tirsdag 11. november 2008

Nissefar;0)

Var innom Tara der ho viste fram englane som ho har ståande framme heile året...Ho stilte og spørsmål om det var andre som hadde ståande framme heilårspynt?

PB110104

Eg må jo då straks bryte sammen og tilstå at eg har framme sjølvaste Nissefar heile året. Eg har rett og slett ikkje hjerte til å pakke han vekk, for han er så fiiin!! Har hatt han ståande oppe på databordet fram til no, og vridd han litt slik at ikkje ryggsekken viser så godt. Til jul kjem han fram og får ei meir sentral rolle i stova:0)

PB110106

Nydeleg ansikt...

PB110107

Mange flotte detaljar...Dette er beltespenna!!

PB110108

PB110113

Detaljar frå gavesekken.

PB110112 PB110104_01

Nokon som er interessert i flugefisking?? Dette er ei sjølvbunden fluge av mannen i mitt liv:0) Skal vere til hell og lykke for Nissefar...

PB110109

Ikkje heilt typiske nissefargar og nisseantrekk, så eg synst han gjer seg som heilårsnisse eg...

16 kommentarer:

happy in pink sa...

hei...nå er jeg tilbake igjen!!!
måtte smile litt av nissefar...han så litt sånn småstreng ut, syns jeg?!? men fryktelig søt, da:)))
til og med juletre i sekken, jo...
skjønner godt at du ikke har hjerte til å pakke ham vekk i januar;)))
nå fikk jeg faktisk litt julestemning...!!!
koselig:)))

hadet på badet så lenge...
klem fra meg;))

happy in pink sa...

ja, det er bare meg igjen;)))
du lurte på hvordan vi oppdaget at det var noe "galt" med mikael???
jeg hadde en følelse at noe var galt allerede når han var 2mnd. gammel...han hadde problemer med å holde nakken oppe...etterhvert så vi at han hang veldig etter grovmotorisk (finmotorikken var kjempegod)...han krabbet aldri, gikk 17-18 mnd gammel...rundt 1 år sa han noen få enkle ord, som etterhvert forsvant igjen...var verdens snilleste, roligste det første året...så snudde det, og han ble aktiv og fryktelig bestemt og hissig...slutta å sove og spise...dårlig blikkontakt veldig selektiv hørsel...var som å snakke til en vegg, samtidig kunne han høre en knappenål falle i den andre enden av huset...redsel for visse lyder...dårlig språkforståelse...mye frustrasjon/hyling...likte ikke å bli tatt på/ha klær på...ingen interesse for andre barn...vifting med hendene/løp istedenfor å gå/kunne ikke gå i trapp/kunne ikke peke...
ja...dette er bare et lite utvalg...kunne skrevet bok!!!

han var SPESIELL:)
nå prater han veldig bra, men prater fort og litt utydelig...skarrer og ruller på R'en, stammer litt og prater ganske høyt, men vi som kjenner ham, forstår ham godt:)
han har en utrolig humoristisk sans...og KAN være glad i kos;)
liker mennesker utrolig godt...men normale sperrer har han jo ikke...så det kan bli litt pinlig av og til... vi får mange blikk når vi er ute blant de "normale";)
men sukk...når han er i det gode hjørnet er han så sjarmerende at han smelter alt som kommer i hans vei!!!
interresant er han ihvertfall;)))

klem igjen...
(den tredje idag???)

Torilpia sa...

Herlig nisse .. :o)
Har vurdert å ta frem lyktenissene mine jeg .. er jo ikke sååå lenge til advent liksom :o)

Ha en fortsatt fin tirsdag - klem!

simmas hus sa...

Hei og takk for koselig kommentar. Det finnes mange nettbutikker som sel interiør, som også sel desse durance produktene. Tror Himmelrommet.no sel dei, og evt Boligfryd og Mollys Heaven. Eg kjøper mine i ein interiørbutikk på Sandnes, der svigerinna mi er butikksjef. Dei er veldig dryge, og holder lenge. Prisen er ganske dyr, kroner 145 for duftlys, og ca 150 for vaskemiddel. Dei finnes i tøyvask, husvask, skyllemiddel og i ulike lukter. Er kjempefornøyd med dei. Eg har lavendel og rose lukt. Bør prøvast....

Kathrine sa...

Så flott!! Fiskeflue på nissefar da. Har endel fluer her jeg og, men det er det svogeren min som har laga. Sjøl har jeg vært fluefisker siden jeg var liten, og vi dro til fjells i sommerferiene og fiska ørret. Lå i telt i noen uker, og fikk mye til vintersbruk.
Har bl.annet ei flue som det nesten ikke er igjen fjør på, fordi den er brukt så mye og fått utrolig mye fisk på.

Lite blogging på meg nå, fordi jeg har blitt innvitert til å bli med i Norsk Nettfoto:-)) Tar litt tid å finne ut av hvordan en lgger inn bilder i rett størrelse osv. Kjempegøy! Bare gå inn og se, (link på siden min)har fått med tre bilder der nå. Men en kan ikke kommeneter uten å være medlem da.

Kommer sterkere tilbake både med hagebloggen og foto-og malerbloggen etterhvert ja:-)

;-))

sologbolig sa...

Skjønn nisse, forstår godt at du ikkje vil setta den vekk. Eg har eit nissepar som eg tar fram i midten av november, så i helga så skal dei få koma opp i stova. Følg med !! Hehe!! Ha ein fin kveld!

Eline sa...

Heisann du. Takk for koselig kommentar hos meg ;) Så koselig å høre at du likte hylla, vi er bare såå fornøyd med den ;)
Så fin nisse far du har......jeg har ham nemlig jeg og ;D Men han min har dyp rød jakke. De er bare så utrolig flotte de nissene. Min bor i kottet men venter nok nå på å få lov til å komme frem igjen. Jeg gleder meg til jeg kan begynne å finne frem jule tingene mine. Ha en riktig fin kveld;)

Tofo sa...

Takk for tipset om Frøken Fugl 2008! Heiv meg på i full fart jeg!

Skikkelig flott han nissefaren din! Skjønner godt at du ikke vil gjemme han vekk. Ha en flott kveld :)

Trollkåno sa...

Detta var no riktig ein stasnisse...fine fargar....
Koseleg kar...

Lille meg sa...

Koselig gubbe, det der. Egentlig liker jeg ikke nisser, men må tilstå at jeg har en selv, som mannen min og jeg vant på julemesse for noen år siden.

Skautrollet sa...

Hei på deg og tusen takk for hilsen på bloggen min. Det blir nok en form for sokkel både over og under skapene. En slags foring/list. Så kanskje den holder hybelkaninene ute :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

hehe, så det er der nissen gøymer seg når det ikkje er jul :P Eg trudde aldri han var på nordpolen.. hehe :D Ønsker deg ei herlig veke videre :) Godklem :)

kate sa...

Superfin nisse,synes jeg:)
Selv har jeg hatt en Tilda jule engel sittende på kjøkkenet siden jul i fjor, syns den er så søt.....
Ha en fin onsdag da Line.
Klem fra Kate:)

randi sa...

Ja, han var virkelig en flott nissemann! Jeg er SÅ glad i nisser, skjønner godt at du ikke har hjerte til å pakke vekk han der! Blir mer og mer jul her i bloggeland og det er KOSELIG! Håper du har en fin dag der du er, Line - jeg har fri i dag og koser meg værre! Klem fra meg til deg**

Torilpia sa...

Har noe til deg inne hos meg :o)

Klem!!

pepperkverna sa...

En nisse må jo få leve resten av året og......Kos at du har han fremme. Hege