fredag 7. november 2008

Hjeeelp.....

Har mottatt fleire utmerkingar i det siste, og pinlig nok så har det gått litt i gløymeboka....

Eg som har hatt som mål å  sende dei vidare etterkvart nettopp for at dette ikkje skulle skje, og no sit eg her og må tilstå mine synder svart på kvitt...*Flau*

Men får no gjere mitt beste for å rette det oppatt. Eg ser jo på utmerkingane som eit teikn på at nokon faktisk likar bloggen din, likar bildane dine og til og med likar det du skriv om:0) Det er jo heilt fantastisk å verte sett slik pris på, og eg reknar det mest på same måte som å verte heidra med ein diplom eller pokal slik som ein vert i idrettslivet!!

Så tusen takk til alle saman, eg set umåteleg stor pris på å verte heidra=9)

Denne søte utmerkinga har Astrid valgt å dele med meg:0)  Astrid sin blogg er verkeleg noko ingen bør gå glipp av, så dersom du ikkje har vore innom bloggen henna tidlegare, så bør du gjere det no!! Ho er utruleg flink til å skrive, og byr på seg sjølv på ein utruleg flott måte. Takk for at du er min bloggvenn, Astrid, det hadde ikkje vore det same utan deg:0)

Takk

Eg ynskjer å dele den med tre fantastiske bloggdamer her inne:Vibeke, Toril& Randi!! Føler at eg har fått utruleg god kontakt med desse flotte, hjertevarme damene som let oss ta del i deira liv på ein  flott måte. Eg føler meg privilegert som har dokke som bloggvener:0)

Denne har eg fått av Brit. Denne dama er utruleg flink til å legge att kommentarar, noko som eg set umåteleg stor pris på:0) Det er nesten så noko manglar om ho ikkje har lagt att ei helsing, og det er så koseleg at ho har lagt meg til i følgelista si....

Positiv blogging

Denne ynskjer eg å dele med Garden Angel!! Ein utruleg flott blogg med ei hjertevarm og koseleg dame som eigar:0)

Denne har eg fått av Turid og Lill .To nye bekjentskap som eg allerede set stor pris på!! Begge to har familie/kvardagsbloggar og det er utruleg koseleg å kome på besøk ho dei.Denne skal eigentleg delast ut til sju stk, men sidan eg har fått den før, vel eg no å dele den med berre fire bloggar.

Hjerteutmerking

Sidan eg sjølv har fått den med eit nytt bekjentskap, så synst eg det passar å dele den med nokon andre som er nye for meg:  Eline ,Sessan, Anna & Tante Julie. Oppfordrar alle til å legge turen innom Tante Julie for å lese det siste innlegget ho har lagt ut... Reglane til denne utmerkinga er at du skal linke den som gir den til deg, og deretter dele den ut til 7 stk som du skal legge til lista di. Sessan har eg allrede lagt til, men kjem no til å føye til dei tre andre flotte bloggane til bloggrullen min.

7 kommentarer:

Steinbokkjen ;o) sa...

Graatulera m flotte utmerkinga - og så fortent så fortent! Nyydle Glem aldri dikt på da kjempefine "Ida-innlegget" ditt.

Du e GULL GO du!
Ha ei fantastisk hærle helg.
klem

kari - carpe diem sa...

Jeg har det samme "problemet", hvis vi kan kalle det det uten at det høres utakknemlig ut...skjønner?
Jeg vet hvilke jeg har fått, men jeg har noen å gi videre enda...jeg synes det er litt vanskelig, faktisk, fordi jeg kjenner jo ikke SÅ mange virkelig godt nok...og mange av dem har fått fra før, opptil flere...uff, dette høres ut som et "luksusproblem" og det er det jo forsåvidt...skjønner du problematikken? Uten at jeg høres overfladisk ut?

❤ SessanochPrinsessan ❤ sa...

Åh för en koselig overaskelse på en treg fredag ;)
TUSEN TUSEN TACK!!

Så må jag tillstå att jag själv har en tendens till att "ta det etterpå" & har själv måttet beklaga att det gått i glemmeboka *fniss* Så du är ikke aleine!!

Hoppas ni får supre feiringer & en gyllen helg

STOR KLEM

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Hei vennen :o)

Å du er så snill med meg....
Varmer veldig de ordene som du gir meg, må bare si at det er sånn for meg med deg også så jeg tar dem inn i hjertet mitt og sender dem samtidig tilbake til deg fra meg også!TUSEN TAKK for både ord og utmerking Line!

Vi skal gå sammen opp kirkegulvet Roy og jeg.Klarer det ikke med noen andre, det skulle jo vært pappa.....Vurderete å gå alene opp en stund men havnet på det at vi kunne gå sammen :o)Saksofonisten skal gå spillende inn like foran oss, føler det godt fordi jeg vet at akkurat det å gå opp kirkegulvet vil bli sårt for meg....Det er dette med sorgen og gleden igjen, blir nok en "både og" dag men det er jo slik livet er.

Setter stor pris på deg Line, har blitt veldig glad i deg :o)

Klem fra Vibeke.

Torilpia sa...

Tusen tusen takk Line :o)

Jeg setter veldig stor pris på denne utmerkelsen :o)

Føler det på samme måte som deg - jeg føler meg også beæret over å ha fått så gode "bloggvenner" her inne og alle kommentarer og utmerkelser varmer hjertet mitt.
Du er en av dem!!! :o)

Klem fra meg!!

På toppen sa...

Tusen takk Line!
Så koselig å få noe slikt :-) Det hadde jeg ikke forventet :-)
Nå skal jeg prøve å gjøre som du sa.
Ønsker deg en riktig god helg!

Garden Angel sa...

Først må jeg få gratulere deg med alle awardene!
Det er mange som setter pris på deg Line, og en av dem er meg!

Og så må jeg bare få si tuusen takk for at du ville dele den ene awarden med meg!
Og tusen hjertelig takk for de koselige ordene du skrev. Jeg blir varm om hjertet:)
God klem fra meg(",)