tirsdag 25. november 2008

Kjekke helgeaktivitetar...

I dag sit eg her med 2 stk feberheite, hosteharkesjukelure ungar, og ser fram til ein strålande dag *sukk* Håpet er jo at dei er så slappe at dei ikkje orkar å krangle;o) Akkurat no ligg dei som to slakt i kvar sin stol og dermed så nyttar ho mor stilletida og kosar seg med å lage eit helgeinnlegg

På laurdag var det basar i bedehuset i bygda vår.I den vesle bygda utanfor sentrum har vi faktisk både ein ballbinge som er tilknytta eit grendahus og eit bedehus...og bygdefolket støttar godt opp om begge plassar...

Tradisjonen tru var det sal av mat og kaffe. 30 kroner pr voksen og gratis for ungane. Vi tok sjølvsagt lodd på boka vi har tatt lodd i før, og så var det ÅRESAL!!

Dette er like gøy kvar gong, og mannen i mitt liv og ungane mine har faktisk vinnarlykke...Skal ikkje begi meg ut på noko "Hell i spel, uhell i kjærlighet "her nei;9)

Men han var faktisk 30 år før han fann meg,eller eg fann han, alt etter kva versjon du får høyre fyrst.... så det er vel noko i det allikevel, hi hi...

Sondre, tante/onkelsøtnosen vår, var og med, men han hadde ikkje særleg tru på eige hell..."Eg vinn heilt sikkert ikkje"

Men vann gjorde vi, i bøtter og spann. Sondre vann ei nydeleg lyslykt på boka, og såg omtrent ut som han hadde dutte ned frå månen når namnet hans vart ropt opp...

Gløymte kameraet (utruleg men sant) , så eg har ikkje bilder frå basaren, men her er i alle fall gevinstane...

PB220060

PB220063PB220064

Om kvelden kosa vi oss med pølsepizza, brus og snop....

PB220067

PB220069

Søndag var det eit nydeleg vinterver, så når Tone og Johannes kom og lurte på om vi ville vere med ut å ake/gå på ski var vi slett ikkje seine å be...

PB230016

PB230017

PB230018

PB230037 PB230039

Du har vel huska å legge att kommentar i jubileumsinnlegget mitt frå 22 november??? Då er du med i trekninga.....

13 kommentarer:

Lykkehuset sa...

Herlig bilder, og heldige dere som vant! Håper du kom deg godt igjennom den tunge dagen i går, Line. Trist å miste noen man er så glad i. Jeg mistet begge besteforldrene min samme uke, og det kan ikke helt beskrives. Ha en god dag, og god bedring til barna! Klem Beth

KKannDesign sa...

Hei Line - jeg vil være med på konkurransen din! Smil!!
1. deler av et sauegjerde..
2. ..sier som de andre - lysestake..
3. frost på baderomsvinduet etter en deilig dusj..
4. en dame med nesa i sky..
5. dine deilige unger..
6. en vakker skygge..
7. høstfarger..eller er det ballene til en tiger? Uffda..

Smil! Ha en strålende tirsdag!

Klem fra KKann

Steinbokkjen ;o) sa...

Hei vennen!
Nyyyyyyyyyyyyyyyyydle innlegg du hadde i går, kjende da langt inn i hjerterotå. Håpa du hadde ein fin dag, sjølv om den va litt tung. Ein ting e eg iallefall sikker på. Da e svææææært stolt, takknemle og gla pappa så "e m deg" frå dar han e no. Du e GUll go du! Ta godt vare på alle dei goe minnå!

Ha ein super dag - og GO bedring i huset ;o)
klem

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Huff og huff!!!!God bedring til dine "små"...

Så bra å høre at du opplevde mine ord som gode i går kjære venn...Glad i deg også:o)

Klem Vibeke

Snøstorm sa...

Så søte unger du har :) og for en koselig og personlig blogg. Og flotte bilder. Skal si vi lengter etter snø nå, ble så sjalu på alt det hvite. Det er så mørkt om kvelden att! Mye lettere med juleforberedelser når det ligger nyedlig hvitt ute synes jeg. Har et par små hjemme som så gjerne vil prøve ski og akebrett.

Torilpia sa...

Jøss .. så mye dere har gjort denne helga .. herlig :o)
Flotte bilder fra skidag/-tur!!

Håper ungene snart er i toppform igjen ..

Ha ei super uke - klem!!

Trollkåno sa...

Det var litt av ei vinnarlukke... masse godt å kose seg med.
Flotte vinterbilde...

eie sa...

Hei Line!Tusen tusen takk for oppmerksomheten fra deg,Den har jeg ikke fortjent, men takk skal du ha.Det varmer og få noe sånt.
Jeg leste innlegget ditt under her,
gripende må jeg si.Nei det er ikke lett når man mister en av sine kjære,mange ganger må mann spørre om meningen.Vi kan ikke forstå,men en ting er sikkert,en mening er det.Jeg mistet også min pappa så alt fortidlig,han var bare 58år gammel.Det var i 1981.Det er like sårt enda når dødsdagen er der kommer alle tanker og minner tilbake igjen.Min mamma døde for ca,1år siden.Hun ble 91år,hun fikk leve lenge,men sårt alikevell,man har jo ingen og miste.Min bror døde også veldig ung,han ble 45år.
Han døde fra 4barn.Jeg ble alene men jeg synes det er godt og ha Jesus og søke trøst hos,skulle ikke ha klart meg uten det.
Håper dine barn snart blir friske igjen.Så heldige dere var i helgen da.Tenk og vinne så mye.
Vil ønske deg og dine en riktig god kveld.En stor klem fra meg.

PS.Håper det er i orden at jeg har linket deg til meg.Det er lettere og komme inn til deg da.

Eline sa...

ÅÅ, vi her nede er litt misunnelige på snøen deres, bare så du vet det ;D Har noen småtroll som venter, å venter på snøen. Så heldige dere var da, vant jo masse fint å greier. Det er koselig.

Ja de vinflaskene er kjøpt i damnark, og mange har sett de her hos oss, så vi har måttet kjøpe med oss til andre hver gang vi har vært en tur over *dammen* som vi sier. Ha en riktig fin kveld :)

Anonym sa...

Ligger en utfordring inne hos meg til deg :)

Hvitrose sa...

Kjedelig med febersyke unger da!!
særlig når en må være inne i dagevis med dem..Håper det går fort over!!

Å så mye dere vant da!!skikkelig vinner lykke!!:)

Klem:)

lavendel mio sa...

Heldigriser som vant slike premier.Nydlige ord om faren din.Tenker på pappan min som jeg mistet 26 okt for 10 år siden 67 år,savner han veldig,han var så snill og god.Det er så trist at ikke barna mine får oppleve han,men vi har heldigvis minnene i hjerte vårt som vi deler med barna.
Ha en nydelig kveld.

Lille meg sa...

Så heldige dere var! Det er alltid artig å vinne. Jeg vinner nesten aldri. Joda, jeg vant marsipankake på julemesse, men det er unntaket, ikke regelen.
Takk for mange hyggelige hilsener til meg. Du er en trofast bloggvenn.
Jeg vet ikke hva jeg skal svare på jubileumsinnlegget, men skal skrive en kommentar der også.