok at dette er ein skikk som er komen for å bli enten vi likar det eller ei.... Ungane kosar seg i alle fall, og det er no absolutt det viktigaste:0)

PA310293

Det har vore ein fast gjeng som har gått i lag kvart år, og det kjem stadig nye tilskudd, så dei vorte ein heil flokk etterkvart....

PA310285

No har begivenheita vore omdiskutert og planlagt etter  alle kunsten reglar heile veka, og det er faktisk halve moroa;0)

PA310294

Kl. 19.00 bar det laust, og eg var hos Mamma`n til basen på keffebesøk, som og har vorte ein del av Halloweentradisjonen!!

PA310288

Mykje forskjellig ver har det vore på desse siste fire åra, men ALDRI så kaldt som i år, - 8 er hardt for små kroppar i kostymer sjølv om dei var godt kledde under, så runda var unnagjort på rekortid~i underkant av ein time, mot fjorårets to;0)

PA310289

Dei trekte seg i hus, og hadde party på rommet til basen~Linn Mari!!

PA310292

Det var mykje hyling og uling og latter, og vi var ikkje heime før kl 22.00, og for første gong på aldri den tid slokna begge to før hovudet landa på puta, og sov til kl. 08.30 i dag  ~Juhu....

PS!! Dersom nokon lurer på kvifor bilda er lagt inn slik, er det rett og slett for at eg ikkje fekk tillatelse til å rotere bilda?!?!? Nokon som  veit kvifor det er slik!!

10 kommentarer:

Lille meg sa...

Jeg liker ikke halloween,men det er nok dessverre kommet for å bli, ja.
Men ungene som kom til meg (og det var MANGE!) var så greie.
Spesielt falt jeg for de småtassene som kom til slutt. Det var 2 små og en litt større. De var så søte, men de har jeg dessverre ikke bilde av. De var ikke utkledt.Da den minste sa "knask eller knep", måtte jeg holde meg for ikke å le.
Ha en fin dag, og helg!

Aud Jorunn sa...

Halloween er omdiskutert ja. De fleste unger er bare snille og koselige, så jeg synes det er bare kjekt å få slikt besøk på døra. Også er de jo så "skummelsøt" der de står. ...Og forresten er jo julebukktradisjonen også adoptert..

happy in pink sa...

heisann...
det så jo skikkelig koselig og gøy ut!!!
jeg syns jo halloween er helt toppers:))) og vi storkoste oss igår;)
får ikke laget noe innlegg før mandag, for mikael er hjemme;)
tusen takk for kjempekoselig bursdaghilsen fra deg...satt jeg fryktelig stor pris på:)

ha en strålende helg...
stor klem fra tara:)

A-mora sa...

Halloween er sikker morsomt for barna. Det er vel kommet for og bli men jeg liker det ikke.
Så ut som barna her hadde det morsomt da.
Ha en fin lørdag

Anonym sa...

Halloween er nok kommet for å bli, ja. Ungene vokser jo opp med det nå, så for de er det tradisjon. jeg har ikke noe til overs for det, men har jo unger som har feiret i det vide og brede. Nå er de så store at det er slutt på "knask eller knep". Like greit, spør du meg. Men jeg ser jo av bildene dine at ungene har det gøy - og alt for barna, sånn er det bare. Det fine er jo samholdet det gir, at ungene koser seg sammen. Ha ei fin helg, Line - og så kaldt det er hos dere! Klem fra meg til deg**

Mormor sa...

Huttetu. Her var de mange skumle personer. Da mine unger var små var ikke Halloween vanlig å feire i Norge enda, så jeg slapp å ta stilling til den saken. Til tross for at jeg bor i et ganske tett bebodd strøk, har jeg heller ikke hatt unger på døra de siste årene, så det varierer nok litt fra landsdel til landsdel. Men ungene har det jo artig. Når det gjelder bildene dine tror jeg hemmeligheten er å rotere dem før du laster opp. Gå inn i mappa der du har bildene, høyreklikk og velg roter med eller mot klokka. Har du et bilderedigeringsprogram bruker du det.

Line sa...

Det er det eg brukar å gjere, men denne gongen kom det opp at bilda ikkje var muleg å rotere, sannsynlegvis fordi dei var passordbeskytta???
Eg har ikkje lagt inn passordsperre i alle fall....

Anonym sa...

Var ikke noen tilhenger av Hallowen jeg heller tidligere, men etter at Kevin ble så stor at han hadde lyst til å å knask eller knep....så syns jeg det er helt ok...vi bor i ei bygd der det ikke er så mange unger, og siden alle kjenner alle her blir det bare koselig med besøk. Ungene er bare snile og greie og synger gjerne sanger for oss.....ikke noe kjipt med hallowen her hos oss.

Ungene dine så dessuten ut som de kosa seg skikkelig :)

kate sa...

Heia og tuuusen takk igjen for dine hyggelige kommentarer, du gjør meg sååå glad:)
Her har det vært fullt hus i dag; koselig med bursdagsfeiring:)
Så ut som ungene dine hadde det veldig morsomt i forbindelse med Halloween i går. Hos oss er de største sluttet å gå, og Mathilde var hos pappaen sin, men jeg fikk rapport om at det hadde vært veldig morsomt.

Nå er jeg snart på tur på nattevakt, ha en fortsatt god lørdag.
Klem fra Kate:)

Ida sa...

Det ser ut som gjengen der har det gøy ja. :)
Og koselige tradisjoner skal man holde på.
Her var den eldste jenta på Halloweenparty på en gammel skole på naboøya her.
Det er blitt en tradisjon også.
Den yngste ville ikke, og var hjemme med mamma.
Det kan virke skremmende på noen.
Som du skriver, så må vi godta denne skikken også, selv om man ikke helt liker det.... ;)
Jeg tror det folk, meg inkludert ikke liker er alle pøbelstrekene.
Og det er jo fåtallet som ødelegger for de mange sånn sett...
Men, å kose seg slik som gjengen der hos deg gjorde, ja det det lov og GØY! :)))