lørdag 8. november 2008

Tusen takk Kate....

Fekk ei nydeleg utmerking av Kate i går...Her er det ho skriv om meg:

"Velger å gi den videre til Line i Kvardagsliv i Storemyra. Hun fortjener en liten oppmuntring da hun hadde en litt tøff dag i dag. Dessuten har hun en blogg jeg setter utrolig stor pris på. Hun deler flotte bilder og sitt hverdagsliv med oss, så værsågod Line, denne er til deg fordi du er du:)"

Tusen, hjertelig takk kjære du, den vart sett utruleg stor pris på og fungerte som den oppmuntringa den var meint å vere:0)

Eg set utruleeg stor pris på denne flotte dama og, ho har ein fin blogg og legg alltidt at så koselege og oppmuntande kommentarar. Dessutan har vi det til felles at vi er sjukepleiarar og vi har felles erfaringar privat og!! Er så utruleg glad for at du la att ein kommentar når du var innom bloggen min, slik at eg kunne gå på gjenbesøk, dermed var grunnlaget for eit flott bloggvennskap lagt!!

Kate

Ynskjer å dele den med favorittbloggaren min Mikael.

Mi fantastiske bloggvenninne Tara som eg har blitt så utruleg glad i, og som eg etterkvart føler eg kan dele gleder, sorger og erfaringar med:0) Vennen min, eg håpar vi alltidt vil vere der for kvarandre, og du verden så kjekt det hadde vore å få anledning til å treffe deg i det verkelege liv!!

Eg ynskjer og å dele den med Gry Hege. Ei koseleg jente med ein koseleg blogg som er vel verdt eit besøk:0) Set utruleg stor pris på at du har funne fram til meg her i Blogglandia.

No skal eg & prinsessa mi til Førde for å kjøpe farsdagspresang...Gutta Boyz er på fisketur;9)

5 kommentarer:

Lille meg sa...

Gratulerer med vel fortjent utmerkelse!
Så koselig hun har skrevet til deg.
En hyggelig oppmuntring etter en tøff dag!
Ønsker deg ei fin helg!:)

Garden Angel sa...

Gratulerer så mye med velfortjent award Line!
Her hagler de inn til ei dame som virkelig fortjener det!
Line du har en hjertevarm blogg!

Skjønner at du hadde en tøff dag forleden..!
Håper det ordner seg!
Ønsker deg og dine en koselig helg og farsdag!
God klem fra meg(",)

Eline sa...

Heisan du. Tuusen takk for den koselige utmerkelsen. Det var bare så koselig av deg. Jeg ble kjempeglad, det er jo kjempegøy å blogge videre når man får sånne koselige bekreftelse på det man gjør. Ha en riktig god helg :D

happy in pink sa...

kjære linemor!!!
vet du, den tanken har jeg og tenkt...det hadde vært utrolig koselig!!! kanskje en dag???
tusen hjertelig takk for alle de flotte utmerkelsene du deler med meg og sjefen (mikael)... han er på avlastning i helga...så ikveld skal vi til Knutsens på kalkunmiddag (med noko attåt;))
skal ha med kaka jeg lagde igår:) skal prøve å få tatt bilde av den før den blir spist opp...har lagd den før...den er knallgod:)))

hvordan går det med søvnen???
jeg sover alltid dårlig når mikael er på avlastning...og det er jo litt bakvendt da;)

da vil jeg bare ønske dere en koselig helg...
stor klem fra meg:))))

Anonym sa...

Tusen tusen takk for at du ga meg min første award.....det var skikkelig koselig. Blir jo faktisk helt rørt jo :)
Siden jeg ikke har fått en slik før, så er jeg ike helt sikker på hvordan dette her fungerer, men finner det vel sikkert ut.

Tusen takk Line....du gjorde helga mi enda litt bedre :)