onsdag 26. november 2008

To Molly ~ with love

To Molly - with love

Eg  må innrømme at natta har vore prega av tankekrets rundt Molly og det ho går gjennom no...

Når eg gjekk innom bloggen idag, såg eg denne overskrifta på Tove sin blogg!! Eg skunda meg inn for å sjå og vart heilt rørt av omsorga og den fantastiske gesten til Molly.

Tove ~You are one of a kind...

Heng meg sjølvsagt på denne oppfordringa, og no kjennest det  ut som om ein får gjort litt for å støtte, om ikkje så mykje!!

Oppfordringa til mine lesarar i dag vert difor å ta med seg hjertet inn på sin blogg og lage eit tilsvarande innlegg med overskrifta

To Molly ~ with love

Du kan bruke hjertet til Tove som eg har gjort eller finne eit anna...

Klem Line

5 kommentarer:

Eline sa...

Jeg har tatt oppfordringen din og laget et innlegg dedikert til Molly.
Om det ikke er så mye vi kan gjøre så kan vi ihvertfall støtte henne.

Anonym sa...

Hei Line. Har ikke hatt så mye kontakt med Molly, men det hun nå går gjennom gjør inntrykk. Så jeg tar så klart oppfordringen fra deg og lager et Mollyinnlegg. Har lest innlegget om din far, og sitter her med klump i halsen. Utrolig vakkert og rørende, og så godt for ungene med tradisjonen dere har. Du er et nydelig menneske, jeg må bare si det. Håper ungene dine er friske og raske igjen - det hjalp helt sikkert med hjemmebakte boller:) Mange klemmer til deg fra meg**

Lille meg sa...

Jeg har ikke vært noen fast leser av Mollys blogg, men jeg gikk inn og leste nå i dag. Det var veldig leit å lese det hun fortalte.
Jeg skrev også en liten hilsen til henne.

Så vil jeg takke deg for hyggelige hilsener mens jeg var uten internett.DET blir så ubetydelig i sammenligning med Mollys problem.

Ønsker deg en fin dag!:)

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Jag har självklart skickat ett hjärta fullt av energi till Molly ♡

Men jag kom in till dig för att bara ge dig en kram & önska dig en skön kväll ;) ♥

Mormor sa...

Jeg visste faktisk ikke om bloggen hennes før i dag. Men det var tøff lesing. Det har også gjort inntrykk å se at omtrent alle bloggene jeg har vært innom i dag, har tatt i mot utfordringen og støtter henne. Fantastisk og se hvor mange fine varme mennesker det finne der ute.